danypop Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 1 minut, frigider a spus: s-a stricat si a lui Pedro, nu ne-am uitat la aceeasi cursa? In cursa ce s-a petrecut azi, s-a stricat Pedro. Pare ca nu ne-am uitat la aceeasi cursa sau am văzut diferit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 8 ore, Lup69 a spus: Ogura aduce putin cu Doctorul, start asa-si asa, mai mult asa decat asa, dar spre final croseteaza....si nu un ciorap... glume in program, apreciez. Acum 8 ore, xt600 a spus: Trackhouse da din nou rusinica echipei de uzina. au patit si echipe mai mari Acum 8 ore, xt600 a spus: Ma tem ca Bezz a pierdut astazi campionatul cand trackhouse a semnat cu Ai.... Acum 41 minute, damager a spus: JM Ai campion Acum 18 minute, danypop a spus: In cursa ce s-a petrecut azi, s-a stricat Pedro. Pare ca nu ne-am uitat la aceeasi cursa sau am văzut diferit acum am vazut, scuzele mele. e rau ca baietii de la aprilia isi iau unii altora puncta da in acelasi timp cand iei 1-2-3 iei puncte si de la celelalte echipe. deci plm. sper sa nu sune aiurea da scena aia cu Bez rugandu-se inainte de start nu mi-a picat bine. un nou ritual poate? apoi a cazut, plm. MM face progrese pe loc. A inceput weekend la -40 puncte, a terminat pe -40. Daca nu era cu penalizarea aia nu iesea tandi pǎ mandi. pe cine a injurat Ai pe final de interviu? avem vreun vorbitor p-aci? vreun amic de ii datoreaza bani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate