Keyser_Soze Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 in seara asta nimic ??? stiu ca frig....dar si fara e nasol....eu stau la morarilor si ma arde sa ies de nu ma vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Mai traieste careva pe aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 Eu, cu greu... Salutare lume, e cineva pe aici? Schimbari majore? Ce ati mai facut, ce vreti sa faceti? Cand ne vedem la rond? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 (editat) Eu, cu greu... Salutare lume, e cineva pe aici? Schimbari majore? Ce ati mai facut, ce vreti sa faceti? Cand ne vedem la rond? Dap... ieri ma uitam pe niste poze de pe calculator mai vechi.. heeee, ce dor mi s-a facut. Eu muncesc ca sa am bani, sa-mi pun Cerbul la punct. Cica de la jumatatea lui februarie or sa fie multe grade cu plus si implicit vreme de iesit cu motorul.Deci, apucati-va si comandati kkturi pentru revizie ca maine-poimaine se face de iesit. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Gata, s-a votat: duminica ne vedem seara la rond. Fiecare cu ce are, masina, motor, vin fiert, bericica. Tre' sa punem tara la cale! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Editat Ianuarie 16, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 Oare mai citeste cineva topicul asta? Slab rau Pantelimonul asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 (editat) Oare mai citeste cineva topicul asta? Slab rau Pantelimonul asta... Pantelimonu' petrece ma, nu sta pe forumuri! ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Gata, s-a votat: duminica ne vedem seara la rond. Fiecare cu ce are, masina, motor, vin fiert, bericica. Tre' sa punem tara la cale! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- _________________________________________________________________________________________________________ Deci, stau acum in fata calculatorului si beau un vin... un vin bun, un vin pe care intr-un final l-a adus Horia (a ajuns si el pana la urma, si am stat juma de ora de vorba in fata blocului la mine). Promit ca o sa fac tot posibilul ca sa nu-l beau pe tot pana sambata viitoare. Editat Ianuarie 16, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 Bun tortul! P.S. Betiv ordinar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 Bun tortul!P.S. Betiv ordinar! Hai sictir... pasarica (sa nu zic "you pussy")! Cand v-am zis sa urcati la un vin fiert ati dat-o cotita. Ce e bun beau eu, ce e naspa pastrez pentru sambata viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 Unii mai tin la ficatul lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 copii, potoliti-va!!! bre metal unii mai si munceste si tre sa fie atenti la ce dracu fac. asa ca daca e de baut...sa fie vineri, sambata ..nu duminica. p.s. foarte, foarte bun tortul!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 asa ca daca e de baut...sa fie vineri, sambata ..nu duminica. ...sau joi seara ) . Hai ca daca mai iesi de vreo doua ori cu mine, ficatului tau nu cred ca o sa-i placa atunci cand aude numele meu . Doare capu' pe careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Astept propuneri pentru intalnirile bikerilor din pantelimon !!Un loc bun si retras ar fi rondul de la stadionul Lia Manoliu ( langa banzinul de inot ) . Avem si o terasa acolo pt coffie si papa!! salut, sunt proaspat posesor de motor bmw, ( 3 zile ), sugerez intalnire la statia de metrou Titan - iesirea dinspre parc ( desi e "teritoriu inamic"), nu conteaza unde ne intalnim, numa hai sa facem o tura sambata sau duminica,,,eu de trei zile ies, am iesit toata ziua desi a ploat in draci,,,id ul meu pe mess arushajack@yahoo.com,,,astept propuneri Astept propuneri pentru intalnirile bikerilor din pantelimon !!Un loc bun si retras ar fi rondul de la stadionul Lia Manoliu ( langa banzinul de inot ) . Avem si o terasa acolo pt coffie si papa!! salut, sunt proaspat posesor de motor bmw, ( 3 zile ), sugerez intalnire la statia de metrou Titan - iesirea dinspre parc ( desi e "teritoriu inamic"), nu conteaza unde ne intalnim, numa hai sa facem o tura sambata sau duminica,,,eu de trei zile ies, am iesit toata ziua desi a ploat in draci,,,id ul meu pe mess arushajack@yahoo.com,,,astept propuneri cum dracu merge ?? inca nu m-am prins cum se raspunde unui topic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Salutare. Pe vremea asta nici cu umbrela n-as iesi la plimbare. Vezi ca e scris anterior unde este locul de intalnire al PTM-istilor. Cheers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 (editat) salut, sunt proaspat posesor de motor bmw, ( 3 zile ), sugerez intalnire la statia de metrou Titan - iesirea dinspre parc ( desi e "teritoriu inamic"), nu conteaza unde ne intalnim, numa hai sa facem o tura sambata sau duminica,,,eu de trei zile ies, am iesit toata ziua desi a ploat in draci,,,id ul meu pe mess arushajack@yahoo.com,,,astept propuneri cum dracu merge ?? inca nu m-am prins cum se raspunde unui topic... Bafta tie si la cati mai multi kilometri, dar daca continui sa mergi pe vremea asta fara experienta si fara ABS nu prea cred ca o sa te bucuri prea mult de motorul ala. Ai grija de oasele tale! Totusi, daca ai chef de iesit, baga un ochi si la sectiunea de intalniri, mai sunt oameni cu chef de plimbare. Cat despre intalnitul celor din Pantelimon, vino cand s-o usca asfaltul (si nu numai, acum profitam de vremea asta ca sa bem si noi bere cu alcool ) la rond la Maior Coravu. Desi predomina speed-urile, avem "di tăti" si naked, si choppere, si fete si incepatori, si cu permis si fara... de fapt regula de baza e ca macar o roata sa o tii pe asfalt . Daca te incadrezi intr-una din categoriile de mai sus, esti binevenit. Despre Titani, n-as putea sa spun ca sunt "inamici" ci doar ca fiecare e liber sa-si aleaga prietenii, indiferent de cartier. Come to the dark side, we have cookies!* *)see previous posts Editat Ianuarie 31, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Si eu stau in pantelimon, si am fost odata la o intalnire ptm si cam slaba prezenta, cand vine sezonul mai trecem p-acolo sa vedem despre ce fete e vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 si cu permis si fara... *)see previous posts lol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 Pantelimonu' petrece ma, nu sta pe forumuri! ) _________________________________________________________________________________________________________ Deci, stau acum in fata calculatorului si beau un vin... un vin bun, un vin pe care intr-un final l-a adus Horia (a ajuns si el pana la urma, si am stat juma de ora de vorba in fata blocului la mine). Promit ca o sa fac tot posibilul ca sa nu-l beau pe tot pana sambata viitoare. bah nene deci torutul a fost super bun, oare o sa faca in fiecare saptamana cate unu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Si eu stau in pantelimon, si am fost odata la o intalnire ptm si cam slaba prezenta, cand vine sezonul mai trecem p-acolo sa vedem despre ce fete e vorba siii....cati ani ziceai ca ai, pepusa??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 siii....cati ani ziceai ca ai, pepusa??? Buey, nu mai hartui copii. S-ar putea sa nu fie de nasul tau, are un 125 ). Luci, nu te supara omule, dar fetele astea de vine pe la rond, ca e multe si rele, are numai motoare mari si tari, GSX-R, Hornet, SV... e date dracu, zici ca-s de la fabrica de rulmenti! Bikerii satanisti de la rond de fapt au tzatze si trei zile pe luna sunt suparate. Atunci sa vezi cum se dau p'o roata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 (editat) Buey, nu mai hartui copii. S-ar putea sa nu fie de nasul tau, are un 125 ). te bagi tu repede sa-mi strici tu mie combinatiile...invidiosi ma, n-am vazut asa ceva... :laugh: Editat Februarie 2, 2009 de dihania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 te bagi tu repede sa-mi strici tu mie combinatiile...invidiosi ma, n-am vazut asa ceva... :laugh: Nu stric pepuÂşă nici o combinatie... dar omul o vrea sa vada țâțe Âşi buci la rond, si cand colo, veniti voi sa puneti genunchiul pe jos si sa va dati p'o roata, de ne invartiti castile in cap astora de mergem mai incet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 (editat) Nu stric pepuÂşă nici o combinatie... dar omul o vrea sa vada țâțe Âşi buci la rond, si cand colo, veniti voi sa puneti genunchiul pe jos si sa va dati p'o roata, de ne invartiti castile in cap astora de mergem mai incet. :laugh: nu esti normal ma ...pai omu poa' sa vada si tzatze si ce-o mai vrea....ca sunt destule pitzi pe acolo..acum depinde ce prefera. dar eu zic sa-l lasam si pe el sa-si spuna punctul de vedere.... Editat Februarie 2, 2009 de dihania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 dar eu zic sa-l lasam si pe el sa-si spuna punctul de vedere.... Il lasam, nu-i bai, cu o conditie: sa nu abuzezi de el si sa nu-ti bati joc de inocenta omului. Daca ai ganduri dubioase, mai intai ma intrebi pe mine daca ai voie sau nu. Eu parca l-am vazut pe om pe acolo de vreo doua ori cand deja se sparsese gasca si era frig afara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Il lasam, nu-i bai, cu o conditie: sa nu abuzezi de el si sa nu-ti bati joc de inocenta omului. Daca ai ganduri dubioase, mai intai ma intrebi pe mine daca ai voie sau nu. Eu parca l-am vazut pe om pe acolo de vreo doua ori cand deja se sparsese gasca si era frig afara. siii...."ie bune, frate" ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 (editat) siii...."ie bune, frate" ?? Repede, sa pui tu mana prima pe toate prospaturile!!!!! Bai nene, n-am vazut asa ceva, n-ai lasa si tu nimic la altii!! Ce-am gasit al meu sa fie! Editat Februarie 2, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate