madcox Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 vreau si io un nipru nou nout.sau ural mai degraba. are cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 vreau si io un nipru nou nout.sau ural mai degraba. are cineva? ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 dar un minsk are cineva de donat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 dar un minsk are cineva de donat? vezi-ti de treaba omule... daca nu-ti place topicul ignora-l pur si simplu ca noi ne descurcam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 dar un ETZ nu are nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 dar un ETZ nu are nimeni? iti dau eu 3 dar termini odata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 da. da-mi 3 etz-uri. p-ana atunci mai caut ce mi-ar trebui... are cineva vreun CHIANG-JIANG de dat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 da. da-mi 3 etz-uri. p-ana atunci mai caut ce mi-ar trebui... are cineva vreun CHIANG-JIANG de dat? dc faci pe idiotul ??? sau chiar esti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DannyEl Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 Termina ma madcox Ca noi asa ne descurcam daca nu iti convine ceva ignora topicu Sper sa ma intelegi!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 Eu nu inteleg de ce va scandalizati ca mai intreaba unu' de cate o bucata de motor... De multe ori se intampla sa ai tot felu' de fiare si sa nu le mai bagi in seama. Si daca intreaba careva iti aduci aminte ca le ai si nu-ti mai trebuie si daca vine sa le ia cu atat mai bine daca pentru tine oricum erau gunoi. Ce atatea fitze? Cui n-are de dat nu baga in seama si gata. Hai bafta la facut rost de fiare baieti. A, si daca va uitati pe "Donatii pentru chopperisti" (parca) o sa vedeti ca la un moment dat chiar s-a donat o motoreta intreaga. Asa ca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 A, si daca va uitati pe "Donatii pentru chopperisti" (parca) o sa vedeti ca la un moment dat chiar s-a donat o motoreta intreaga. Asa ca... tocmai d-aia intreb si eu..... un BMW are cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 (editat) A, si daca va uitati pe "Donatii pentru chopperisti" (parca) o sa vedeti ca la un moment dat chiar s-a donat o motoreta intreaga. Asa ca... tocmai d-aia intreb si eu..... un BMW are cineva? Bai omule, chiar ai chef de glume proaste? laso balta Oamenii astia se ajuta si 'hop tu' cu frumoasele tale glume hai ca-ti dau eu o roata de mobra sa te simti bine glumeam.... lasa-ne sa ne descurcam cum putem APROPO NOI NU SUNTEM CEI DE PE COLTUL CHOPPERISTILOR CU MULTI BANI DACA AVEAM BANI NU AVEAM IJ............ Editat Martie 8, 2007 de axi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 Eu va dau un sfat simplu: exista la fiecare lista de useri numai buni de ignorat. Introduceti acolo toti tampitii care va streseaza si nici n-o sa vedeti posturile lor. Eu am deja vreo 3 si e foaaaarte bine. Plus ca pana la urma se plictisesc sa vorbeasca singuri si se cara de pe topicurile respective. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 Eu va dau un sfat simplu: exista la fiecare lista de useri numai buni de ignorat. Introduceti acolo toti tampitii care va streseaza si nici n-o sa vedeti posturile lor. Eu am deja vreo 3 si e foaaaarte bine. Plus ca pana la urma se plictisesc sa vorbeasca singuri si se cara de pe topicurile respective. Bafta. mersii asa voi face] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 ooo nuuuu. va rog nuuuu. nu imi dati ignore. era o melodie care zicea cam asa: "comunismul a murit, dar spiritul a ramas in floare" cand va zice omul cu frumosul, ii sariti in cap ca ce se baga. o sa fie cineva vreodata care va cauta piese pe la donatii. in loc sa citeasca anunturi de donatii, o sa citeasca 100 de posturi de cereri si 10 de donatii. la fel ca la vanzari, cand apare un anunt de n-spe ori. nu degeaba cei de la coltul chopperstilor nu accepta cereri. asta se numeste cerseala. dar sunteti unii dintre voi care nu numai ca aveti comunista, dar si ganditi ca niste comunisti. dresati din frageda pruncie... faceti un topic cu cereri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 ooo nuuuu. va rog nuuuu. nu imi dati ignore. era o melodie care zicea cam asa: "comunismul a murit, dar spiritul a ramas in floare" cand va zice omul cu frumosul, ii sariti in cap ca ce se baga. o sa fie cineva vreodata care va cauta piese pe la donatii. in loc sa citeasca anunturi de donatii, o sa citeasca 100 de posturi de cereri si 10 de donatii. la fel ca la vanzari, cand apare un anunt de n-spe ori. nu degeaba cei de la coltul chopperstilor nu accepta cereri. asta se numeste cerseala. dar sunteti unii dintre voi care nu numai ca aveti comunista, dar si ganditi ca niste comunisti. dresati din frageda pruncie... faceti un topic cu cereri. Auzi, cumetre, ia las-o mai moale, ca ai inceput sa ma plictisesti ! Daca sunt cersetor e treba mea si nu te priveste sub nicio forma. Cand aveam Ij-ul nu mai stiam pe cine sa mai intreb de cate ceva de disperat ce eram ca nu reuseam sa-l pun pe roti. Daca nu stii cum e, norocul tau, da' lasa-i pe altii sa se descuce, ca nu au dat in cap nimanui. Ce plm, asta-i forum sau e taraba ta ? Mai bine cersetor cinstit decat hot sau tepar. Se inteleg oamenii, bine, nu se inteleg, iarasi bine. Asta-i piata libera. Cerere si oferta. Si mai usor cu "radacinile" mele comuniste, ca la 7 ani nici n-ai inteles despre ce era vorba atunci si dupa cate vad nu intelegi nimic nici din ce se petrece acum, in capitalism, daca oi sti ce e ala. Hai noapte buna si schimburi profitabile, baieti. PS Pana la urma topicul zicea "hai sa facem fapte bune", nu "hai sa ne certam ca chiorii degeaba". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 PS Pana la urma topicul zicea "hai sa facem fapte bune", nu "hai sa ne certam ca chiorii degeaba". cu asta sunt mai mult decat deacord si eu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 era o melodie care zicea cam asa: "comunismul a murit, dar spiritul a ramas in floare" "comunismul a murit, dar spiritul a ramas in tara" cam asa suna... am ratacite 2 chiulase de mobra... nu-s prea stralucite la filet dar mai merg(sau se poate face reductie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DannyEl Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 In sfarsit se termina cearta Baieti eu zic sa trecem la ale noastre atata timp cat ne intelegem intre noi pot ei sa vorbeasca ca nu i luam in seama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zomahar Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 (editat) am arculete de la cutia de veteze... si doua telescoape spate de Hoinar. - unul e desfacut nu pot sa-l pun la loc, nu am cu ce presa arcul as vrea io arculetele alea intra pe idu meu de mess zomahar si mai vb ....chiar sunt interesat ...asta e singura problema pt care numi merge motoreta ..mi sa rupt un arc de la cutia de viteza si...am incercat sa sudez .....sa....dar degeaba ......tu ce id ai? BellBody Editat Martie 11, 2007 de zomahar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioska tm Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 Cool! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hayabusa_sd Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 am un ghidon nichelat de minsk pentru cei pe care i intereseaza:P nu are careva 2 nuci de hoinar care nu i mai trebuiesc? am mare nevoie de ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 Care are ceva cauciucuri pe 18 as fi foarte recunoscator!!!va dau o bere la prima intalnire Va rog MULT!!! Am la moshie o guma pe 18, relativ tocitutza (s-a dat Zidu cu ea), livrabila in principiu duminica viitoare. Tot atunci va sosi shi cadrul de Mobra pt Draagood. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 donatie de un cadru si aripa fata de motoreta carpati. Daca e cineva doritor, va trebui sa o ia din brasov.... /index.php?showtopic=85275 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 vreau si io un nipru nou nout.sau ural mai degraba. are cineva? esti cel mai tare ... cel mai bun ..... cel mai mare motociclist imi amintesti de un om intilnit chiar azi : -ai motor ? - da? - ce motor ai ? - ij 56 fabricat in 60 ris hohotit - eu am yamaha de 11 000 de euro -eu am ij 56 in valoare de 700 de euro cumparat si restaurat din banii mei fara credite fara ajutorul financiar al nimanui!!!!!!!! - da .... dar daca pui ambele motoare unul linga altul si intrebi o fata cu care vrea sa fie plimbata , iti garantez ca alege yamaha mea . -ai dreptate clar pe a ta o alega ptr ca eu nu am decit o sha . uite asa a fost discutia mea cu un mindru proprietar de yamaha noua si in valoare de 11 000 de euro oare toti sunt la fel ??? cred ca acest topic este bun chiar fff bun eu de pilda am cerut in coltul comunistelor o pedala de frina am si precizat ca ofer bani sau bere la cererea proprietarului si conform pietii libere eu vreau un produs iar cel ce il are si ii prisoseste poate sa faca schimb cu bere sau bani . daca tu vezi asta ca o cerseala .... imi pare rau pentru tine eu o vad doar ca o cerere si oferta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate