Sari la conținut

Detinatori de Honda CBR 600F

Sinner-
 Share

Ce model de CBR conduci?  

1.871 membri au votat

1. 1. Ce model Honda CBR 600 F calaresti?

• Honda CBR 600 F 1
      80
    • Honda CBR 600 F 2
      194
    • Honda CBR 600 F 3
      278
    • Honda CBR 600 F 4
      232
    • Honda CBR 600 F 4 i
      279
    • Honda CBR 600 F 4 i Sport
      203
    • Honda CBR 600 FA
      11

Acest sondaj este închis pentru noi voturi

Postări Recomandate

arata bine f2/f3 cu cauciuc de 180? :bounce: eu i-as pune mai mult pt aspect, sa-i faca spatele mai lat, dar ma indoiesc ca arata bine pt ca la codita pe care o are f2/f3 nu cred ca arata bine cu cauciuc de 180. intreb si eu doar !

se vede mai bine cu 180 pe spate,eu aveam 160 ,dar fiind foarte tocit ,trebuia schimbat ,si am zis sa pun de 180 dak tot il inlocuiesc :friends:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 19,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

@ F C A - in nici un caz... intrebam doar pentru ca nu stiam ce insemna... si vruiam sa ma uit si eu la a mea cum e setat dar nu stiam la ce anume sa ma uit:D

@ strumfuadi - intradevar e interesant siteul ala... si gagica :friends:

@ Oryon - multumesc de informatie

Link spre comentariu

@ F C A - in nici un caz... intrebam doar pentru ca nu stiam ce insemna... si vruiam sa ma uit si eu la a mea cum e setat dar nu stiam la ce anume sa ma uit:D

@ strumfuadi - intradevar e interesant siteul ala... si gagica :friends:

@ Oryon - multumesc de informatie

aa oki :bounce:

Link spre comentariu

Dap, e in CT, dar inca nu au ajuns actele. Sambata cred ca ajung actele si ma duc sa o vad..poate sa o si aduc acasa. :friends:

Link spre comentariu

O sa arate naspa cu mivv gp. E mult prea mica toba aia pentru cum e mobra. Parerea mea.

La asta m-am gandit si eu, primul gand asta a fost. Suntem pe aceiasi lungime. :friends:

Link spre comentariu

Ca idee, multi producatori, la inceput de sezon, ofera discount-uri la tobele scumpe de pe stoc (vezi exemplu la LeoVince marcat cu rosu mai jos)

Titan - Prea scump - 303 E la oferta

Aluminiu - Prea maleabil - 299E

Carbon - Prea casant - 385 E

:friends:

Lemnu' e solutia!

http://cgi.ebay.it/_Ricambi-e-Accessori-Mo...%3A1|240%3A1318

Link spre comentariu

ma intereseaza niste colante pt cbr f3 95 pt rezervor.

are cineva?sau de unde pot face rost...

Vb cu userul Mertan :friends:

Link spre comentariu

ceva crashpaduri pt f4i?

ce imi recomandati?

Eu ți-am recomandat LSL pe Y!, vezi ce zic și restul. :friends:

Bun, după cam multicel timp am ieșit la plimbare. Am profitat de soarele de azi (fie el și cu dinți) și am scos-o la aer. Am reușit să fac în 3 zile ce nu am făcut timp de aproape 3 luni. Schimbat toba, filtrul de aer, semnalele și remontat carena laterală. O să-i trag o poză și cu noul look. :-L

Urmează să schimb și kitul de lanț, uleiul + filtrul de ulei, manetele de frână/ambreiaj, plăcuțele de frână și cauciucurile. An that's about it, îi ajunge că m-a rupt la portofel. :bounce:

Link spre comentariu

Eu ți-am recomandat LSL pe Y!, vezi ce zic și restul. :bounce:

Bun, după cam multicel timp am ieșit la plimbare. Am profitat de soarele de azi (fie el și cu dinți) și am scos-o la aer. Am reușit să fac în 3 zile ce nu am făcut timp de aproape 3 luni. Schimbat toba, filtrul de aer, semnalele și remontat carena laterală. O să-i trag o poză și cu noul look. :P

Urmează să schimb și kitul de lanț, uleiul + filtrul de ulei, manetele de frână/ambreiaj, plăcuțele de frână și cauciucurile. An that's about it, îi ajunge că m-a rupt la portofel. :-L

Uite un om care-si iubeste Honda ;) Hai pune poze :friends:

Apropo, va invit sambata 28.02.2009, la Biker's Club Otopeni pe la ora 22.00, sa bem o bere impreuna, ca pe 1 Martie e ziua mea de nastere!

Link spre comentariu

Uite un om care-si iubeste Honda :P Hai pune poze ;)

Apropo, va invit sambata 28.02.2009, la Biker's Club Otopeni pe la ora 22.00, sa bem o bere impreuna, ca pe 1 Martie e ziua mea de nastere!

Yeap, I'm loving my Honda! Poze ii fac saptamana viitoare ca o s-o scot la lumina. :-L

Eu nu pot veni din pacate, voi fi la munca. Nu pot sa zic decat: Have fun! Ne auzim la telefon. :bounce: :friends:

Link spre comentariu

Mai oameni buni ce sa ales de proiectul tricoaie?

Pai hai sa vedem ce mai zice lumea...

Eu astept, as putea sa ma si duc sa-mi fac

dar ziceam eu ca e mai bine sa ne strangem mai multi. Ar fi bine sa fim vreo 20 cam asa... Ar fi gata cam in 2-3 zile.

Link spre comentariu

Trebuie o sigla, un motto (Honda iti da aripi, nu Red Bull :friends: ) si gata! Voi vreti CBR F owners sau CBRisti in general? Ma gandeam sa marim intrunirea de Joi, sa cuprinda tot ce e CBR :bounce:

Editat de adidas
Link spre comentariu

Pai eu ma gandeam la CBR-isti in general. Pt ca unii din F-isti isi schimba motoreta de strada in "supersportroadracing" si e pacat sa-i pierdem

:friends:

Link spre comentariu