cornelilinca84 Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 am pus o poza cu piese din motorul de mobra. pentru user-ul _cristi_ sa zica ce piese doreste din poza, iar daca nu mai doreste nimeni nici o piese, restul vor pleca la user-ul cornelilinca84 poate prin agea galeata gasesti si un stop complet de mobra super 50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian86 Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 (editat) Eu doresc cilindrul şi chiuloasa, dacă nu are uzura prea exagerată. În plus mă interesează şi apărătorile de genunchi dacă le mai ai.aparatorile le mai am, cilindru si chiuloasa le primesti tu. poate prin agea galeata gasesti si un stop complet de mobra super 50piesele disponibile sunt doar cele din motor. mai astept pana maine la ora 10 am si apoi restul de piese sunt ale tale. Editat Februarie 18, 2014 de iulian86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 Daca vrea cineva scornile mosilor, adicatelea ceva adaptari pentru 12V de la 6V, sa ma anunte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lone wolf0 Postat Martie 6, 2014 Share Postat Martie 6, 2014 Un motor de hoinar are cineva. Si daca da. Accepta la schimb un laptop? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Martie 6, 2014 Share Postat Martie 6, 2014 Un motor de hoinar are cineva. Si daca da. Accepta la schimb un laptop? Da! suna la 0765 316 232 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Martie 6, 2014 Share Postat Martie 6, 2014 (editat) aparatorile le mai am, cilindru si chiuloasa le primesti tu. Mulţumesc pentru piese, au sosit azi. Am avut o surpriză la poştă când mi-au spus că nu trebuie să plătesc nimic nici măcar pentru expediere. Promit să nu rămân "veşnic îndatorat". Editat Martie 6, 2014 de Dr_krl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 7, 2014 Share Postat Martie 7, 2014 Donez una roata (spate) de Jawa sau CZ, pe 16", cu toate spitele intregi...impreuna cu rugina aferenta si capacul butucului cu cei doi saboti. Doritorul isi plateste transportul (fara posta, doar curier sau alte modalitati). Roata va pleca la userul Fury...spor la bricolat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lone wolf0 Postat Martie 7, 2014 Share Postat Martie 7, 2014 Pedala de hoinar are cineva? A mea e sudata la motorul vechi si cel nou nu are. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 (editat) Cios/Estremadura donează cauciucul din imagini. A fost drept roată spate pe o motocicletă cu ataş, probabil poate fi folosit ca roată pe ataş sezonul ăsta. Cinel-l vrea, PM la Estremadura. Editat Martie 19, 2014 de m72ihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoComuniste Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 Îl vrea Virgil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 K. O să-l trimitem cu Poşta, cel mai probabil, lasă un PM cu adresa la mine sau la Cios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoComuniste Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 Tine-l în garaj că vin personal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 Brici. Să cauţi în buzunare şi ceva piese de M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
furtex Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 Tine-l în garaj că vin personal. daca tot vii personal incarca si un vin personal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filos Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 Salut, Donez 2 mobre, incomplete,una nu mai are motor, celalalt e gripat plus alte piese (spite, piston, ceva rulmenti parca, si ce mai gasesc prin garaj, n-am avut timp sa ma uit). Mobrele sunt in Bucuresti, din pacate sunt in stare proasta, dar decat sa le dau la fiare vechi, poate face cineva ceva cu ele. Numai bine! P.S. nu au acte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 Nenea, salut! Fii amabil, te pot scăpa eu de Mobre diseară? M-ar ajuta să recondiţionez una care stă de mai multă vreme în magazie. Mulţumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filos Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 Salut, Donez 2 mobre, incomplete,una nu mai are motor, celalalt e gripat plus alte piese (spite, piston, ceva rulmenti parca, si ce mai gasesc prin garaj, n-am avut timp sa ma uit). Mobrele sunt in Bucuresti, din pacate sunt in stare proasta, dar decat sa le dau la fiare vechi, poate face cineva ceva cu ele. Numai bine! P.S. nu au acte Mobrele s-au dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 Va salut. In atentia celui care a luat mobrele de la Filos vin cu o rugaminte, daca nu are nevoie de unul dintre coturile de esapament il rog un PM cu un pret, as avea nevoie sa-mi termin si eu trotineta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpiritofMotions Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 donez doua camere moto pe 18 din octombrie 1978: una este super ok fara nici un petic, iar cealalta are petice si nu este etansa! camerele s-au dat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 pt dusmani sa le donezi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoComuniste Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 Eh, merg pe un ataş io am vrut să zic, da' n-am vrut sa-i stric inima omului Ce să faci, viaţa unora valorează mai puţin de 45 de lei.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filos Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 Se doneaza niste piese pentru Java 350 si nu numai, ce se mai afla in poza. In plus mai am doua finale, fara coturi, de java sau de ij, in stare buna, nu am poze inca cu ele. Releu de incarcare, nu cred ca mai este bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Salut. Sunt interesat de tobele de ij poti pune ceva poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 (editat) Salut, nene Filos! Dacă-s încă valabile, vreau să te scap eu de cele patru scăriţe, comanda electrică de stânga şi cele două telescoape. Mulţumesc anticipat! Editat Martie 28, 2014 de AdrianS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filos Postat Martie 29, 2014 Share Postat Martie 29, 2014 Se doneaza niste piese pentru Java 350 si nu numai, ce se mai afla in poza. In plus mai am doua finale, fara coturi, de java sau de ij, in stare buna, nu am poze inca cu ele. Releu de incarcare, nu cred ca mai este bun. Piesele de java, s-au dat, Cornel uite si poze cu finalele de ij, sunt in Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate