madu93 Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Razvane, ce s-a intamplat cu unele elemente de pe motorul tau? )) le-au furat niste tigani ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 (editat) Cât de tare e asta : Nu e făcută de mine, e de pe bikepics.com. Editat Aprilie 15, 2010 de Chivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
starstruck Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Razvane, ce s-a intamplat cu unele elemente de pe motorul tau? )) nui mai zice razvan,acum in unele cercuri mai restranse i se zice wheelie boy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madu93 Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 nui mai zice razvan,acum in unele cercuri mai restranse i se zice wheelie boy care ma, ca tu esti ala :"> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 ... imi permit sa ma abtin de la comentarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutz2oo0 Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 nui mai zice razvan,acum in unele cercuri mai restranse i se zice wheelie boy Adevarat Bogdane...wheelie boy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Adevarat Bogdane...wheelie boy wheelie gay mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madu93 Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 ce teribilisti :-? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmc Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 madu TROLL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madu93 Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 madu TROLL alte glume n-ai? cauta-ma pe afara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 (editat) Cica are el faruri colorate albastru cu markeru Editat Aprilie 22, 2010 de Frana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Sachs Madass125 ul personal: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Misto rau! PS: Ce aparat de fotografiat folosesti? Sachs Madass125 ul personal: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Misto rau! PS: Ce aparat de fotografiat folosesti? Merci,Dslr Nikon D60 cu 18-200mm VR+trepied in poza respectiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 tytus, nu e mic sachs-ul pt tine? nu-mi spune ca il folsesti de oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 tytus, nu e mic sachs-ul pt tine? nu-mi spune ca il folsesti de oras. Se plimba cu el prin curte... Tytus, vreau sa facem o cheia la vara, cu scamatoru de Paul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Stf ma Costine ! Ori dormi pana la 4 PM, ori ti-ai schimbat numaru'. In orice caz, STF ! Da-mi warn gen, ca te-am injurat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Di@bolick Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Lejer ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan rs125 Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 ^bravo ma zmeule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Di@bolick Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 tytus, nu e mic sachs-ul pt tine? nu-mi spune ca il folsesti de oras. Pt mine,orice e mic Merg cu el in oras da,cu 2.5% consum+manevrabilitate de bicicleta+fara caldura de la ventilator(racire pe aer)+greutate nesemnificativa,si atunci de ce nu? Mesaj completat Se plimba cu el prin curte... Tytus, vreau sa facem o cheia la vara, cu scamatoru de Paul... Doar daca imi fac casa la cheia( cu curte) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 Zana mea langa o ZEITZA !!! Si alte domnisoare pe 2 roti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Frumoase toate , dar al cui e cbr-u ala cu toba aia ? Se aude marfa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Frumoase toate , dar al cui e cbr-u ala cu toba aia ? Se aude marfa ? Un baiat alex , a avut o cagiva raptor inainte , il sti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Un baiat alex , a avut o cagiva raptor inainte , il sti ? A dat raptorul pentru cbr? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate