Metal Heart Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Bai chiar ma enervati cu a'mi stalci numele...c'mon!Diseara va anunt, daca nu pot veni o sa va explic tot ca nu e greu deloc. Nu-ti stalceste nimeni numele, te alintam Daca ti-l stalceam, iti ziceam Nuti, Nutica sau Lenutza . Sau eventual foloseam apelativele uzuale "pisi" sau "pasarica". Apelativul "papusa" e rezervat pentru Didi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 s-ar putea sa nu ajung la rod diseara. claudiule fu.te si mie un sms cu ora la care va strangeti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 s-ar putea sa nu ajung la rod diseara. claudiule fu.te si mie un sms cu ora la care va strangeti Pai dupa 8:30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Nu-ti stalceste nimeni numele, te alintam Daca ti-l stalceam, iti ziceam Nuti, Nutica sau Lenutza . Sau eventual foloseam apelativele uzuale "pisi" sau "pasarica". Apelativul "papusa" e rezervat pentru Didi oo..multumesc pentru exclusivitate!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 (editat) oricand vrei 'pisi' rondul de la maior coravu (langa lia manoliu), dupa 20:30. esti binevenita ! Acum am vazut ce ati scris . Multumesc Razor este pisi mea, da?? dc vrei sa cobor jos si sa te las fara frane ..... capis???? Ce pisi ma?Unde pisi ? Tu iar te-ai facut baiat obraznic? Editat Iulie 17, 2009 de alexutzza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Clatite diseara???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Clatite diseara???? In regie da... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 In regie da... Eu ma gandeam ca faci tu... dar daca vrei sa faci cinste in regie merge si asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 ultima data cand am facut clatite cu elena, gixx a avut parte de una cu mustar si piper deci,esti sigur ca mai vrei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 ultima data cand am facut clatite cu elena, gixx a avut parte de una cu mustar si piper deci,esti sigur ca mai vrei ? Deci voi l-ati invatat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 ultima data cand am facut clatite cu elena, gixx a avut parte de una cu mustar si piper deci,esti sigur ca mai vrei ? Le desfac inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Deci voi l-ati invatat Nup, Gixx ne-a invatat pe noi si noi am exersat pe profesor So...vrea cineva clatite cu mustar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirmir Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Nup, Gixx ne-a invatat pe noi si noi am exersat pe profesor So...vrea cineva clatite cu mustar? daca are si vreo 2-3 mici in umplutura ma risc eu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Nup, Gixx ne-a invatat pe noi si noi am exersat pe profesor So...vrea cineva clatite cu mustar? M-a pacalit si pe mine o data. A venit cu clatitele si mie mi-a dat prima. Din toate clatitele alea, fix pe aia am nimerit-o. N-am zis nimic chiar daca m-am schimbat la fata si i-am dat si lui Sonea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 deci va tineti de sotii ))) de ce nu faceti si gogosi din prosop ) ma mai gandesc si va mai aduc si alte idei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 (editat) Maine... pardon, de fapt azi! Deci, sambata, la 8:30 adunarea la Rond pentru plecarea catre bulgari. La 9 cel tarziu e plecarea. Intoarcere seara, sau cine vrea, ramane peste noapte acolo. Veniti cu plinurile facute. Editat Iulie 17, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 Russe si se duse. Tocmai azi trebuia sa fie canicula. Lasa ca data viitoare la Veliko mergem pe racoare (sper) ! Pozne aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 Am deschis un topic, baga pozele acolo. /index.php?showtopic=397650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 Tin sa zic ca mie una mi-e cam rau de la caldura...am facut 2 dusuri, am baut ceai si daca ma ridic de jos imi vine rau. Cred ca nu mai ies soon cu motorul pe caldura de genul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 Eu am bagat niste apa minerala rece si o felie imensa de pepene atat de rece incat imi torsneau maselele in gura. Mi-am facut un dus, dar nu rece, cu apa calda si acum sunt ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 cam devreme v-ati intors de la intrunire, la ora asta bikerii seriosi de abia deschid ostilitatile... si repede ati sarit pe forum, cum ati iesit de la dush. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 Eu am stat in pat juma de ora, am mancat si ceva dulce...degeaba, am o cadere de calciu de nu ma vad... O sa scot si eu pozele mai incolo putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 cam devreme v-ati intors de la intrunire, la ora asta bikerii seriosi de abia deschid ostilitatile... si repede ati sarit pe forum, cum ati iesit de la dush. Nu prea am avut ce face la bulgari. Vedem acum ce s-a mai cand vine al doilea grup, ca ei au avut tupeu sa ia in piept caldura si sa viziteze nu stiu ce parc national al bulgarilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate