Trotinel Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 a fost temporar acolo ma , ca asa oprisera "regii" oricum,tu erai parcat dupa posta plm Ia gata cu caterinca, mai bine ai fi atent la lectii si n-ai mai lipsi asa des de la cursurile TRT (Trotinel Racing Techniques) daca vrei sa-ti dau licenta de reisar. Cred ca o sa te pic... dar te astept anul viitor sa incerci din nou, cu forte proaspete. Odata cu licenta vei primi si un loc de parcare pe trotuar la standuri, la sala acolo, asa ca gandeste-te bine. Ce onoare... nu ai legitimatii d`astea si ptr Bucuresti ca doar unu e TRT in tara. Legitimatiile care le dau eu sunt recunoscute oriunde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danger Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 Frate cam cat costa un motor ca al tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 Frate cam cat costa un motor ca al tau "Frate" motorul lui este nepreuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 ce faceti gusterilor tot asa ati ramas? lume noua paici... pawl tot descult si cu mainile in buzunare merge, clipcea nu a slabit de loc =)) ...... paule mai lasa ma lumea sa sufere ca numai au loc de tine... de vreo 3-4 ani =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 ce faceti gusterilor tot asa ati ramas? lume noua paici... pawl tot descult si cu mainile in buzunare merge, clipcea nu a slabit de loc =)) ...... paule mai lasa ma lumea sa sufere ca numai au loc de tine... de vreo 3-4 ani =)) Si tu tot ratat ai ramas...schimbate ba ratatule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 Hai sa pun si eu poze cu motoreta mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 ce faceti gusterilor tot asa ati ramas? lume noua paici... pawl tot descult si cu mainile in buzunare merge, clipcea nu a slabit de loc =)) ...... paule mai lasa ma lumea sa sufere ca numai au loc de tine... de vreo 3-4 ani =)) ce ieftin esti ...cand inveti sa mergi cu motoru?da` plm ce zic eu de motor ...tu nici descult pe gresie nu esti in stare sa mergi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 In spiritu' sarbatorilor: Merry Christmas everybody Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bologa Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 super tare sa moara ficamea )) )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 super tare sa moara ficamea )) )) sa moara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 sa moara daca arata bine las`o vie si trimite-o aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 In spiritu' sarbatorilor: Merry Christmas everybody te duci la colindat cu rsu Si tie la fel si tuturor celor de la 125 (sper sa nu imi iau warn pentru postu asta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EvO! Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 Sunt Lucian din Bacau, asta e RS-ul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misulik_4u Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 Hai sa m aprezint si eu ... sunt Mihai... am 16 ani... si sunt din bucuresti.. motocicleta .. cbricaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 19, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2008 Va intereseaza toba mea de pe CBR pe careva?Sariti cu oferte la sistemul full. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 O poza proaspata de la mine....prine iesire in adevaratul sens al cuvatului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 Gas Gas SM 125 ... viitoare mea iubire PS.zing zang Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piromaniakkk Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 (editat) salutare oameni buni....nu puteam sa ma abtzin.... trebuia sa trag cu ochiu' la voi...an coltzul vesel.. vreau sa zik ca am anceput ......dar am uitat sa ma opresc din citit....ami dau seama ca suntetzi o gashca belea...baietzi de treaba...shi ma bukur ca am vazut shi o fata...sau poate doua....nu mai stiu.catziva dintre voi acuma s-au suit pe motoare ...altzii au mai multa experientza...oricum shi eu acum am trecut la motor un pik mai mare...tot motociclisti suntem nuh? avetzi grija de voi...asfalt uscat (u're the next generation) Editat Februarie 25, 2008 de piromaniakkk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 NSRurile is bune?....ca imi fac la vara A1 si as vrea sa iau CBR sau NSR....care il recomandati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Biggy_Cbr125 Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 Cbr 4 timpi,parerea mea ps:cum ai honda cb 500 si nu ai carnet ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 Si eu incep de maine orele pentru A1 si sunt 99.99% chitit pe honda cbr 125r nou nouta,dar mai astept si parerile voastre despre ce motor ar fii mai ok,mai potrivit mai etc Daca raman pe cbr sa il iau nou ca am vazut ca nu e scump...3399 euro ? Sau sa caut SH ? Sa iau cbr sau altceva ? in comparatie cu RS125 e mai lent dar nu cbr nu sunt a drujba ca rs,sincer mi-ar fii rusine sa plec de la o terasa sau de undeva sau sa stau la semafor si sa paraie ca un trabant NSR asta cum e ? Ia sa mai studiez nitel piata,haideti cu parerile alea odata ca a venit vara si nu mi-am luat motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Biggy_Cbr125 Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 (editat) NSR->tot 2 Timpi e mai bine ramai pe CBR nou/sh cum te tine buzunaru' asfalt uscat ps:NSR-ul nu se mai fabrica Editat Martie 2, 2008 de Biggy_Cbr125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roolrevolv Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 cbr 125 - daca vrei un motor fiabil care sa nu iti faca probleme, in care poti sa ai incredere la drumuri lungi si esti dispus sa sacrifici aspectul si viteza pt calitate rs 125 - daca vrei un motor cu aspect mijto, cu demaraj, si care mananca asfaltul si esti dispus sa sacrifici "calitatea" si fiabilitatea pt aspect si viteza. Si bineinteles daca ai bani sa il intreti aici depinde si mai exact ce vrei sa faci cu motocicleta( sa freci semafoarele prin oras sau sa faci multe drumuri inafara orasului) aici e defapt chestia de motor in 2 timpi sau 4 timpi nu de rs vs cbr ca daca e sa o luam asa ajungem sa ne certam ca prostii ca rs nush cum e si cbr bla bla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 Se pot face drumuri lungi fara sa ai prob cu un motor de 125cc ? Pai o sa merg doar in bucuresti cu el si mai multe plimbari la mare,la munte. E mare diferenta de putere intre cbr si rs ? Demaraj,top speed ? Ma enerveaza la culme sunetu ala scos de RS Si ce inseamna la rs "daca ai bani sa il intretii" ce e de intretinut,de schimbat...pe ce se duc banii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roolrevolv Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 se pot face, dar cu un motor in 2 timpi e cam riscant pt ca risti sa ramai cu el pe marginea drumului, cu 4 timpi poti face fara grij. ma indoiesc ca o sa mergi la mare pe motor...oricum daca ai de gand sa stai mai mult prin oras iti poti lua motor in 2 timpi linistit, in special rs, pt ca ele pt asta sunt proiectate, drumuri scurte... destul de mare, tot ce nu face rs-ul face cbrul si invers, deasta am zis sa te gandesti ce vrei sa faci cu motocicleta atunci iati 4 timpi daca iti displace sunetul, asa suna toate motoarele in 2 timpi, rs-ul suna chiar bine pt un motor in 2 timpi. inafara de consumabile, la rs se bulesc mult mai repede unele chestii de cat la cbr...ca la toate motoarele in 2 timpi practic... si piesele pt aprilia sunt ridicol de scumpe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate