Dan Cata Postat Ianuarie 23, 2011 Share Postat Ianuarie 23, 2011 O sa imi trec mobra pe mine. AB33MER - ABEEMER - A BEEMER - o motocicleta BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Ianuarie 23, 2011 Share Postat Ianuarie 23, 2011 (editat) Propunere XX xx ICS ICS = X Editat Ianuarie 23, 2011 de BQGDDAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Ianuarie 23, 2011 Share Postat Ianuarie 23, 2011 Asta ar fi al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Ianuarie 23, 2011 Share Postat Ianuarie 23, 2011 B 299 KMH B 190 BOI B 191 CAI B 00 BAS (Băs) B 00 ARD B 00 CAD B 00 PEE B 00 PIC & B 00 POC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jawa1960 Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 PH xx FLS - Fals Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 salutam auzit de la un vecin ca s-au scos de curand numerele preferentiale (din cauza ca au fost ceva scandaluri pe tema asta) stie cineva ceva despre chestia asta, ca as vrea sa-mi pun nr preferentiale. ms Nu văd de ce ar opri această optiune, atâta timp cât se fac bani din asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 (editat) XX-xx-F.U.T nu iti da voie numarul asta, eventual XX-xx-FWT alte numere: CJ-21-XXI CJ-19-XIX CJ-12-XII CJ-16-XVI etc ar mai fi MOS, FUN, JOY, KID, BAD, PAA, BYE, LOV, LWU, ZEU, GOD, MUD (pt enduristi), etc Editat Ianuarie 27, 2011 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stress. Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 ma bag sieu cu : B 38 JOR - inversul lui 83 ( anul meu de nastere) JOR de la Iordache sau cum ii pacea profei de franceza sa spuna Jordache B 910NUT - de la IONUT ma bag sieu cu : B 38 JOR - inversul lui 83 ( anul meu de nastere) JOR de la Iordache sau cum ii pacea profei de franceza sa spuna Jordache B 910NUT - de la IONUT apropo de numere preferentiale, stie cineva daca ai vandut masian si ala care a cunmparat-o nu a inmatriculat-o inca ( de vre-o 3 ani) cum naiba pot sa imi iau numerel inapoi? tinand cont ca ala merge acum pe numel meu cu masina, si sau a vandut-o sau nici nu mai este in circulatie :-s, si eu am numerele blocate:( si ala cu JOR vreau sa-l pun pe motor daca stie cineva ce si cum rog sa ma ajutati. da stiu ca e de acum 6 luni nu a mai raspuns nimeni pe forumul asta dar ma gandesc ca poaet stie careva ceva:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sangerete Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 B05UGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 Astea sunt cam de prost gust sincer Imi aduc aminte de vremurile cu XX 69 SEX si ce mai erau. Eu acum sper sa prind CT 51 ABU Are ceva legatura cu numele, desi la masina ar fi aratat ceva mai bine si nu in formatul asta mic pt moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 ct 21 wtf ct Zi wtf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 A cam prins melodia aia nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 18, 2011 Share Postat Iunie 18, 2011 ce ziceti la un ducati ar da bine sa fie ceva de genu NT-88-SBK sau ce credeti ca ar da bine pe un 748. NFS pare de coca, as pune si DUC, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sangerete Postat Iunie 18, 2011 Share Postat Iunie 18, 2011 la ducati ar da bine NT990POP, de la POPO scris invers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 20, 2011 Share Postat Iunie 20, 2011 Gata...azi ridic CT 51 ABU Seamana un pic cu Sl ABU si de cand voiam numarul asta dar nu aveam chef sa schimb numerele pe la masina sau moto veche fara sa fie nevoie, doar asa de plictis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 20, 2011 Share Postat Iunie 20, 2011 la ducati ar da bine NT990POP, de la POPO scris invers din cate vad nu pari decat un ca-cat cu cu figuri de :fetita: care se baga in seama la oala cu C-a-c-a-t. recomandarea mea ar fi sa te duci sa cauti pe cineva sa te plimbe cu motocicleta ca se vede ca nu ai treaba cu motociclismul. cand o sa ai motocicleta sau cand o sa te crezi motociclist revino pe forum, pana atunci cauta un Chat de asta te pufultzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 Posesor de Yamaha si mare fan Rossi la vremurile acelea...ce mergea mai bine?! Numarul la baza este DB 46 GOL, dar cu putina banda reflectorizanta a iesit "GO!". Pana acum am scapat de Politie, sper ca si in continuare. asta e cel mai tare numar! clar . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 ** 46 WLF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul90 Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 Asta a fost numarul pe motor inainte sa-l cumpar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MANNIX-600 Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 eu imi opresc numarul cu B-xx-AHH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_k1000_ Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 IF-69-SECS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gestapo Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 off : TM 04 NAL on : la urmatorul motor nr. va fi in memoria celui mai bun prieten TM 04 SPY--ASPY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 eu am B xx ZEU si B xx Don iar la masina B XX UAU esti cocalar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Azamfirei Alexandru Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 Parerea mea cele mai tari numere pentru o vitezana sunt XX-XX-FUG sau XX-XX-BYE ,faza cu PA! mai e tare dar politia...............|................ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexone Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 BC-69-FIZ cel putin asta il vanez eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate