Sari la conținut

Detinatori de Honda CBR 600F

Sinner-
 Share

Ce model de CBR conduci?  

1.871 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salutare, vreau sa-mi iau un lant pt al meu F4i sport 2001 si nu stiu ce sa iau nene...

Ca firma as vrea Regina sau DID dar cu o grama de modele x ring, o ring, 520, 525.. care se pricepe sa-mi explice si mie ce si cum.. rog mult.

Am inteles ca sunt si kituri de modificare cu pinion mai mic pe spate (parca) sa o ridici mai usor de nas :)

Mersi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare, vreau sa-mi iau un lant pt al meu F4i sport 2001 si nu stiu ce sa iau nene...

Ca firma as vrea Regina sau DID dar cu o grama de modele x ring, o ring, 520, 525.. care se pricepe sa-mi explice si mie ce si cum.. rog mult.

Am inteles ca sunt si kituri de modificare cu pinion mai mic pe spate (parca) sa o ridici mai usor de nas :)

Mersi

sa recomand o marca nu stiu, insa ca sa o ridici mai usor trebuie foaie/pinion mai mare pe spate decat cel stoc

Editat de Freelancer
Link spre comentariu

daca ai nevoie de kit lant ..just ask :)

pas standard, pas racing 520, rapoarte la alegere ..oricum sub preturile de louis :D

Link spre comentariu

Da, ca sa o ridici mai usor iti trebuie pinion cu mai multi dinti pe spate. Cam cu 2 in plus. Problema e ca nu iti va mai indica la bord viteza reala. Si, pana la urma, de ce vrei s'o ridici? Ai vreo gagica de impresionat? Sau prietenii rad de tine ca mergi doar pe doua roti? :D

Ca si kit complet de lant, gasesti pe Louis pentru mobra ta DID sau Regina.

intreb si eu , sper sa nu fac nici o gafa...asa ca-mi cer scuze daca ma bag aiurea

cablu de kilometraj nu se monteaza pe roata fata? :)

Link spre comentariu

intreb si eu , sper sa nu fac nici o gafa...asa ca-mi cer scuze daca ma bag aiurea

cablu de kilometraj nu se monteaza pe roata fata? :)

niciodata!

Link spre comentariu

"Da, ca sa o ridici mai usor iti trebuie pinion cu mai multi dinti pe spate. Cam cu 2 in plus. Problema e ca nu iti va mai indica la bord viteza reala. Si, pana la urma, de ce vrei s'o ridici? Ai vreo gagica de impresionat? Sau prietenii rad de tine ca mergi doar pe doua roti?

Ca si kit complet de lant, gasesti pe Louis pentru mobra ta DID sau Regina. "

Din potriva, vreau sa iau un lant pt modelu meu nu vreau sa modific nimic. Pana sa invat wheelie mai am de mers pe 2 roti o gramada. Acum am vazut ca imi trebueie lant "108/16/45". Chestia e ca erau modele de o-ring si x-ring dar din cele 2 linkuri care mi le-ai dat m-am lamurit. mersi.

Editat de airman
Link spre comentariu

eu am cbr f2 si il am pe fata...cablul de kilometraj.... :)

Si daca o ridici de nas si opresti roata fata iti indica 0 ?! :unsure:) nasol moment...

eu stiam ca doar pe spate sau in alte parti exista, mai putin pe roata fata......my mistake!

Link spre comentariu

La cati km se schimba filtrul de aer? Stie careva de unde pot cumpara un filtru de aer bun (original eventual) si un ulei de calitate? 10w60 mi-a recomandat cineva, dar am auzit 1000 de pareri in ceea ce priveste proprietatile si firmele producatoare. Ma gandesc sa mai schimb si uleiul din furca. E prima oara cand le schimb si de asta intreb.

Am F4i sport din 2001 pe care il conduc normal dar uneori mai pisc gazul :unsure:

Link spre comentariu

La cati km se schimba filtrul de aer? Stie careva de unde pot cumpara un filtru de aer bun (original eventual) si un ulei de calitate? 10w60 mi-a recomandat cineva, dar am auzit 1000 de pareri in ceea ce priveste proprietatile si firmele producatoare. Ma gandesc sa mai schimb si uleiul din furca. E prima oara cand le schimb si de asta intreb.

Am F4i sport din 2001 pe care il conduc normal dar uneori mai pisc gazul :unsure:

Pentru ulei din furca si semeringuri go to motorteam....ieftin, prompt si profesional lucrat, eu mi-am vopsit si lowerele de la furca la ei

Link spre comentariu

La filtru de aer iti recomanda sa iei un K&N de pe louis si ai scapat de o grija. Cat despre ulei si eu caut sa iau ceva. Pana acum am luat Motul 7100 10w40, cica pt mers normal si cand mai pisti din gaz e numa bun cica. Cred k tot pe asta o sa merg sau 15w.

Link spre comentariu

Cu 15W s-ar putea sa ai mici probleme la temperaturi foarte scazute, daca mai mergi atunci, iar 10w60 e overkill rau de tot, costa o caruta de bani.

Motul 10w40 Factory line, mai scump nitel, dar foarte bun. Se pupa la fix cu ceberica.

Link spre comentariu

Ulei Motul 7100 10w-40, filtru ulei Mann, filtru aer de la honda original. Te ajut eu cu schimbul uleiului si a filtrul de ulei, just ask cand ai banii si timpul.

Nu recomand filtru aer K&N la praful din romania.

Unde gasesc sa iau si eu Motul 7100 10w-40 la pret bun ?

Mersi

Link spre comentariu

Nu, eu am alta sursa. Daca vrei, poti lua tu de la el 3 litri de Motul 7100 10w-40, ca ti'am zis ca mie mi'au mai ramas cam 600ml de la schimbul pe care l'am facut acum o luna (ti'i dau moca).

Schimbul, daca vrei, il facem impreuna. :)

Pe TheBreaker i l-am recomandat lui airman. Nu am uitat ce am vb la telefon! :unsure: Apropo, de sursa ta, cat m-ar ajunge 3l de Motul 7100 10w-40, un filtru de aer, Mann am vazut ca mi-ai recomandat si un filtru de ulei? Cu aproximatie..

Editat de adidas00
Link spre comentariu

Nu, eu am alta sursa. Daca vrei, poti lua tu de la el 3 litri de Motul 7100 10w-40, ca ti'am zis ca mie mi'au mai ramas cam 600ml de la schimbul pe care l'am facut acum o luna (ti'i dau moca).

Schimbul, daca vrei, il facem impreuna. :unsure:

Mersi frumos pentru oferta dar eu sunt din Constanta :)

Am gasit un ulei Castrol 10w-40 la pretul de 155ron 4L. A incercat cineva Castrol pana acum, merita ?

post-11407-1212464147_thumb.jpg

Editat de airman
Link spre comentariu

Oferta e pentru adidas.. :unsure:

Cred ca e bun si Castrolul asta, insa am impresia ca e semisintetic. Pentru inca 15ron in plus iei full sintetic, motul 7100 10w-40..

Eh mersi oricum :)

Problema e ca deja il am si ma gandesc sa-l bag pe asta sau sa iau motul 7100 ce am avut inainte...

Link spre comentariu

Oferta e pentru adidas.. :)

Cred ca e bun si Castrolul asta, insa am impresia ca e semisintetic. Pentru inca 15ron in plus iei full sintetic, motul 7100 10w-40..

Pai si e mai bun 7100 decat 300V factory line!?... ca io numa 300v am bagat pana acuma...

Filtrul de aer recomand de la K&N ... e mai scump dar la revizii nu mai trebuie schimbat doar curatat si reuns(se gasesc spray-uri pt asa ceva) sunt garantate pe viata(1 mil de km)...

Intrebarea mea:

PLACUTE DE FRANA!? ... de unde sau de care si la ce bani!? ... ca am fost la honda si vor ~2 mil pt setul spate!!! :unsure: sa ma kc k nici la masni nu e asa scumpa intretinerea!!!

Eu am gasit placute EBC FA174HH sintered la ~ 96 de lei (pt spate) ...la reviewuri sunt cotate bine...

Editat de antemiu
Link spre comentariu

Imi spunea diferenta dintre Castol ala care il am si Motul 7100 pe care ar fi trebui sa-l am :unsure:

La placute de frana eu am luat numai Ferodo si sunt OK. Cu 230ron am luat toate 3 seturile de la un baiat de aici de pe forum. Asta e ID lui: mau77mau.

Noroc

Editat de airman
Link spre comentariu

Multi se plangeau aici pe forum, ca placutele FERODO, "musca" din discuri!

Link spre comentariu