butros Postat Mai 28, 2004 Share Postat Mai 28, 2004 stie cineva daca exista vreo substanta de etansat tobele? eu am probleme la imbinarea dintre coturi si tobele propriu-zise. astept sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Mai 29, 2004 Share Postat Mai 29, 2004 Exista o pasta ambalata la cutie care se aplica in zonele cu neetanseitati, se intareste la caldura si rezista la temperaturile inalte la care ajunge esapamentul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
and Postat Mai 29, 2004 Share Postat Mai 29, 2004 Da' nu merge la Jawa ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chopper Postat Mai 29, 2004 Share Postat Mai 29, 2004 Incearca cu atza de azbest unsa cu silicon de etansat cartere.Eu la Mz-uri am folosit asta cu succes.Problema e cum strecori atza intre toba si cot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Mai 29, 2004 Share Postat Mai 29, 2004 salut!!! silicon rosu rezistent la temperatura si ulei....preturile variaza de la 50.000-120.000mii lei...ihl gasesti in orice magazin de piese auto cu siguranta.....cureti bine locul de ulei si calamina stergi cu diluant sau acetona si aplici siliconul indesandu-l bine intre cot si toba apoi ihl lesi sa se usuce minim 30 min numai bine....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butros Postat Mai 30, 2004 Autor Share Postat Mai 30, 2004 va multumesc baieti! CIne stie cunoaste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_florea Postat Iunie 3, 2004 Share Postat Iunie 3, 2004 Eu am folosit initial silicon dar nu prea a mers ca lumea.Acum am facut o garnitua pe masura dintr-o curea de cauciuc subtire.Am taiat pe dimensiune si am lipit cu Super Glue si tine beton .are avantajul ca nu trebuie schimbata cand umblu la tobe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 3, 2004 Share Postat Iunie 3, 2004 Original jawa are acolo o garnitura din cauciuc. Daca nu gasiti se poate face din garnitura clasica de la scurgerea de chiuveta, subtiata putin la polizor si scurtata la dimensiune. Se poate folosi si siliconul termorezistent dar pe asta il scuipa dupa un timp, indiferent de cat de bine degresezi tu suprafetele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 silicon rosu garantat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nobloody Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 Sau faci cum mi-a facut la motorul meu Orestte (asta inainte sa-l cumpar): sudezi tobele de coturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 Tabla subtire de la dozele de bere, o infasori pe cot si apoi bagi fortat teava; efect 100%. (courtesy of orestte ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cavalerr Postat Decembrie 8, 2004 Share Postat Decembrie 8, 2004 Tabla subtire de la dozele de bere, o infasori pe cot si apoi bagi fortat teava; efect 100%. (courtesy of orestte ) deci nu sunt singurul cu URSUS la imbinarea dintre cot si toba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate