Ravenitza Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 Am vazut, cand e vorba de mers in grup mai mare de 3 motoare, hop-tzop, vii pasagera PS: Ai ridicat-o la fileu, a trebuit sa raspund sec! Asa e ca nu ma pot tine cu motoreta mea dupa nebunii care se dau cu 200 km/h Mesaj completat ba voi n`auziti ca sunt nou ... Iti fac eu un tur de rond Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 hmm.. revaenitza dezertoare.. spuse lu' tovarashaaaaa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 ba voi n`auziti ca sunt nou ... uuggghhh..avem carnita proaspata baieti...siii..cum ziceai ca te cheama ,pisi?? ne spui si ce calaresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 ba voi n`auziti ca sunt nou ... Iti fac eu un tur de rond Iti prezentam pitzipoancele si pitziponcii,zonele de atractie(chioscul si boschetii stufosi),elementele istorice(stadionul si gardul unde s-au aprins lumanari pt maical ) Te asteptam cu drag in fiecare seara dupa orele 20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 ba voi n`auziti ca sunt nou ... Asa, si? Cand vii la rond, sa vii cu Cola si inghetata pentru toata lumea, timp de o saptmana. Si by default participi si la tombola "un plin de benzina", tombola la care ai dreptul sa faci un plin de benzina, evident din banii tai, cuiva... tragem la sorti. Locul 2 castiga un spalat de moto, evident, tot din banii tai iar locul 3 un uns de lant cu sprayul tau! Inscrie-te acum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 eu zic sa il incriem automat ca asa e frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 (editat) Si ca sarcina suplimentara...sa curete cojile de semintele din rond timp de 1 luna Editat Iulie 21, 2009 de Ovy_d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 Si ca sarcina suplimentara...sa curete cojile de semintele din rond timp de 1 luna =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 Imi cer scuze caci aseara am plecat ca un magar fara sa salut pe toata lumea, insa eram in intarziere si nu mai puteam astepta. Asa de tare eram in intarziere ca am mers mai tare decat trebuie si am ramas fara ABCD-ar, cu viteza de 117 in localitate ( promit sa nu mai fac, probabil o sa stau sa va tin companie f multa vreme de acum inainte, adica undeva intre 1-3 luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 Imi cer scuze caci aseara am plecat ca un magar fara sa salut pe toata lumea, insa eram in intarziere si nu mai puteam astepta. Asa de tare eram in intarziere ca am mers mai tare decat trebuie si am ramas fara ABCD-ar, cu viteza de 117 in localitate ( promit sa nu mai fac, probabil o sa stau sa va tin companie f multa vreme de acum inainte, adica undeva intre 1-3 luni Pai, si azi-dimineata-n massina? Mai ai dovada? Lasa omule, ca noi avem o vorba, cand suntem mai multi de 3 nu mai dam noroc, cand suntem mai multi de 10 nu mai salutam ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 am dovada 15 zile macar sa mai apuc si eu o plimbare sau 2 mai lungi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 am dovada 15 zile macar sa mai apuc si eu o plimbare sau 2 mai lungi faci una de 15 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 buna ideea ta cavalere incotro sa plec ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 buna ideea ta cavalere incotro sa plec ? unde vezi cu ochii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 am dovada 15 zile macar sa mai apuc si eu o plimbare sau 2 mai lungi ahaaa...deci asta faceai ieri pe la parchet...scuze ca nu te-am vazut dar eram tare adormita, cred ca puteam sa trec si pe langa mama si sa nu o vad..de fapt..chiar am facut asta o data. hai , nu fi trist, ne vedem la rond sa spargem seminte ca are cine sa curete. hofu..ce zici ma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 @cavaleru....bre, acum nu vad mai niika, abia m-am trezit si am oichii umflati @didi, bre, nu mergeam la parchet in aceeasi directie este si spitalul Coltea unde eu periodic ma duc sa-mi trag la vena pana la parchet mai este vreme , trebe intai sa torn fundatia .....etc off topic: daca vreti sa participati la o parada de pasageri de plush, va asteptam ....detalii pe un forum vecin si nu numai http://www.motor-zone.ro/forum/showthread....+cu+animalutele orele 20, rond BGS, musai cu pasageri din plush, ceva de genul pozei atasate bafta si o zi cat mai racoroasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 (editat) care e rondu BGS? Editat Iulie 22, 2009 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 Pai este primul rond de la Unirea catre Alba Iulia, mergand de la Unirea catre AB iulia, treci de semaforul cu udriste si apoi o sa dai direct in rondul BGS , pana in blocul conex. vizavi de magazinul Junior, sau mai noul tribunal, parca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 Pai este primul rond de la Unirea catre Alba Iulia, mergand de la Unirea catre AB iulia, treci de semaforul cu udriste si apoi o sa dai direct in rondul BGS , pana in blocul conex. vizavi de magazinul Junior, sau mai noul tribunal, parca ahaaa Mesaj completat Pantelimonul doarme sub caldura asternuta peste buc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 (editat) Pai la ora aia eram treaz... deschideam geamuile-n toata casa sa se faca curent. Si cu ocazia furtunii, din cauza tunetelor, i s-a futut senzorul de alarma unuia de pe aici de la bloc, si a sunat intr-una alarma de la masina. Partea proasta e ca nu i se aprindeau nici avariile, si habar n-am ce masina a fost, dar cu siguranta de dimineata cand a deschis frigiderul, a venit carnea peste el!!!! Cavalere, facem magaria azi? Editat Iulie 26, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 Salve! Spune-ti-mi si mie daca mai merge careva in mica escapada de la Varna in weekendu-l asta si daca da cine se baga?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 Buey, in principiu suna bine... foarte bine. Eu sunt pro, dar depind de ceva factori, cum ar fi niste bani care trebuie sa-mi intre saptamana asta si niste joburi pe care ar trebui sa le fac in weekend. Inca nu promit nimic, dar daca am si banii si n-am de lucru, i'm in. Cu ce mergem, masini sau motoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 Eu spun ca ar fi fun cu motoarele dar ar fi bine si daca ar fi macar o masina pentru bagaje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 yo nu ma bag, dar ar fi fost fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 nu poci sa merg, deoarece am fost la mare acest uichend si ma resimt, apoi ma pastrez ptr uichendul cand osa fie intrunirea de la BREAZA, unde o sa fie dezmatz mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate