Sari la conținut

Detinatori de Honda CBR 600F

Sinner-
 Share

Ce model de CBR conduci?  

1.871 membri au votat

1. 1. Ce model Honda CBR 600 F calaresti?

• Honda CBR 600 F 1
      80
    • Honda CBR 600 F 2
      194
    • Honda CBR 600 F 3
      278
    • Honda CBR 600 F 4
      232
    • Honda CBR 600 F 4 i
      279
    • Honda CBR 600 F 4 i Sport
      203
    • Honda CBR 600 FA
      11

Acest sondaj este închis pentru noi voturi

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salut. Ma scuzati ca intru in discutiile despre telefoane... Posed un CBR F2 din 1991 cu o anumita problema; mai exact cand schimb viteza dintr-a intaia spre a doua caraie si e foarte zgomotos (peste 5000). Daca ati mai intampinat aceasta problema mi-ar fi de folos orice sfat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut. Ma scuzati ca intru in discutiile despre telefoane... Posed un CBR F2 din 1991 cu o anumita problema; mai exact cand schimb viteza dintr-a intaia spre a doua caraie si e foarte zgomotos (peste 5000). Daca ati mai intampinat aceasta problema mi-ar fi de folos orice sfat.

Cat timp dureaza 'actiunea' propriu-zisa(de la ambreiaj pana la cuplarea treptei)? Au mai fost probleme de genul asta dar s-au dovedit a fi in mare parte din pricina chilotului care foloseste schimbatorul "cu mila" ... Incearca sa fii mai ferm, mai precis, vezi ce iese.

Link spre comentariu

nu stiu... o fractiune de secunda?

troncane dupa 5000 ? distributia e posibil

uleiul cand l-ai schimbat ultima data la el si ce ulei ai pus daca e 10w50 schimba-l, serios vb eu am avut 10w50 si l-am schimbat dupa 500km la 10w40

ar trebui sa mergi la un mecanic care iti poate da exact o explicatie legata de troncanit sau ce ziceai ca face.

iti zic astea pentru ca eu de 2 ani bag piese intr-un F2 din 91 un FM parca e. Daca ai probleme legate de intinzatorul de la distributie te poate rezolva baiatul la care mi-am facut eu distributia prin schimbarea intinzatorului hidraulic in unul manual.

daca te intereseaza o vizita la mecanic care s-a ocupat de un f2 de vreo 2 ani cu multe bube si hibe da un pm si-ti dau nr de telefon.

Link spre comentariu

a pus cotul jos....

Printre altele. :(

Si ti-am zis ca eu sunt cu barabulele. Tu cu ceapa. Asa ca "suge-o ceapa" . :laugh:

Editat de Nyt
Link spre comentariu

3 ... da mai mari asa ... era de-o ciorba ... ceapa fasole ... unii plantau altii culegeau...

30 zeci poate :baldy: . Pacat ca eu nu am putut sa ajung mai devreme ... nu am avut timp intr-o singura intrare sa ma apuc si eu de agricultura. Poate data viitoare , nu de alta , dar de ce sa faca numai astia bani si eu nu ? :)

Link spre comentariu