AlexRO99 Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Salutare, comunitate! Am o dilemă și sper să mă puteți ajuta. Am achiziționat un Stark Varg MX 1.2 (practic un cross electric). Aș dori să-l înmatriculez, l-am cumpărat de la un dealer din Austria, iar acolo mi s-a spus că se pot înmatricula individual astfel de vehicule. Totuși, nu știu exact cum stă treaba în România. Aveți idee dacă se pot înmatricula aici motociclete de genul ăsta? Dacă da, cum se face și care sunt costurile aproximative? Mulțumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 2 ore în urmă Moderatori Share Postat 2 ore în urmă In primul rand bine ai venit. In al doilea rand te rog sa-ti completezi datele de la avatar,sa stim cu cine vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă 3 hours ago, AlexRO99 said: Aveți idee dacă se pot înmatricula aici motociclete de genul ăsta? Dacă da, cum se face și care sunt costurile aproximative? Salut! Ca sa inmatriculezi ceva, acel ceva trebuie sa aiba carte de identitate. Pentru asta trebuie sa mergi la RAR cu obiectul in cauza si niste acte: factura de achizitie si certificatul de conformitate. Costurile acolo vor fi de 700-800 lei. Dupa ce esti in posesia cartii de identitate, mergi la DRPCIV si inmatriculezi cotetul. La RAR nici nu are rost sa mergi daca nu ai montate pe motocicleta far, lumini de pozitie, semnalizare etc. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă La "etc" intră oglinzile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexRO99 Postat 38 minute în urmă Autor Share Postat 38 minute în urmă E puțin mai sensibilă situația... Am CoC, dar din ce am citit VIN-ul nu pare să fie pentru motocicleta destinată drumului public. Sau ma minte GPT ul :)) Ca instalații electrice, am trase deja mufele, dar nu aș vrea să merg pe OEM (1000+ euro). Aș prefera să-mi fac un kit aftermarket cu o baterie externă și să leg acolo tot ce trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate