Sari la conținut

Detinatori de Honda CBR 600F

Sinner-
 Share

Ce model de CBR conduci?  

1.871 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

Uite ca ma alatur si eu - propietar de CBR 600 F4i. :cheers:

Acum am o problema nasola - vreau sa fac revizia (in Bucuresti) si nu stiu unde :) - am sapat in topicuri de profil de pe forumul asta pana am dat de petrol dar tot nu sunt lamurit - n-am gasit decat pareri contradictorii.

Voi ca propietari seriosi de CBR 600 F unde mergeti? Pe mana cui le dati pe ele, frumoasele? Cine se pricepe cel mai bine??

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 19,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

o sa par (cuvant urat), dar nu reusesc sa dau saua jos la f1-ul meu.. daca ma poate ajuta cineva? mesaj privat eventual?

In ce sens nu o poti da jos???ai dat carenele laterale jos si ai desfacut suruburile??sau cum??

Link spre comentariu

Bai io am ramas prost cand am bagat nasu-n cartea tehnica a jucariei...

Exista un tabel in care zice ca uleiul se schimba doar la 1000, 12000, 24000km... :)

Io ma apropii de 6000 km si din cate am auzit (nimic oficial) tre sa-i fac schimbu ...

VOI CE MARCA DE ULEI FOLOSITI si ce FILTRU recomandati!???? :bigstar:

Vezi ca, din cate stiu eu, reviziile sunt la 1000/3000/6000 si apoi din 6-n 6 mii.

Link spre comentariu

Vezi ca, din cate stiu eu, reviziile sunt la 1000/3000/6000 si apoi din 6-n 6 mii.

De aia de la 3000 n-am auzit si nici prin cartea ei nu vad sa existe... Oricum acu la 6000 in carte scrie ca terbuie doar inspectate(schimbate daca e cazu) placute de frana,lichid de frana,reglarea ambreiajului...etc...

Cu toatea astea eu i-am schimbat uleiul si filtrul la sfatul mai multor persoane...

I-am pus motul 300v factory line de 10w40 sper ca-i bun...

Link spre comentariu

Cine are user manual (ala ce se gaseste sub sa) in engleza. Eu am dar este in italiana, spaniola si olandeza. Caut in ingleza. Nu caut manualul de service, caut user manual.

Va rog help.

Link spre comentariu

100 E xenon + proiectoare & montat/chituit vopsit etc

din ce am vazur instalatia de xenon + becul costa in jur de 70E

--- Mesaj completat în 04 Aug 2007 01:31 -------------

Va salut pe toti. Si eu sunt proaspat posesor de CBR FS de 600. E printesa mea :burnout: !

frumoasa foc , s-o stapanesti sanatos fara incidente

Link spre comentariu

Am incercat eu sa iti uploadez manualul dar nu merge. Contact me pe mess sa ti-l dau.

@mih; ce ai facut tu acolo cu proiectoarele alea pe langa faptul ca e tiganie (scuze dar nu pot sa ma abtin) este si un mare dezavantaj pentru functionarea motorului tau in parametrii corecti. Tu ai astupat practic gurile de admisie (ram air-ul) care au fost proiectate pt a primi o anumita cantitate de aer.. ma rog. Sper sa nu mi-o iei in nume de rau.. dar.. scoate porcariile alea.puneti-le pe furca daca le vrei neaparat sau inacstreaza-le cumva in carene.

p.s. stiu ca nu e rubrica de vanzari dar aruncati un ochi pe itemurile care le am de vanzare pt CBR F. Goodies, super prices.

Link spre comentariu

Am nevoie de manual pt F4is . Cine are, si este binevoitor il rog sa-mi dea PM. Multumesc.

suna-ma ca il am eu pe CD sau ti-l trimit cumva pe mess...de la a mea...

Link spre comentariu

sal,mi-am luat si eu un cbr 600fi din 2003,dar vanzatorul zice ca e din 2004 si nu o omologheaza astia la rar

decat 2003,ziceti si voi daca cunoasteti modelul

post-20608-1187194757.jpg

Link spre comentariu

Salut!

Vreau sa schimb motorul, am un ktm lc4 supermoto, si din cate am vazut mi-ar place un cbr 600f, doar ca e o problema: am inaltimea de 1.91m/80kg. Mam urcat pe un cbr mai vechi, anul 89' si stau ok pe el, dar pe cbr-urile F mai noi cred ca sunt mai scurte, nu stiu ce sa zic. Va rog daca stiti sa imi dati un raspuns, in sensul ce model/an e mai lung/mare sau daca din start nu am ce cauta pe el, eu fiind prea inalt.

Multumesc anticipat!

Dani

Link spre comentariu