Sari la conținut

Intrunire De Comuniste-parte A Doua

lucyfire_legion
 Share

locatia intrunirii....  

177 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

• Răspunsuri 233
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

baieti!!!! hotarati cand plecam din bucuresti sa stim si noi cum ne fentam sefii pe la munci; spuneti o data, o ora si o locatie.stiu ca mai e ceva timp, dar trebuie sa stiu pe ce data ma imbolnavesc, ca nu prea e rost de liber;).

asfalt uscat!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca nu mai merge nimeni... :drums: :wave:

Ideea a fost sa facem o intrunire de comuniste,tipic haiducesc..si se pare ca au inteles-o multi..dar cred ca prea in profunzime...La plecare nu suntem haiduci,plecam si noi in grup ca toti oamenii,nu?

Eu nu va mai silesc,am spus ca din Ploiesti vor pleca mai multe motoare,voi posta cu cateva zile inainte la ce ora se pleaca si gata....cine vrea sa n-i se alature,este bine primit!Cine nu vrea,nici o problema,ne vom intanlii acolo sau pe drum.Numai bine! :clap:

pai sa va spun! in perioada 1-3 iunie aveam team building, sau cum dracu se scrie, in bulgaria la nisipuri. si mi-am bagat ceva in el ca sa vin la 7 scari. daca se contramandeaza plecarea asta ma zgarii pe ............. stiti voi ce!!!!

Link spre comentariu

Haideti sa plecam toti odata (ma refer la cei din bucuresti) si organizam traseul in asa fel incat sa trecem prin ploiesti si sa ne unim cu grupul de acolo! dupa care drum intins spre locatie!

plecam din bucuresti mai devreme ca sa "ridicam" ploiesti la o ora decenta...

Editat de -FreaK-
Link spre comentariu

da' de ce intrebi?? :drums:

aveam o idee :clap:

Haideti sa plecam toti odata (ma refer la cei din bucuresti) si organizam traseul in asa fel incat sa trecem prin ploiesti si sa ne unim cu grupul de acolo! dupa care drum intins spre locatie!

plecam din bucuresti mai devreme ca sa "ridicam" ploiesti la o ora decenta...

nu facem parada pe dn1. ca sa putem merge in grup trebuie sa fim maxim 10-12. altfel incurcam si traficul, nu putem depasi cu totii in scurt timp un obstacol si separam iarasi gasca. oricum ne vedem cu totii acolo :wave:

Link spre comentariu

ok, "bucurestiul" pe la ce ora pleaca? unde ne intalnim?

Editat de -FreaK-
Link spre comentariu

pt toti cei din BUCURESTI !!!!! propun sa ne vedem vineri seara pe data de 25- mai-2007 in Bikers.. sa vb despre plecare.....

HEHEHE APROPOS MERG SI IOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Link spre comentariu

pt toti cei din BUCURESTI !!!!! propun sa ne vedem vineri seara pe data de 25- mai-2007 in Bikers.. sa vb despre plecare.....

HEHEHE APROPOS MERG SI IOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

corbule tata, belea mare...si daca termin batrana, ca vroiam sa o aduc acolo pe rotile ei, nu voi putea sa vin :clap: din pacate sesiunea mi-a trantit un examen exact in ziua de 2 :drums: nu pot risca sa il pierd...daca se va rezolva ceva, promit ca incerc sa pun la punct capra sa ma treaca muntii sa aveti parte de ea :wave: bafta

Link spre comentariu

corbule tata, belea mare...si daca termin batrana, ca vroiam sa o aduc acolo pe rotile ei, nu voi putea sa vin :D din pacate sesiunea mi-a trantit un examen exact in ziua de 2 :drums: nu pot risca sa il pierd...daca se va rezolva ceva, promit ca incerc sa pun la punct capra sa ma treaca muntii sa aveti parte de ea :wave: bafta

ahaaaaaaaaa.......... :( :) te trafi pe "fese"???.... :clap: :P :pow:

Link spre comentariu

ok, deci ramane pe seara de 25 vineri in biker's !!!

BIKER'S de la foisor!

Link spre comentariu

unde vine fratilor "bikers" asta dela foisor ca nu stiu...

este pe MATEI VOIEVOD... o strada alaturata foisorului... intri pe ea dim Pache Protopopescu... si acolo il gasesti .. ca nu mai stiu exact numarul.... oricum este vizibil!!!!

Link spre comentariu

E simplu. Mergi pe linia de troleu 86 intre Pache Protopopescu si Vatra Luminoasa. Mergi chiar pe sum sarme si o sa-l gasesti, numai sa nu mergi tare ca poate treci de el. Eu asa era sa patesc. Luni seara, in prima mea zi de permis... am vazut prea tarziu si am franat tare fata si viraj dreapta direct in curte cu Natasha. S-au speriat de mine prietenii mei sa nu ma prapadesc:)... E frumos acolo. :drums:

Link spre comentariu