Sari la conținut

Detinatori de Honda CBR 600F

Sinner-
 Share

Ce model de CBR conduci?  

1.871 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Bai... care ai fost cu mine dedimineata cu un F4 alb-negru de la Piata Sudului pina la Calea Vitan? pe la fo 9... :D

SRI-ul ! :rose: Daca era gri-negru era Alecscristian aka Palalila Gen :blink:

Mesaj completat

Asa ceva?

D-asta are JJ,face minuni cand te dai pe 2 roti...prin parc :blink:

Mesaj completat

Diseara vine acasa my latina bitch :P In consecinta cateva zile(poate mai mult) sunt pieton...gen

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:blink:(((((((((((((((((

:rose:

In alta ordine de idei,plimbarea de Duminica a fost ultima plimbare calare pe Fireblede, de azi sunt fericitul posesor al unui Ducati (acum nu stiu daca :D sau :blink: se potriveste mai bine) :P

Link spre comentariu

Salutare, am si eu o intrebare legata de aripa spate la un CBR 600 F4 model `99-`00. Stiti cumva daca ii pot pune aripa spate de la un model de CBR mai recent, adica de la care s-ar potrivi?

Multumesc anticipat. :rose:

De exemplu asta s-ar potrivi? :blink:

http://www.hotbodiesracing.com/en/prod_88_...2001-03_cbr_f4i

Editat de punkz
Link spre comentariu

Salutare, am si eu o intrebare legata de aripa spate la un CBR 600 F4 model `99-`00. Stiti cumva daca ii pot pune aripa spate de la un model de CBR mai recent, adica de la care s-ar potrivi?

Multumesc anticipat. :rose:

De exemplu asta s-ar potrivi? :blink:

http://www.hotbodiesracing.com/en/prod_88_...2001-03_cbr_f4i

Eu zic ca merge aia, ca e aceiasi bascula daca nu ma insel. Asteapta un raspuns de la strumfu, ca el a avut F4 si e mai in masura sa-ti dea un raspuns corect. :blink:

Link spre comentariu

numai intreba ca nu ti raspunde nimeni aici stai lin, daca vrei sa vezi poze sau sa te duci la plimbare e ok, daca ai o problema...ia ti gandul :rose:

Daca cineva ar fi avut piesa ceruta de tine te-ar fi anuntat. Faptul ca noi ne cunoastem de ceva timp si ne permitem anumite glume,plimbari ,poze iar nu e problema ta...

Faptul ca tu ceri o piesa nu inseamna neaparat ca imediat cineva se va oferi sa ti-o ofere...Ai incercat intai sa ceri sfatul unui...mecanic ?

Mesaj completat

Intrebari de genu' "are cineva o pompa/" iti vor aduce numai raspunsuri pe masura :blink:

Link spre comentariu

am intrebat daca are cineva o pompa ..ghici de ce! ..PT CA DE O POMPA AM NEVOIE! ..nu stiu de ce e intrebarea mea asa ciudata si ne la locul ei, in sfarsit. Multumesc oricum!

Editat de gabi_tro
Link spre comentariu

Super tare plimbare Gixxule, si mai misto cu pozele alea facute in mers. BTW .... ti se vedea numarul ?!?!! Era curat , wtf ?!!?

P.S.: Maine vin sa te iau pasager la intalnire sau vii sa ne prezinti pe mica "Lolita" ?

Link spre comentariu

Super tare plimbare Gixxule, si mai misto cu pozele alea facute in mers. BTW .... ti se vedea numarul ?!?!! Era curat , wtf ?!!?

P.S.: Maine vin sa te iau pasager la intalnire sau vii sa ne prezinti pe mica "Lolita" ?

Italianca mea isi asteapta schimbul de ulei,bateria si cilindrul de la comanda hidraulica a ambreiajului asa ca cel putin pana sapt viitoare nu vede sttrada :D

Eu pasager,NICIODATA!

(la ce ora vii sa ma iei de acasa? :P )

Mesaj completat

Bascula la F4 si F4i e identica. Oricum, din fabrica nici F4 nici F4i nu a avut Hugger.

Eu sincer m'am gandit ca ai avea nevoie de o pompa de benzina, nu stiu de ce. Poate fiindca nu ai precizat clar de la inceput ce anume ai nevoie? :blink:

Mai bine mergi inca o tura cu XT'ul daca nu mai vrei sa faci km cu a ta ca tot vrei s'o vinzi.

Gixxu e disperat cu viata pe motor, eu nu m'as sui pasager la el.. :rose:

:blink: Bine ma,nici nu te iau

Link spre comentariu

SRI-ul ! :rose: Daca era gri-negru era Alecscristian aka Palalila Gen :blink:

Diseara vine acasa my latina bitch :D In consecinta cateva zile(poate mai mult) sunt pieton...gen

Ce e cu mine?? a, palalila ,gen frate, io nu prea umblu in cursul saptamanii cu micuta japoneza ca am masina de la scarbiciu,gen.

Cum e cu o latinoaica? mai nervoasa? mai sexoasa? te-a dat afara din casa pana acu? :blink:

Editat de alecscristian
Link spre comentariu

Am condus un ST2, ST4 banuiesc ca e identic doar mai potenta.

Misto, dar prefer deocamdata ciclistica sharp. :blink:

30 de cai in plus ar trebui sa conteze :blink: E un pic mai troleu dar e un troleu cu personalitate :D

Mesaj completat

Ce e cu mine?? a, palalila ,gen frate, io nu prea umblu in cursul saptamanii cu micuta japoneza ca am masina de la scarbiciu,gen.

Cum e cu o latinoaica? mai nervoasa? mai sexoasa? te-a dat afara din casa pana acu? :rose:

italianca a venit cu surle si trambite pe...remorca :P

Mesaj completat

Are cineva idee unde imi pot face si eu o copie profi dupa cheia de contact?

Link spre comentariu

Mai bine mergi inca o tura cu XT\'ul daca nu mai vrei sa faci km cu a ta ca tot vrei s\'o vinzi. :D

Gixxu e disperat cu viata pe motor, eu nu m\'as sui pasager la el..

ba vreau sa fac km :P dar tocmai am gasit cumparator :rose: sambata dimineata vine cu un "cunoscator" sa se uite la ea :blink:

si ca sa vezi treaba dracului, fix cand am zis ca n-o mai dau, m-a sunat omul ca vrea s-o vada :blink:

Editat de alx31
Link spre comentariu