dark_alinutza Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin_Dan Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 unde? Pe Livezii 69, in turnisor, abia la 15.00 ma duc sa vad ce e de capul lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 acum am vb si eu cu Laura, program de Luni pana Vineri, pret 79.99 lei , nu e nevoie de programare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin_Dan Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 acum am vb si eu cu Laura, program de Luni pana Vineri, pret 79.99 lei , nu e nevoie de programare Macar e mai ieftin ca la RAR , sa speram ca nu asteptam ca acolo "10 ore" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AxL_FzR_ Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 acum am vb si eu cu Laura, program de Luni pana Vineri, pret 79.99 lei , nu e nevoie de programare ADI Service - Livezii e mai sus cu 100 de metri de Auto - Faza cu standul de franare nu il au nici cei de la RAR ...ei fac probe cu el pe standul auto. Saliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Au stand de frinare dar Nu stiu cu ce si cum se maninca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin_Dan Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 Am fost vineri la ei si totul a decurs ok. Nu am stat acolo decat 40 de min. Dar au verificat seriile, luminile, marimea la cauciucuri sa fie trecuta in CIV si normal testul de franare pe un stand mic. Au stand de frinare dar Nu stiu cu ce si cum se maninca Dar ce vrei sa spui prin:" Nu stiu cu ce si cum se maninca"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 (editat) Am fost vineri la ei si totul a decurs ok. Nu am stat acolo decat 40 de min. Dar au verificat seriile, luminile, marimea la cauciucuri sa fie trecuta in CIV si normal testul de franare pe un stand mic. Dar ce vrei sa spui prin:" Nu stiu cu ce si cum se maninca"? Avind in vedere ca sint mai batrin si mai PROST imi aduc aminte ca este importanta forta de apasare pe role ca sa obtii si un coeficient de frinare......din programul pe care il au.(poate au un inginer cu greutate variabila in functie de ce scrie in cartea de identitate a motorului) Incearca sa stai intr-un picior pe rolele alea "mici"care se misca si un motor care are tendinta sa plece spre dreapta ca ai doar piciorul sting jos ca dreptul e pe frina. Am vazut "spectacolul"live dar daca nu ma crezi poti sa incerci. Ar fi bine sa vezi un stand adevarat cum arata.Asta ce se aplica la noi e EXCROCHERIE si monopol de IMPOTENTA Editat Septembrie 26, 2011 de bunicu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin_Dan Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 (editat) Avind in vedere ca sint mai batrin si mai PROST imi aduc aminte ca este importanta forta de apasare pe role ca sa obtii si un coeficient de frinare......din programul pe care il au.(poate au un inginer cu greutate variabila in functie de ce scrie in cartea de identitate a motorului) Incearca sa stai intr-un picior pe rolele alea "mici"care se misca si un motor care are tendinta sa plece spre dreapta ca ai doar piciorul sting jos ca dreptul e pe frina. Am vazut "spectacolul"live dar daca nu ma crezi poti sa incerci. Ar fi bine sa vezi un stand adevarat cum arata.Asta ce se aplica la noi e EXCROCHERIE si monopol de IMPOTENTA Pai atunci ma gandesc ca e vina rar-ului ca ii lasa sa functioneze asa dar si la rar... ce stand au..... Editat Septembrie 27, 2011 de Sorin_Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danmaddog Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 Pai atunci ma gandesc ca e vina rar-ului ca ii lasa sa functioneze asa dar si la rar... ce stand au..... @bunicu' vorbea de RAR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin_Dan Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 @bunicu' vorbea de RAR. Aha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lau TKD Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 Azi mi-am facut si eu inspectia la motor la Adi Service. Am sunat si mi-au spus sa ma duc direct, deci nu a fost nevoie de programare. A durat 30 de minute si au verificat si franele pe un stand separat, nu pe cel de masini. Pe el s-a asezat un tip la vreo 120 de kilograme in timpul testarii. Au mai verificat seriile si luminile. A costat 80 de lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan44 Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 stie cineva , la Adi Service se mai face ITP , sau numai la RAR ,mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corina G Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 Eu am mai auzit reclama de la Adi Service pt ITP la moto, la radio, uite numarul de tel. 0765210069. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan44 Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 Eu am mai auzit reclama de la Adi Service pt ITP la moto, la radio, uite numarul de tel. 0765210069. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 ITP pt moto la Adi serv ice: http://tractariautosibiu.ro/tarife.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian13 Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 ITP pt moto la Adi serv ice: http://tractariautos....ro/tarife.html Multumesc ! Anul acesta imi dau rand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speed_CsN Postat Aprilie 16, 2012 Share Postat Aprilie 16, 2012 PT ITP recomand ADI Service pe str. Livezii.... l-am facut eu vineri, a durat 20 min. Au verificat franele, instalatia electrica si seriile, pret 80Ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Aprilie 16, 2012 Share Postat Aprilie 16, 2012 si daca am cauciuc diferit fata de ce scrie pe talon te pica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_zbr Postat Aprilie 16, 2012 Share Postat Aprilie 16, 2012 (editat) Baieti, un sfat: reclama pe care o faceti statiei ITP respective face rau atat noua, cati si celor de acolo. E foarte simplu sa vada cineva mesaje de gen "nici nu s-au uitat la aia, n-au verificat aia etc" si sa se sesizeze. OK, s-a mentionat ca exista si ADI Service. Ajunge doar ATAT! Editat Aprilie 16, 2012 de alin_zbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicithekid Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 stie careva un meserias pt instalatia electrica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 17, 2012 Autor Share Postat Aprilie 17, 2012 da,Joe...si vezi ca este topic special de service...aici e pt ITP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristonozaura Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 Am fost azi la ''Adi Service'', faini oamenii...il recomand tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 Am fost azi la ''Adi Service'', faini oamenii...il recomand tuturor. E cu programare, sau mergi direct si se rezolva pe loc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emyemil Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 E cu programare, sau mergi direct si se rezolva pe loc? Fara programare.... mergi la ei si rezolvi aproape pe loc daca nu au alti clienti in fata ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate