Sari la conținut

Detinatori de Honda CBR 600F

Sinner-
 Share

Ce model de CBR conduci?  

1.871 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

io am iesit azi :D ... nu a plouat da e innorat... maglavais mult pe jos... da macar mi-am facut damblaua... :scratch::P

Mi=e mila de ea...si asa am chinuito ieri cu toata mazga aia de pe jos. Nu pot lua o curba calumea,aluneca si pleaca llateral cum incerci sa tragi un pic mai tare de ea...no fun there

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mi=e mila de ea...si asa am chinuito ieri cu toata mazga aia de pe jos. Nu pot lua o curba calumea,aluneca si pleaca llateral cum incerci sa tragi un pic mai tare de ea...no fun there

Power slide man :D e moca (nu-ti toceste guma ca aluneca usor) ... am facut unu azi de toata frumusetea... de vreo 20-30 de m :P de pe la 40 a inceput sa plece guma spate, pana pe la vreo 100 ... asta dupa ce-am plecat de la o trecere de pietoni :scratch: uuhaaa

Editat de antemiu
Link spre comentariu

azi am iesit si euuuuuu :scratch: dupa fix o luna de pauza in care m-am umplut de carnati si am schiat ca un nebun :P antemiu :huh: si ca sa-l copiem pe dom`antemiu am retrait iar senzatia de 250+ :D

Link spre comentariu

Felicitari pentru curajosi.

Pe mine chiar m-a batut gandul sa ies ieri la o plimbare. A fost destul de caldut. Cum ieri nu am putut asta a fost , azi a pluat si e cam nasol de mers pe noroi...

Link spre comentariu

Salut...

Am si eu o rugaminte as dori si eu un USER MANUAL la o HONDA CBR 600 F4 (PC35) - Nu service manual ca ala il am!

Multumesc mult!!!

vezi aici

Am iesit si eu sambata la un drum pana la Slobozia cu intoarcere la Drajna pe A2 si sunt de acord cu adi.p, imi era dor sa ii dau in goarna. Astazi m-am dus pe A2 sperand ca va picura un pic si se va lasa de glume spre Constanta. N-a fost sa fie asa ca am experimentat ploaie de nu vedeam la 50m in fata, rafale de vant lateral de te mutau 1m pe banda si pot spune ca mai mult am navigat decat m-am dat. Vestea buna este ca au aparut statii de benzina care culmea, chiar functioneaza in majoritatea spatiilor de servicii.

Link spre comentariu

Pus gume tari de la Balamuc, schimbat furca, umblat la toate cele, curatat contacte, curatat etrieri, bla bla - pe scurt, stat 14!?! ore la Balamuc in reparatii si azi, pe ud, am scos cel mai bun timp, mai bun decat vara, de la mine acasa pana la prietena. 14 minute din Dna. Ghica pana in Sebastian :P

I'm getting better :huh:

PS: fratiiie, am ramas masca vazand ce inseamna niste gume mai de Dne. ajuta din 2008 (fata Dunlop GP Racer si spate Pirelli Diablo Supercorsa) fata de Pilot Power si Pilot Race din 2005 :scratch: Si ma mai miram de ce tranteam cu ea pe jos o data la 2 luni :D

Editat de shin
Link spre comentariu

Ba...iar dai cu bata in balta.Dai cu ea pe jos pt ca esti in primu' rand ghinionist si in al doilea rand nesigur,neatent,tantalau si mai gasesc cateva adjective,cauciucurile au si ele partea lor da' nu sunt cauza principala...Bine ca le-ai schimbat...la fel si cu furca,totul e un progres. Ai grija in primu' rand la ce se intampla in jurul tau... :scratch:

Editat de Gixxx'
Link spre comentariu

Salut tuturor. Caut si eu parbriz F4. 99-00 dar nu clar k nu-l suport. YM: tzog2007

Vezi că-s o droaie double bubble... pe Louis au de la Puig, eu de acolo mi-am luat la sfârÂşitul verii. Dă bine pe motoretă Âşi îți aruncă Âşi vântul mai sus, nu-l mai iei aÂşa rău în piept. Mai sunt Âşi PowerBronze pe www.superbikestore.com

:laugh:

Link spre comentariu

Vezi că-s o droaie double bubble... pe Louis au de la Puig, eu de acolo mi-am luat la sfârÂşitul verii. Dă bine pe motoretă Âşi îți aruncă Âşi vântul mai sus, nu-l mai iei aÂşa rău în piept. Mai sunt Âşi PowerBronze pe www.superbikestore.com

:laugh:

Pe F4i da binisor.

Da pe F4 arata ca lupa....parerea mea :laugh:

Link spre comentariu