Sari la conținut

10. NETHERLANDS TISSOT GRAND PRIX OF THE NETHERLANDS

Postări Recomandate

gurile prin sat spun ca e cam anti-mm :) 

actiunile sale confirma.

(penalizare cu 3 curbe inainte de final sprint, digi nepenalizat ca a facut contact si scos om de pe circuit)

Editat de frigider
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 155
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

...un amănunt interesant și destul de nefast zic eu pt fanii MM/Ducati : WV AG - marea corporație care e owner'ul Ducati are în plan sa reducă cca 100 000 joburi și sa închidă 4 fabrici în Germania ca urmare a reducerii masive a cotei sale pe piața auto de către mașinile chinezești.

Sa speram ca aceasta ....restructurare? Sa nu lovească și în mărcile luxury precum Ducati.

R&D'ul din racing în speță motogp va fi lovit primul.

Link spre comentariu

Acum 56 minute, Method a spus:

...un amănunt interesant și destul de nefast zic eu pt fanii MM/Ducati : WV AG - marea corporație care e owner'ul Ducati are în plan sa reducă cca 100 000 joburi și sa închidă 4 fabrici în Germania ca urmare a reducerii masive a cotei sale pe piața auto de către mașinile chinezești.

Sa speram ca aceasta ....restructurare? Sa nu lovească și în mărcile luxury precum Ducati.

R&D'ul din racing în speță motogp va fi lovit primul.

Cred că Ducati aparține Audi, care e deținută de Volkswagen. Cred că reducerile de joburi și fabricile închise sunt strict ale Volkswagen, nu Audi. 

Cred că Ducati e profitabil, nu cred că are sens să facă reduceri de personal aici. Și cred că sunt fabricate în Italia, la Borgo Panigale. Mai produc și componente sau asamblează și în alte țări, dar în afara Europei.

Cred că reducerile de personal sunt în primul rând datorate automatizărilor și faptului că mașinile electrice au mult mai puține componente decât cele clasice, și nu mai au nevoie ne așa de mulți angajați ca până acum. Și pentru că vând mai puțin și angajați germani au salarii din ce în ce mai mari, probabil trebuie să mai închidă din fabricile din Germania... 

Link spre comentariu

Acum 9 minute, georgem a spus:

Cred că Ducati aparține Audi, care e deținută de Volkswagen. Cred că reducerile de joburi și fabricile închise sunt strict ale Volkswagen, nu Audi. 

Cred că Ducati e profitabil,

:agree:

Acum 9 minute, georgem a spus:

nu cred că are sens să facă reduceri de personal aici

Nu am spus ca vor face reduceri de personal la Ducati.

Doar ca e posibil sa facă reduceri de buget.

Ai dreptate cu ceea ce zici - însă când șeful o duce rău,o duce toată lumea de sub el rău ca să zic asa.

Acum 11 minute, georgem a spus:

Cred că reducerile de personal sunt în primul rând datorate automatizărilor și faptului că mașinile electrice au mult mai puține componente decât cele clasice, și nu mai au nevoie ne așa de mulți angajați ca până acum.

Reducerea de personal preconizata de VAG Group e imensă și nu are nicidecum legătură cu mașinile electrice.

Piata de mașini electrice in Europa e undeva la 7-8% pana în 10% din piața auto.

Nu aia e problema deși BYD ii distruge desigur și acolo,dacă vinde peste Tesla clar vinde și peste WV.

Problema e ca BYD și Cherry deja au o cota parte din ce în ce mai mare pe piața europeană dar si globala,cota care vine din "felia" legacy automakers adic wv bmw GM etc etc.

Mi se pare un semnal de alarma masiv sa preconizezi o asemenea reducere

WV are 680 k angajați worldwide si vor sa taie 100k din ei - nu cred ca ne dam seama ce înseamnă asta...

Nu e despre electrice e despre industria auto în general.

Miroase ff urat.

Pt europeni - pt chinezi miroase a bani mulți și cinste lor nu am ce le reproșa. 

Link spre comentariu

Acum 21 minute, Method a spus:

Nu am spus ca vor face reduceri de personal la Ducati.

Doar ca e posibil sa facă reduceri de buget.

Ai dreptate cu ceea ce zici - însă când șeful o duce rău,o duce toată lumea de sub el rău ca să zic asa.

Reducerea de personal preconizata de VAG Group e imensă și nu are nicidecum legătură cu mașinile electrice.

Piata de mașini electrice in Europa e undeva la 7-8% pana în 10% din piața auto.

Nu aia e problema deși BYD ii distruge desigur și acolo,dacă vinde peste Tesla clar vinde și peste WV.

Problema e ca BYD și Cherry deja au o cota parte din ce în ce mai mare pe piața europeană dar si globala,cota care vine din "felia" legacy automakers adic wv bmw GM etc etc.

Mi se pare un semnal de alarma masiv sa preconizezi o asemenea reducere

WV are 680 k angajați worldwide si vor sa taie 100k din ei - nu cred ca ne dam seama ce înseamnă asta...

Nu e despre electrice e despre industria auto în general.

Miroase ff urat.

Pt europeni - pt chinezi miroase a bani mulți și cinste lor nu am ce le reproșa. 

Da, nu te contrazic, doar îmi exprimam speranța că nu vor face reduceri la Ducati, și încercam să aduc niște argumente empirice. Problema din industria auto europeană e groasă, și într-adevăr cei 100k angajați pe care VW intenționează să-i concedieze sunt foarte mulți. O să fie o mare problemă. Deja se simte de ceva vreme, economia Germaniei nu mai merge așa de bine cum mergea până acum câțiva ani. Când firmele auto chinezești vor avea rețea de service-uri bine pusă la punct în Europa, problema va fi mult mai mare.

Link spre comentariu

Acum 34 minute, georgem a spus:

economia Germaniei nu mai merge așa de bine cum mergea până acum câțiva ani. Când firmele auto chinezești vor avea rețea de service-uri bine pusă la punct în Europa, problema va fi mult mai mare.

Link spre comentariu