Sari la conținut

Donatii pentru "comunisti"

stoeanp
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Salut,

Donez 2 mobre, incomplete,una nu mai are motor, celalalt e gripat plus alte piese (spite, piston, ceva rulmenti parca, si ce mai gasesc prin garaj, n-am avut timp sa ma uit). Mobrele sunt in Bucuresti, din pacate sunt in stare proasta, dar decat sa le dau la fiare vechi, poate face cineva ceva cu ele. Numai bine!

P.S. nu au acte

post-5870-0-35008600-1395733240_thumb.jpg

post-5870-0-04604900-1395733258_thumb.jpg

post-5870-0-71238300-1395733275_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nenea, salut! Fii amabil, te pot scăpa eu de Mobre diseară? M-ar ajuta să recondiţionez una care stă de mai multă vreme în magazie.

Mulţumesc anticipat! :)

Link spre comentariu

Salut,

Donez 2 mobre, incomplete,una nu mai are motor, celalalt e gripat plus alte piese (spite, piston, ceva rulmenti parca, si ce mai gasesc prin garaj, n-am avut timp sa ma uit). Mobrele sunt in Bucuresti, din pacate sunt in stare proasta, dar decat sa le dau la fiare vechi, poate face cineva ceva cu ele. Numai bine!

P.S. nu au acte

Mobrele s-au dat

Link spre comentariu

Va salut. In atentia celui care a luat mobrele de la Filos vin cu o rugaminte, daca nu are nevoie de unul dintre coturile de esapament il rog un PM cu un pret, as avea nevoie sa-mi termin si eu trotineta.

Link spre comentariu

Se doneaza niste piese pentru Java 350 si nu numai, ce se mai afla in poza. In plus mai am doua finale, fara coturi, de java sau de ij, in stare buna, nu am poze inca cu ele.

Releu de incarcare, nu cred ca mai este bun.

post-5870-0-03004300-1395950883_thumb.jpg

post-5870-0-15529500-1395950983_thumb.jpg

Link spre comentariu

Salut, nene Filos! Dacă-s încă valabile, vreau să te scap eu de cele patru scăriţe, comanda electrică de stânga şi cele două telescoape. Mulţumesc anticipat! :)

Editat de AdrianS
Link spre comentariu

Se doneaza niste piese pentru Java 350 si nu numai, ce se mai afla in poza. In plus mai am doua finale, fara coturi, de java sau de ij, in stare buna, nu am poze inca cu ele.

Releu de incarcare, nu cred ca mai este bun.

Piesele de java, s-au dat, Cornel uite si poze cu finalele de ij, sunt in Bucuresti

post-5870-0-53950600-1396108492_thumb.jpg

post-5870-0-35624300-1396108509_thumb.jpg

Link spre comentariu

donez doua camere moto pe 18 din octombrie 1978:

una este super ok fara nici un petic, iar cealalta are petice si nu este etansa!

camerele s-au dat!

pt dusmani sa le donezi !

le-am donat datorita anului! poate unii strang, colectioneaza! in nici un caz in ideea de a le monta! e prea ieftina o camera ca sa risti!

Link spre comentariu

• 4 weeks later...

Daca are cineva nevoie de ceva piese componente de pe saua asta de Simson sau bucati din gratarul spate de M, sa dea de veste. Altfel, luni pleaca la prietenul Remat.

attachicon.gif20140426_162559.jpgattachicon.gif20140426_162605.jpgattachicon.gif20140426_162612.jpg

Vreau eu saua ....vin maine sa o iau asa cum am vorbit . Multumesc .

Link spre comentariu

• 5 weeks later...

salu

Salutare ma poate cineva ajuta cu o carcasa de baterie si capac de jupiter sau planeta , si un pinion de atac de ij de 15-16 dinti? Fac cinste

salut fi mai explicitc cu carcasa de baterie te rog si capacul de jupiter sau planeta. te referi cumva la cutia laterala in care se afla bateria sau la ce ?

Link spre comentariu

salu

salut fi mai explicitc cu carcasa de baterie te rog si capacul de jupiter sau planeta. te referi cumva la cutia laterala in care se afla bateria sau la ce ?

da cutia laterala in care sta bateria de jupiter 5 sau planeta 5 .

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

donez cotierele si acele cartoane cu buzunare ce vin montate in interiorul atasului de jupiter 3, 4. mentionez ca sunt in stare jalnica insa pot fi folosite ca model pentru fabricarea altora, daca nu e nimeni interesat pleaca direct la gunoi

Link spre comentariu

donez cotierele si acele cartoane cu buzunare ce vin montate in interiorul atasului de jupiter 3, 4. mentionez ca sunt in stare jalnica insa pot fi folosite ca model pentru fabricarea altora, daca nu e nimeni interesat pleaca direct la gunoi

daca poti pune o poza cu ele ar fi ok.

Link spre comentariu

• 2 weeks later...