GON Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 a fost de moment ... cand coboram podul de la intrarea in buc ... a fost un moment cand am incetinit (era un utilaj cred pe banda doi) si dup'aia am dat tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trandafir Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 trezirea pantelimonu' plimbari ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 Eu zic pas. We asta plec la tzara sa-mi vad feciorul. Si tot asta urmatoarele trei we. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GON Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 diseara la arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 GON, eu nu mai am demult motocicleta de ARC A mea e murdara, incompleta, viziera de la casca e zgariata, geaca un pic julita si ea, n-am rizoame si evacuare din carbon, cauciucuri de strada... ce as putea face eu la Arc decat sa starnesc ironiile celor prezenti acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GON Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 Eu n-am fost niciodata si nu stiu ce se petrece acolo! ... doar din auzite am inteles ca lumea se strange Miercurea la arc! Eu oricum am un chef nebun de plimbare asa ca o sa trec si p'acolo poate sunt doritori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 si te-ai plimbat? metaluuu ..deci cateva vineri de acum incolo las clatitele deoparte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GON Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 DA! foarte multa lume la Arc, dar pe la 8 am plecat la Parcul Carol, a fost intalnire de R6 ... si am dat o tura mica cu baietii de acolo. azi Joia Moto, care se baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 pai m-a convins nervu, vin si eu .. imi face masaj si mi-aduce ciocolata .. sunt asa usor de pacalit .. firar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
copilash Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 Buna! Merge cineva la intrunirea moto de la Buzau? http://www.motocicli...os-bike-fest-2/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 si te-ai plimbat? metaluuu ..deci cateva vineri de acum incolo las clatitele deoparte? Hmmm, cel putin pentur we asta. We viitor nuj daca plec sau nu, s-ar putea sa am de munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c00ly Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 Salutare! Vineri noapte iese cineva la plimbare? BTW, tot din pantelimon sunt:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 @c00ly :pai vineri dupa 8 seara vino pe la rond la 23 si stabilim acolo .. Copilash .. da-mi un pm sa iti zic mai multe.. plecarea e vineri dar nu s-a stabilit inca la ce ora .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumy Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 salutare!daca pleaca cineva sambata merg si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 azi cine se anunta la rond? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Eu nu scot mobra, dar as trece pe acolo de la 8-9, cu masina - ca un consevar ce ma aflu . Dupa 9 plec in alta parte. Ziceti daca va strangeti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Eu nu, plec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 pai daca vii doar tu .. cu masina .. nu vin, daca ne bagi in portbagaj? daca se mai anunta si altii atunci da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c00ly Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Daca nu ploua eu ies... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Deci...doar pentru mine nu vii...you broke my heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 daca veneai cu mobra da .. stii ca pt fitzobikerul de weekend vin cum naiba ..dar pt conservar .. nu ! pupa mama pe el de fitzos deci s-a stabilit .. dupa 8 .. daca nu ploua ne vedema colo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 E posibil sa vina si o prietena de-a mea, zisa PLOAIA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 In Pipera a venit deja Vine ploaia, bine-mi pare In parcare am o mobra Ploaia o va spala... Scuze ca n-am gasit alta rima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 (editat) He he, ce rima ai facut tu! Un fel de "Foaie verde barabula/Stau in apa pana la brau" P.S. La Muncii a dat niste picuri de ploaie, acum s-a luminat usurel. S-ar putea sa nu ploua la 8. Editat August 5, 2011 de Niko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 nu ploua bre .. putem sa bem deci la 8 acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate