Sinner- Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Ia ziceti mai dragilor maine ne adunam la Arc? Un suc o vorba revedere.. impartasit de nervi si furie, glume proaste si tot tacamul.. hea hea hea hea Haida bafta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Ia ziceti mai dragilor maine ne adunam la Arc? Un suc o vorba revedere.. impartasit de nervi si furie, glume proaste si tot tacamul.. hea hea hea hea Haida bafta.. Prezent!!!! Am niste glume proaste la mine, le-aduc???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hai-Hui Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Daca va adunati la 18:00 si stati pana la 19:30...vorba romanului "no chance for me". Ultimele doua dati am ajuns acolo pe la 20:00 si am numarat clopotele o jumatate de ora, dupa care m-am tirat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 de belea clopotele alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hai-Hui Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 de belea clopotele alea Da, le-am numarat de atatea ori si tot nu stiu cate sunt...asa ca probabil miercuri le voi numara din nou... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 da, prezent, o ciorba de burta? ca tocmai m-a combinat cineva si-mi curg balele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Februarie 13, 2007 Autor Share Postat Februarie 13, 2007 oo daaaa ciorba de burteanu' rullllzzzz.. bagam bagam.. hea hea si dupa ce bagam usturoi cantitati industriale spunem ca ne cheama hhhhhhhhoriaaa si suntem hhhhhholtei p.s. slaba adunarea pana acum..bre.. daca ploua cred k ramanam cu gandul al ciorba, fuck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 eu stau cateodata si o ora sa le ascult oi fi membru misa si nu stiu buna treaba a facut primaria cu ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 of io tot pedestru sunt da poate ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Februarie 13, 2007 Autor Share Postat Februarie 13, 2007 (editat) Le urasc.. le-as arunca in aer clopotele alea.. ma calca pe creier.. una e sa le auzi in treacat si alta e sa iti termine timpanele cat stai pe acolo Editat Februarie 13, 2007 de Sinner- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Le urasc.. le-as arunca in aer clopotele alea.. ma calca pe creier.. una e sa le auzi in treacat si alta e sa iti termine timpanele cat stai pe acolo Dar decat sa ne vaitam de clopote, nu mai bine schimbam locul de intalnire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 stam in drum de un clopot? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonic_Creature Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Au mai incercat sa-l schimbe multi dar e traditie si n-o sa poti schimba Vin si eu maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Vin si io...ca tot am nevoie de "fratii motociclisti" ca sa-mi recuperez catelu' furat pe 29 decembrie...Careva care lucreaza la Connex,daca stiti...Clopotele alea sunt puse special pt. noi,sa ne caram mai repede de-acolo!!! Culmea e ca sunt platite din banii nostri!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 hai ca vin si eu sa fim mai multi.... asta daca dupa mergem si la ciorba aia de burta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 Dar decat sa ne vaitam de clopote, nu mai bine schimbam locul de intalnire? NUUUU! Lasa, ca e cu traditie locul ala! Si ce va deranjeaza asa clopotele alea, mie chiar imi plac. Voi astia mai mici, stati prost cu nervii??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 hai ca vine ziua aia cand un motorist satanist rocar pankist pune mana pe un topor si taie alimentarea la galagiile alea de tampenii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 NUUUU! Lasa, ca e cu traditie locul ala! Si ce va deranjeaza asa clopotele alea, mie chiar imi plac. Voi astia mai mici, stati prost cu nervii??? Nu-i vorba de nervi, ci ca nu ne mai auzim intre noi, trebuie sa tipam. Daca poate cineva sa le dea mai incet, ar fi OK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 eu nu le stiu, nu am fost anul asta la arc.. se pare ca totusi vremea numai tine cu noi... mai vine cineva ? eu zic mai bine sa ne vedem la ciorba de burta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Februarie 14, 2007 Autor Share Postat Februarie 14, 2007 Ha ha. Da ciorba aia de burta ar fi o idee. care va bagati? ca arcu' pica clar.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 ma bag si eu la ciorba de burta...de fapt eu am fost cu ideea mergem cu motoarele? ca ploua nu de alta si eu in afara de geaca de piele sunt naked... propuneri de ciorba, carciuma marishoara si mancarea buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 locatia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hai-Hui Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 Deci la ce ora va adunati? De fapt ma intereseaza mai mult pana la ce ora stati...ca sa stiu daca ajung sau nu. Ca eu mai repede de 8 nu prea am sanse sa ajung Sau daca plecati pana atunci la ciorba, spuneti-mi unde mergeti ca sa vin direct acolo. 0740227704 @Plescoi: mi-e pofta de o "surpriza" de-a ta... sunt nesimtit daca te rog sa-mi aduci si mie vreo 200 gr? Contra cost, of course... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 se pare ca vremea a fost nasoala... sper mierurea viitoare sa fie vreme acceptabila, cel putin uscat. a fost cienva la arc azi ? sau si voi ati auzit ca ciorba nu e facuta azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hai-Hui Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 Am fost, iar vremea n-a fost nasoala deloc...cred ca am fost vreo 10-12 in total. S-au discutat chestii interesante...detalii le obtineti de la Purghy. Oricum va urasc ca mi-ati facut pofta de ciorba de burta iar apoi m-ati lasat balta...rusinica. Sa nu mai faceti asa ceva ca nu e frumos... Pana la urma am stins pofta de ciorba cu o pizza, in Etrusco... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate