Andrei-calin Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 Dumnezeu sa-l odihnesca ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AsubayaH Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 Sorry pt offtopic insa cred ca linkul asta ar trebuie sa fie dat si la TV, sa vada si conservarii cum e: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 (editat) Dumnezeu sa-l odihneasca Ce e de facut mai fratilor? .......cum ce e de facut?...........eu l-as baga sub masina , as da rotile jos si as lasa-o sa coboare usor, usor, sa-i aud toate oasele trosnind....sa-l aud urland de durere....."until I hear your last fucking breath!" In alta ordine de idei, sincere condoleante familiei! DA! Trebuie sa luam atitudine, sa facem ceva impotriva idiotilor! Trebuie sa fie ceva radical pentru ca, noi suntem un popor de tampiti si nu putem intelege decat cu forta! Editat Februarie 14, 2007 de bogdanawo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 .......cum ce e de facut?...........eu l-as baga sub masina , as da rotile jos si as lasa-o sa coboare usor, usor, sa-i aud toate oasele trosnind....sa-l aud urland de durere....."until I hear your last fucking breath!" In alta ordine de idei, sincere condoleante familiei! DA! Trebuie sa luam atitudine, sa facem ceva impotriva idiotilor! Trebuie sa fie ceva radical pentru ca, noi suntem un popor de tampiti si nu putem intelege decat cu forta! ... iar mesajul tau nu face altceva decit sa-ti confirme teoria Dumnezeu sa-l ierte pe baiat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asfaltt Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 am fost azi la inmormantare sa il conducem cu motoarele si cu sunet de toba asa cum ii placea impreuna cu tovarasi mei si cu boby care sa implicat in organizare ne asteptam la mai multi motociclisti dar se pare ca nu au vrut sa isi murdareasca hainele sau motoarele un obraz batut celor care nu au fost dumnezeu sa il ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 la ce consecinte grave a avut fapta soferului, prin nepasarea si neatentia lui in trafic, mi se pare mult prea mica pedeapsa de pana la 7 ani inchisoare!! Condoleante familiei Ma bag la orice miting, legislatia este de tot cacao-ul iar oamenii legii de toata jena. Cum mah sa iei viata unui om si politistul sa vrea sa-l scape? Si cum sa omori pe cineva si sa iei cu suspendare? Offtopic: Te amagesti daca tu speri ca va face puscarie. 2 ani cu suspendare, mark my words Nu am vrut sa zic nimic pana acum, stiu ca nu mai are rost sa comentez, cuvintele sunt de prisos si tuturor cred ca ne pare rau, dar as dori sa spun ca aprob si sustin ideea din postul citat. Mi se pare ca e cel mai bine asa. Dar fara claxoane, suete, suc si tigari. Adunare de 10-15 minute. Tacere/ lumanari. Odihneasca-se in pace. Eu ma bag! Insa va trebui sa fixam un loc care sa nu incurce traficul, din 3 motive : 1. Politia 2. Sa nu atragem nervii soferilor, ci doar atentia lor 3. Tramvaiul Nici unul dintre cele trei puncte nu m-ar impiedica sa merg acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gixxeru Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 Am trecut si eu pe acolo dupa si am plecat scirbit. chestia ca motociclistii sint de vina e o idiotenie general acceptata. e mai usor sa dai vina pe altii decit sa-ti recunosti prostia si nesimtirea. cam asa gindesc toti conducatorii de conserve. sint tare curios daca i se va intimpla ceva soferului, ca in majoritatea cazurilor de care am auzit se musamalizeaza treaba. Oricum nu mai e de mers in oras cu motorul, iar daca e , cu ochii in patru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 am fost azi la inmormantare sa il conducem cu motoarele si cu sunet de toba asa cum ii placea impreuna cu tovarasi mei si cu boby care sa implicat in organizare ne asteptam la mai multi motociclisti dar se pare ca nu au vrut sa isi murdareasca hainele sau motoarele un obraz batut celor care nu au fost dumnezeu sa il ierte Eu am citit abia acum, imi pare asa de rau ca nu am fost... Oricum as vrea sa mergem duminica sa ne reculegem la locul accidentului. Eu merg si singur daca nu vine nimeni altcineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asfaltt Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 da sa discutat si astazi despre un moment de reculegere duminica la locul accidentului sa ii aprindem lumanari si sa ne rugam pentru el o sa stabilim si o ora sa ne strangem cati mai multi speram de data asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diablook Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 o sa dea pe PROTV la stiri inmormantarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asfaltt Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 da boby ia sunat au fost cu noi de la romana si tot timpul dupa aceea sa facut un reportaj se va vedea ceva diseara la stirile de la ora 7 la pro-tv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v00d00 Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! P.S. trebuie sa ne punem totzi faza lunga si inca cateva lumini puternice la motoare ca sa ne vada chiorii si neatentii de soferi de departe. Mai bine prefer sa ma injure niste soferi din cauza luminii puternice, decat sa ma accidentez sau sa mor eu, sau cineva din riderii de langa mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DreamStar Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike mihai Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 da sa discutat si astazi despre un moment de reculegere duminica la locul accidentului sa ii aprindem lumanari si sa ne rugam pentru el o sa stabilim si o ora sa ne strangem cati mai multi speram de data asta Se poate sa venim shi cativa scuteristi duminica la locul accidentului sa aprindem shi noi lumanari?sper sa nu va deranjeze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asfaltt Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 oricine poate veni dac e pe doua roti astazi la inmormantare au fost si cu scutere si cu biciclete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike mihai Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 Stiu au fost colegi de ai mei shi fosti colegi de munca.din pacate eu nu am putut sa plec de la servici.Dac se stabileste ceva concret vreau sa aflu si eu.o sa mai vb shi cu alti colegi.Multumim pt intelegere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virilu Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 Eram la spitalul Floreasca cand salvarea a oprit, si conducea pe targa pe acest tanar. in urma lui venea cva din masina cu casca cu viziera desprinsa intro parte..din care picura sange..am inghetat. dupa cateva minute bune, iese o asistenta care spune: sa vina cva sa stranga sangele dupa jos. Mama sa ingalbenit la fata, eu am impietrit, mai ales ca sambata seara am avut parte si eu de un accident la universitate, eram la spital pentru radiografii si chesti d genul, baiatul avea bluza ridicata si avea semne rosi pe suprafata pileii...sa lovit grav.. R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diablook Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 (editat) nu am vazut nimic la PROTV acum la 19. cine poate afla dc se da ceva si cand ? Editat Februarie 14, 2007 de diablook Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 nu stiu de ce mi-a venit in minte melodia THE SHOW MUST GO ON... NB: si pachetul asta de tigari poate sa ma ucida, dupa cum scrie pe el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asfaltt Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 sar putea sa dea la 11 la stiri si noi asteptam sa vedem ce da din cat a filmat ca au fost si interviuri despre cum suntem tratati in trafic si accidentele care se intampla din cauza soferilor sa vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 pai sa vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 asfaltt d c nu ati luat leg cu tipa aia?!....sa stim daca mai da ceva sau nu la ora 23:00 la pro tv o sa apara reportajul!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt master Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 asfaltt d c nu ati luat leg cu tipa aia?!....sa stim daca mai da ceva sau nu la ora 23:00 la pro tv o sa apara reportajul!!!! In seara asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 (editat) nu am vazut nimic la PROTV acum la 19. cine poate afla dc se da ceva si cand ? am sunat-o io pe raluca ( de la pro ) si a zis k o sa fie la 23 , da o sa fie ceva scurt k nu au loc pm , i-am zis si ei k daca nu e senzational nu dau si mi-a dat dreptate . televiziuni penibile in rest ma asteptam la mai multe motoare la inmormantare . pacat k au fost destul de putzini si majoritatea tineri si nelinistiti , unii batrani nu au vrut sa se murdareasca , urat. am trecut dupa aia cu pro tv ( io am mers cu ei in masina k nu am putut veni cu motoru k e desfacut si s-au oferit sa ma ia cu ei in masina) pe la locul accidentului si nu era nici o lumanare nici o floare. duminica sper sa fin mai multzi pe stefan cel mare si cam asta a fost reportaju , l-au dat acum Editat Februarie 14, 2007 de H3llriderr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate