ioneld Postat Noiembrie 10, 2014 Share Postat Noiembrie 10, 2014 Donez bicicleta pentru copii , ridicarea se face de la domiciliu in Chitila , nu ma complic la curier sau posta . Sper sa ajunga la cineva [ copil ] care are intradevar nevoie de ea . Succes » Post actualizat in 11 Nov 2014 14:44Bicicleta sa dat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paterrafail Postat Noiembrie 25, 2014 Share Postat Noiembrie 25, 2014 am un far aftermarket nou. farul s-a dat azi. sa fie de buna folosinta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 3, 2015 Share Postat Ianuarie 3, 2015 Doua aripioare de rezervor de IJ. Pe ele se monteaza acele gume de protectie de forma asemanatoare. Daca trebuie cuiva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Ianuarie 3, 2015 Share Postat Ianuarie 3, 2015 @ cstelia : Daca nu s-au dat m-as abona eu pentru ele. sa le pun la rezervoru de ij49 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Ianuarie 4, 2015 Share Postat Ianuarie 4, 2015 IMG_20150102_184850.jpg Doua aripioare de rezervor de IJ. Pe ele se monteaza acele gume de protectie de forma asemanatoare. Daca trebuie cuiva... Nu sunt de IJ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 4, 2015 Share Postat Ianuarie 4, 2015 (editat) Posibil sa nu fie de IJ, le aveam impachetate intr-o hartie pe care scria IJ, de aceea le-am prezentat asa. Daca stie cineva de la ce sunt sa specifice, sa nu induc lumea in eroare aiurea. Revin cu precizari suplimentare: lungime 125mm, latime 60mm. Am gasit si o guma ce pare ca se potriveste la fix. Poate asa e mai usor de identificat. Gata. Si-au gasit stapan. Editat Ianuarie 6, 2015 de cstelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat Ianuarie 24, 2015 Share Postat Ianuarie 24, 2015 donez piese de carburator mz es (sant de la versiunea mai mare de carburator) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Ianuarie 24, 2015 Share Postat Ianuarie 24, 2015 Salut.M-ar interesa pe mine tare mult niste piese din carburator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Daca are cineva nevoie de piesa din imagine, cred ca-i de moto cu 2 carburatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Februarie 6, 2015 Share Postat Februarie 6, 2015 Daca are cineva nevoie de piesa din imagine, cred ca-i de moto cu 2 carburatoare. De aceasta piesa am eu nevoie, asa ca plata, cinstea si transportul ... la mine! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acce Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 Cumpar vitezometru MZ ES 250/0. Mihai 0762406302. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_dr Postat Februarie 26, 2015 Share Postat Februarie 26, 2015 donez 4 roti de jawa babeta 210, ambielaj aripa fata spate si inca ceva maruntisuri.poze abia maine pot sa pun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lone wolf0 Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 Salut. Se pot adapta pe Hoinar? Ca m-ar interesa 2 roti la a mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 Nu se potrivesc, sigur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lone wolf0 Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 Tot caut 2 roti de Hoinar si nu gasesc decat la preturi extraterestre de 200 si ceva de lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 Nu sunt aceleasi ca la mobra ? Stiu ca parca un singur model a avut roata pe 16 pe spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 Cu roata de 16 au fost unele modificate cu jante de jawa.(parca si MZ?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lone wolf0 Postat Februarie 28, 2015 Share Postat Februarie 28, 2015 Ba da. » Post actualizat in 28 Feb 2015 13:22 Daca stiti sau aveti o pereche si doriti sa le vindeti dayi-mi un PM va rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 (editat) De dat moka: Doua garnituri noi pentru carburator de 32mm si distanta intre prezoanele de prindere de 60mm Doua garnituri noi pentru tuburile tijelor de culbutori. Nu stiu exact de la ce moto, posibil Ural. Una bucata burduf nou (dar prafuit), fara crapaturi. Pare a fi de MZ RT125 Se mai adauga doua busoane de Trabant, fara garnitura, folosibile din cate stiu la MZ/Simson. Aveam ceva poze si cu astea dar nu le mai gasesc. Daca e cineva interesat, PM Busoanele de Trabant si burduful sunt rezervate. Si garniturile de Ural. Editat Martie 5, 2015 de cstelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Martie 7, 2015 Share Postat Martie 7, 2015 Doreste cineva? Doar transportul să îl plătiți.e un carburator pentru nu știu ce.deci e moka. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Martie 7, 2015 Share Postat Martie 7, 2015 Carburatorul este de IJ 56 dar e incomplet. Daca nu-ti face trebuinta il poti trimite odata cu roata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Martie 7, 2015 Share Postat Martie 7, 2015 Carburatorul este de IJ 56 dar e incomplet. Daca nu-ti face trebuinta il poti trimite odata cu roata.în regulă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_dr Postat Martie 7, 2015 Share Postat Martie 7, 2015 pozele cu piesele de jawa babeta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Martie 7, 2015 Share Postat Martie 7, 2015 Pe câți inch sunt jantele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_dr Postat Martie 7, 2015 Share Postat Martie 7, 2015 pe 16.o roata spate este promisa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate