cristian78 Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 Salut oameni buni. Problema mea este ca trebuie sa schimb ceva garnituri prin motor si trebuie sa le dau jos pe cele vechi care sunt lipite foarte foarte bine . Ecemplu: unul dintre capacele laterale ale motorului are o garnitura care sta lipita de capac. Este din carton (sau clingherit , daca asa se scrie) si nu vrea sa se desprinda cu "vorba buna". Unele le-am curatza cu un cutter si cu mare grija sa nu distrug suprafetele din aluminiu (deoarece trebuie sa tragi foarte tare ca sa se desprinda). Cum se pot desprinde usor acele garnituri ? Multumesc. PS: am dat un search dar nu am gasit mare lucru despre problema mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarecu Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 Incearca sa lasi o cirpa inbibata in diluant pe locul cu garnitura poate se mai inmoaie, daca nu vrea cu cutterul si cu rabdare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 Se gaseste in comert spray special pt asemenea situatii (vezi la distribuitorii loctite sau wurth) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 daca ai grija se poate si cu cutter-ul, dupe ce se mai inmoaiae cu diluant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 La Louis au spray special pentru dezlipit garnituri. http://www.louis.de/_2065af7dd8c2cced5d4b2...tnr_gr=10004875 Nici nu e scump. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Februarie 6, 2007 Share Postat Februarie 6, 2007 Decapant. Se gaseste de obicei la magazinele de vopsea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat Februarie 6, 2007 Autor Share Postat Februarie 6, 2007 Va multumesc mult. He he nu banuiam ca voi primi atatea raspunsuri. Deci de problema asta s-au lovit mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Februarie 6, 2007 Share Postat Februarie 6, 2007 Eu am avut o problema similara si nu a mers inmuiata. Poate si rabdarea mea are o limita. Am luat la cutter si a mers de minune (eram sa ma tai de 2-3 ori dar e alta poveste). Resturile mici le-am zgariat cu unghia si a mers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 Eu am avut o problema similara si nu a mers inmuiata. Poate si rabdarea mea are o limita. Am luat la cutter si a mers de minune (eram sa ma tai de 2-3 ori dar e alta poveste). Resturile mici le-am zgariat cu unghia si a mers. exact... cu cutterul si cu unghia... asa fac si eu... dar de obicei unele se desprind... dar ia sa spuneti, a schimbat cineva o garnitura daca nu era rupta? doar asa ca vroia s-o schimbe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 exact... cu cutterul si cu unghia... asa fac si eu... dar de obicei unele se desprind... dar ia sa spuneti, a schimbat cineva o garnitura daca nu era rupta? doar asa ca vroia s-o schimbe? Teoretic asa e corect, daca desfaci ceva pui garnituri si o-ringuri noi. Practic, in RO nu vad cine da 100E pe kitul de garnituri numai sa schimbe garnitura de la capac ambreiaj, de exemplu Raspuns: Da, la comuniste am schimbat garnituri de dorul lelii, dar le faceam eu cu cutterul. Sa vezi ce mai decupam garnituri de chiulase pe un gard in drum spre mare.... Nu, la japanskii nu schimb decat daca este rupta sau imbatranita . Sau daca plateste proprietarul Noroc ca trebuie sa desfaci mult mai rar sau deloc ... la ultimele 2 moto pe care le-am calarit a fost "deloc" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 Era vorba de cele care nu se desprind de capac, in cazul in care ai una noua de schimb. Nu sa o pui tot pe aceea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat Februarie 7, 2007 Autor Share Postat Februarie 7, 2007 Era vorba de cele care nu se desprind de capac, in cazul in care ai una noua de schimb. Nu sa o pui tot pe aceea exact. despre asta este vorba. si daca sunt imbatranite si vechi sunt lipite al draq de bine de suprafatza metalica. E pacat ca atunci cand desfaci motorul , sa nu ai un set de garnituri noi la indemana. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate