alex_j37 Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 Cand va mai intalniti la rond la 23 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 Curand, sa ne strangem suruburile si sa ne cheltuim banii pe uleiuri. Urmariti topicul, in general ne strangem vineri seara, sa se mai incalzeasca un pic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 Salut baieti.Am si eu un moto si stau pe Vatra Luminoasa.In ce zi va intalniti la rond?As veni si eu la un pahar de vorba. sa inteleg ca pe fete nu le saluti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 Baieti... si fete, care va duceti in weekend la SMAEB si ma ajutati si pe mine cu ceva, ca eu nu-s in Bucuresti. Cine se ofera sa-mi cumpere si mie, pe banii mei, o viziera de casca si suruburi pentru parbrizul de la carena? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 Baieti... si fete, care va duceti in weekend la SMAEB si ma ajutati si pe mine cu ceva, ca eu nu-s in Bucuresti.Cine se ofera sa-mi cumpere si mie, pe banii mei, o viziera de casca si suruburi pentru parbrizul de la carena? adjudecat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_j37 Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 Buna ziua tuturor baieti si fete . Aproape in fiecare vinere sunt la rond nu cunosc pe nimeni pe acolo voi nu veniti sau se faca mai mult cald ? Posesor Kawasaki 636 2004 Albastru IF 77 HRF .Va astept :)sau cand vreti voi ziceti dinainte si seara ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Novice 78 Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 sa inteleg ca pe fete nu le saluti? Scuze normal ca si pe fete.m am grabit ca eram la munca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 Pai, ne adunam maine seara la rond? Dupa un 7:30? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 Cum sa nu. Cu ce deschidem oficial sezonul ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 Cum sa nu. Cu ce deschidem oficial sezonul ?? cu seminte si suc, normal. dar ce facem daca ploua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 Cum ce facem? Ce face orice biker adevarat: sta acasa! La mine a aparut o schimbare de planuri si nu cred ca mai ajung. Maine trebuie sa plec de dimineata si n-am chef sa fiu praf... ca voi ma antrenati la golanii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_j37 Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 Cum ce facem? Ce face orice biker adevarat: sta acasa! La mine a aparut o schimbare de planuri si nu cred ca mai ajung. Maine trebuie sa plec de dimineata si n-am chef sa fiu praf... ca voi ma antrenati la golanii. Ne intalnim oricum si pe ploaie Cine merge la Smaeb ? In ce zi va duceti sambata sau duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 Pai si cum ramane ?!.. gata metale m-ai certat si tot tu nu mai vii ?!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 11, 2011 Share Postat Aprilie 11, 2011 Gata, au venit si plasticele de la vopsit. In seara asta ma duc sa le iau. Maine dau comanda si de restul consumabilelor. Ceva idei de magazine care sa livreze la botul calului (filtru de ulei, bujii, rulment de jug, oglinzi si ce mi-oi mai aduce aminte). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 hai vecine mai ai mult? hai la plimbare mai rpd ce tot faci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 (editat) Pai ce sa fac ma.. fac motorisca. Dupa ce o fac, iesim la plimbare, dar mergem incet, s-a-nteles? Saptamana viitoare e gata.... sper! Editat Aprilie 21, 2011 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 Pai ce sa fac ma.. fac motorisca. Dupa ce o fac, iesim la plimbare, dar mergem incet, s-a-nteles? Saptamana viitoare e gata.... sper! doamne ajuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
conte616 Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 Sunt si eu up pt intalnire la rond, tot pe vatra stau, doar sa spuneti cand. Respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 sa pasteti fericiti .. vecine gata cu mobra? hai ca mie deja mi-a iesit o vaca in fata alaltaieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 Azi o duc ma la doftor. Sa vedem cand o sa fie gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 cica joi seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c00ly Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 Salut, Se face pana la urma intalnire? Tot din Pantelimon sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 Salut c00ly! Da, se face mereu intalnire, pe acolo se aduna tot timpul lume. Noi cel putin inca mai avem ouale-n gat, mielu-n farfurie... suntem mai batraiori, asa, ne urnim mai greu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 Sa mai inveselim un pic topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 Sunt vesel doar daca Didi iese iar pe strada inaintea mea Bah omule... mi-ai dat un lant... era lantul original, cu care vine motoreta din fabrica cica asa ceva nu se gaseste pe piata. Au vorbit baietii de za de lagatura, dureaza vreo 5 zile pana imi vine. Cati dracu km avea motoreta ta, de te-a tinut lantul asa mult si inca mai e in stare buna?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate