Razorbladed Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 Didi iese sigur caci e calita, ea trece repede peste hopuri d'astea Sigur e original lantul? am vazut ca scrie DID pe zale. Am 34k. Cine stie o fi dat proprietarul kilometrajul inainte sa nu bata la ochi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Novice 78 Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 Sunt si eu up pt intalnire la rond, tot pe vatra stau, doar sa spuneti cand. Respect. Unde pe vatra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 Sigur e original lantul? am vazut ca scrie DID pe zale. Am 34k. Cine stie o fi dat proprietarul kilometrajul inainte sa nu bata la ochi Da, asa mi s-a zis cand s-a spus codul lantului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
100% Damage Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 salutare! daca nu ploua vin si eu...Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c00ly Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 Salutare, Aseara am iesit putin la o plimbare nocturna si pe intoarcere am luat-o pe la rond la 23 sa vad daca e ceva mishculatie...dar nobody. Nu v-ati mai adunat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
100% Damage Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 Salutare, Aseara am iesit putin la o plimbare nocturna si pe intoarcere am luat-o pe la rond la 23 sa vad daca e ceva mishculatie...dar nobody. Nu v-ati mai adunat? eu am vazut careva picaturi si mi am facut alte planuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 Sunt vesel doar daca Didi iese iar pe strada inaintea mea pai cine stie...poate o sa ies. mai intai trebuie sa imi cumpar casca si dupa mai vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 30, 2011 Share Postat Aprilie 30, 2011 (editat) Eu am gasit alta solutie acum pentru viziera mea zgariata: pentru ca fiecare suta de ron conteaza, o sa iau o casca cu imprumut pentru o perioada nedeterminata Daca si pe tine te arde, si stai in casca, vezi ca se plangea Cavaleru ca are o casca de fata care sta degeaba pe acasa. Si sa nu te aud ca nu o vrei ca nu-i de firma, ca eu am mers doi ani cu Airoh-ul ala si a fost ok, mai putin la temperaturi scazute cand se aburea la viteza mica. In alta ordine de idei, eu ti-am zis demult sa renunti la extensiile alea de carene Mai mult plastic inseamna mai multe cacaturi de reaprat cand o scapi. Cu cat e mai naked, cu atat e mai idiot proof! Eu acum renunt de tot, imi pun masca aia de streetfighter, si daca pana la sfarsitul anului reusesc sa-mi trag si o pereche de crashbar-uri, sunt cel mai fericit. Craspad-urile sunt bune, dar avand in vedere ca ala al meu de pe drepta e polizat jumatate... tzeava e tzeava Luni cred ca e si Cerbul gata, o sa vedem cum reusesc sa ajung la Florin V sa o ia, sau cine ajunge sa mi-o aduca si mie de acolo, ca luni si marti sunt prins cu munca. Editat Aprilie 30, 2011 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 In seara asta pe la 19.00 ieseala la rond pt seminte si cico. Ca mi s a aplecat de atatia mici.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 Da, dar eu bag niste bere... nu pot sa ma risc la suc, poate trece pe acolo cineva cunoscut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 Am uitat ca tu esti inca pieton... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 Da, si pentru ca inca sunt pieton ce v-ati zis: "Ia hai sa venim cu totii pe jos!" 'va muma-n kur de betivi si betziva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 Da, si pentru ca inca sunt pieton ce v-ati zis: "Ia hai sa venim cu totii pe jos!" 'va muma-n kur de betivi si betziva in loc sa zici mersi ca ne-am solidarizat cu tine , am mers pe jos atata drum, florin a baut cu tine , ca sa nu fii singuru betivan, toto si costi ti-au dat seminte iar eu te-am incantat cu prezenta mea...tot tu faci gura! nerecunoscatorule care esti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 Cei care au ratat cursa Live din Portugalia, o pot descarca gratuit de aici: MotoGP 2011 Estoril / Portugal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 Back in business! PS1: urat e sa mergi fara oglinzi si fara semnale pe motor Bine ca l-am avut pe Cavaleru alaturi, in fata sau in spate PS2: tre'be neaparat lant, ca ala de l-am pus nu calca bine pe pinioane si sunt sanse mari sa-mi phuta cutia. Deci, care aveti lanturi pe care le tineti degeaba pe acasa, fie-va mila de mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 aseara mi-am luat casca. dupa cum am mai zis raman la suomy si mi-am luat o apex flower. sa nu va prind ca comentati ca va trag de urechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 vreau si eu d-aia ..ete ce colorata si sclipicioasa e ) sa o stapanesti sanatoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 vreau si eu d-aia ..ete ce colorata si sclipicioasa e ) sa o stapanesti sanatoasa multumesc mult! si mie mi-a placut la nebunie. initial am vrut suomy defender fantasyland dar nu mai aveau decat marimea m si eu port s. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 bah fartilor sa fi vazut ce zambet tampit avea pe fata aseara Metalu dupa ce am lasat motoru la mine in curte. e zambetul ala pe care numai o motoreta ti-l imprima pe moaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 (editat) Sa fi vazut ce muian de prostalau aveam cand am mers aseara prin oras Noroc cu full-face-ul Editat Mai 5, 2011 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 bah fartilor sa fi vazut ce zambet tampit avea pe fata aseara Metalu dupa ce am lasat motoru la mine in curte. e zambetul ala pe care numai o motoreta ti-l imprima pe moaca lasa-l ma ca a fost cuminte un an jumate si merita si el ! il inteleg perfect! bravo ma metalule...sa-ti tii poponeata in sa de acum in colo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 didi ia zi nr de dosar ca sa vad in ce stadiu e si ce anume le trebe sa-l rezolve mai rpd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 (editat) didi ia zi nr de dosar ca sa vad in ce stadiu e si ce anume le trebe sa-l rezolve mai rpd acum nu il stiu, ca nu am actele la mine, dar cand ajung acasa ti-l trimit. da'....tu lucrezi la ei, sau ai pile? Editat Mai 6, 2011 de dihania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 acolo lucrez de ex prima mea problema a fost chiar inainte de paste .. joi seara ..n-aveam ce face atunci ..vineri gata poze dosar etc luni era liber ca era a 2-a zi dupa paste .. marti dim am dus-o la service miercuri dupa serv am luat-o ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 acolo lucrez de ex prima mea problema a fost chiar inainte de paste .. joi seara ..n-aveam ce face atunci ..vineri gata poze dosar etc luni era liber ca era a 2-a zi dupa paste .. marti dim am dus-o la service miercuri dupa serv am luat-o ... eheee..ce viata! eu am facut cerere sa o repar in regim propriu. nu e de bagat in service iar problemele mele sunt ca si rezolvate. tu in ce service ai du-so? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate