The Mentalist Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Vrei sa zici putem sa mancam, pentru ca acele clatite pe care tot zici tu ca le aduci se mananca.nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 firar al naibii .. daca ii convingeti pe astia la serv sa ma lase sa plec mai devreme va fac ma .. da nu cred ca sunt sanse asa ca mai bine iesim undeva sa mancam .. sau daca ne strangem si intr-un weekend ceva atunci va gatesc de toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Nu ma omor cu clatitele, doar placerea de a te vedea aducand clatite cu mobra la rond merita toti banii, era ceva inedit!Eu unul in cariera mea motociclistica nu mai vazusem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 )) adk sa aduc si sa nu apreciezi munca mea???ti le bag cu forta pe gat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 Hai ca s-a intamplat minunea din nou. Ne-am strans incet-incet, a fost si Piticu' si Subti, plus alti baieti pe care mereu nu le retin numele. Sorry. Au venit si baieti cu chef de plimbare dar noi aveam fiecare agenda lui,eu mergeam in oras, baietii nu aveau chef,etc. Eu oricum nu puteam sa merg ca inca nu-mi permite starea tehnica a lantului, trebuie schimbat neaparat. Azi am primit imprumut mobra unui prieten si bag o Cheia+Transfagarasean. Poate reusim inca o minune, macar vara asta sa organizam o plimbare spre munte impreuna. V-am salutat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 voi cand si unde va strangeti ? (scuze pt lenea de a cauta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 voi cand si unde va strangeti ? (scuze pt lenea de a cauta) vinerea de obicei dupa 8.30 PS eu mi-am pus Vaca la vanzare, care mai doreste care mai pofteste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 vinerea de obicei dupa 8.30 PS eu mi-am pus Vaca la vanzare, care mai doreste care mai pofteste tare..weekendul viitor cred ca o sa trec si eu ca la noi s-a cam spart gasca de ceva vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 (editat) Deci, plimbarea a fost executata conform planului. Pana la Valeni a fost oribil, cel mai aglomerat drum din istoria mea de cand ma dau pe Cheia. Dar in schimb Cheia libera, fara prea mult nisip si alte prostii pe asfalt, a fost chiar bine. Iar drum bun pana la Fagaras, acceptabil pana la Balea pe partea dinspre Fagaras, iar apoi absolut execrabil pe partea cealalta ,spre Curtea de Arges. Pentru vitezane poate fi descris ca IMPRACTICABIL!!!!! Suntem inca o data o natie de tampiti, erau o groaza de straini pe acolo veniti sa vada "cel mai frumos drum din lume" asa cum ne-au facut reclama cei de la TopGear, dar care trebuiau sa-si scuipe ficatii dupa coborarea spre Pitesti. Nu suntem in stare de atatia ani sa facem drumul ala, acum ar fi fost momentul, la cat de mult ne-au ajutat cei de la TopGEar ar fi un punct turistic forte al Romaniei!Dar bineinteles, n-ai cu cine! Sunt atat de plin de spume ca nu mi-am revenit de sambata pana acum! Oricum, am fost aproape in fiecare an pe trans, dar pana nu aud ca s-a asfaltat eu nu mai calc pe acolo! Editat August 8, 2011 de Niko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 aha..deci plecasi cu xx-ul cum ai zis .. bre .. eu am fost la buzau pana la urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Pai si?Party party?Fun Fun? Poze kinky ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Nice XX! Eu i-am imprumutat motoreta in we unui amic sa se duca pana la Mures, iar eu am fost la tzara si m-am intors cu o raceala naspa, deh, era apa rece! In we plec iar la tzara, sa vedem, ori de joi seara, ori de vineri seara, functie de cum lucrez. Ma duc cu mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 da niko evideNT CA PARTY PARTY FUN FUN ..de poze kinky nu stiu ..doar de premii kinky =))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Deci, plimbarea a fost executata conform planului. Pana la Valeni a fost oribil, cel mai aglomerat drum din istoria mea de cand ma dau pe Cheia. Dar in schimb Cheia libera, fara prea mult nisip si alte prostii pe asfalt, a fost chiar bine. Iar drum bun pana la Fagaras, acceptabil pana la Balea pe partea dinspre Fagaras, iar apoi absolut execrabil pe partea cealalta ,spre Curtea de Arges. Pentru vitezane poate fi descris ca IMPRACTICABIL!!!!! Suntem inca o data o natie de tampiti, erau o groaza de straini pe acolo veniti sa vada "cel mai frumos drum din lume" asa cum ne-au facut reclama cei de la TopGear, dar care trebuiau sa-si scuipe ficatii dupa coborarea spre Pitesti. Nu suntem in stare de atatia ani sa facem drumul ala, acum ar fi fost momentul, la cat de mult ne-au ajutat cei de la TopGEar ar fi un punct turistic forte al Romaniei!Dar bineinteles, n-ai cu cine! Sunt atat de plin de spume ca nu mi-am revenit de sambata pana acum! Oricum, am fost aproape in fiecare an pe trans, dar pana nu aud ca s-a asfaltat eu nu mai calc pe acolo! nasol noi mergem weekendul care vine dar nu o sa mai coboram pe partea de curtea de arges daca tot zici ca e asa nasol drumul. Oricum, zona este f frumoasa, pacat ca e asa cum zici nasol noi mergem weekendul care vine dar nu o sa mai coboram pe partea de curtea de arges daca tot zici ca e asa nasol drumul. Oricum, zona este f frumoasa, pacat ca e asa cum zici transalpina we asta pana la urma, cazare moca in sibiu in caz ca pasioneaza pe cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Diseara ne mai vedem si noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Eu sunt disponibil, dar de data asta chiar vin cu masina. Kit-ul de lant vine saptamana viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Pai da. Ne vedem acolo. Eu nu vreau sa ies pe nicaieri: mai economisesc gazul ca maine dimi vreau sa fug pana la tzara, daca tot sunt liber luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Didi, Roxynel? Noi cu cine socializam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Didi, Roxynel? Noi cu cine socializam? eu nu cred ca ajung ca si-a anuntat o prietena prezenta pe la mine dupa program. probabil o sa vina florin ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Neah... eu zic ca mai bine il lasi pe Florin acasa si vii tu cu prietena sa o prezinti baietilor Roxynel parca zicea ceva ca vrea sa plece, n-am inteles daca de azi sau de maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 da ..roxynel a si plecat .. de vineri .. am vorbit cu niko de pe autostrada azi dim debea m-am intors .. mi-e un sooooomn (( vinerea asta ne strangem si noi mai multi?ca ma simt harnicutza asta daca nu plec iar ca vad ca nu ma mai prinde nici-un weekend pe acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 (editat) Pai eram la rond cand ai sunat Nuj, ne strangem.. vedem noi. Mai este pana vineri. Editat August 16, 2011 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 Cred ca de data asta va parasesc eu vinerea asta. Maine plec la Constanta si raman undeva pe la mare de maine pana saptamana viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EfesExtra Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 da ..roxynel a si plecat .. de vineri .. am vorbit cu niko de pe autostrada azi dim debea m-am intors .. mi-e un sooooomn (( vinerea asta ne strangem si noi mai multi?ca ma simt harnicutza asta daca nu plec iar ca vad ca nu ma mai prinde nici-un weekend pe acasa Roxynel nu pleca la veliko vinerea asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 (editat) ba da efes .. ca in principiu asta trebuia sa fac ..sa vad de bani ..tu te bagi? Editat August 16, 2011 de Roxynel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate