pretorian Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 OAU, e primul model de bmw care-mi place si mie, bafta, asfalt uscat si sa te bucuri la maxim de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 Este mai mult decat superba!!!...UN MONSTRU in adevaratul sens al cuvantului... Cu multa admiratie iti doresc sa aveti parte unul de celalalt! zeci de mii de km fara incidente! Doamne cat e de frumos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaveBoy Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 sa o stapanesti sanatos, este superba, are tot ce ii trebuie la o motocicleta!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 numa 12.400e???? cu toate accesoriile pe care le-ai enumerat?? sau la banii astia a mai trebuit sa platesti si tva sau mai stiu eu ce P.S. m-ai lasat fara cuvinte cu bordul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Februarie 16, 2007 Autor Share Postat Februarie 16, 2007 Da, "numai" 12.400 Eur. Inclusiv TVA. N-are taxe vamale, n-are taxa de prima inmatriculare, n-are accize. Luata de la reprezentanta BMW din Germania. Acum vin de la Automobile Bavaria, unde un motor aproape identic (nu avea ABS Integral) costa 17.300 inclusiv TVA. E o diferenta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 Ce cauti pe forum? Eu cred ca stateam toata ziua pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Februarie 16, 2007 Autor Share Postat Februarie 16, 2007 Am mers azi vreo 30 de km dar mi s-a facut frig. Mai stau la birou vreo ora si ma sui iar pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Didis Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 Da, "numai" 12.400 Eur. Inclusiv TVA. N-are taxe vamale, n-are taxa de prima inmatriculare, n-are accize. Luata de la reprezentanta BMW din Germania. Acum vin de la Automobile Bavaria, unde un motor aproape identic (nu avea ABS Integral) costa 17.300 inclusiv TVA. E o diferenta... Pretul platit de tine a fost o oferta, ceva (e noua mobra?) ? ca pe bmw-motorrad.de pretul e ceva peste 13000 EUR de plecare. Oricum, wow pentru mobra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 e foarte frumoasa, sa te bucuri de ea! ps: sper ca nu te superi ca zic asta, singurul lucru care nu-mi place e ghidonul ala, mi se pare cam uratel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 Tocmai am trecut pe langa ea....WOW!!! Am salivat cateva minute bune! Apropo...banuiesc ca era in fata biroului, care este...la 50 de metri de unde stau eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Februarie 17, 2007 Autor Share Postat Februarie 17, 2007 Pai, de ce nu ai intrat? Eram pregatit sa o ud... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 superba.....ai gusturi, motorul asta nu are moarte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 Fumos bivol. S-al plimbi cu placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Februarie 19, 2007 Autor Share Postat Februarie 19, 2007 Pentru urechile pasionatilor, putina muzica: K1200R_sport_PHL_stereo.mp3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunu Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 Suna grozav si arata si mai si si are niste performante si mi si mai si si e BMW si daca e si noua ne-ai bagat un mare cutit in inima .Invidie si admiratie,nu neaparat in aceasta ordine.Sa fi sanatos sa te bucuri de ea cu prudenta si intelepciune.Asfalt curat.bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Februarie 19, 2007 Autor Share Postat Februarie 19, 2007 Suna grozav si arata si mai si si are niste performante si mi si mai si si e BMW si daca e si noua ne-ai bagat un mare cutit in inima .Invidie si admiratie,nu neaparat in aceasta ordine.Sa fi sanatos sa te bucuri de ea cu prudenta si intelepciune.Asfalt curat.bunu. Sorry pentru cutit, n-a fost intentia mea. Multumesc pentru urari si sfaturi. Ai dreptate cu prudenta, iti trebuie din plin, la cum pleaca bestia de sub tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Februarie 19, 2007 Autor Share Postat Februarie 19, 2007 (editat) Are obligatoriu CASCO, din cauza de leasing. Oricum i-as fi facut. Si, pentru cei care nu stiu deja, asa functioneaza suspensia fata BMW Duolever. Editat Februarie 19, 2007 de Sensei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 ba, s-o stapanesti sanatos. este superba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Februarie 19, 2007 Autor Share Postat Februarie 19, 2007 Ba, multumesc frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 Vai cat de frumoasa poate sa fie,de cand am vazut-o in moto-life prima oara acu 1 an si ceva m-am indragostit...d'asta vreau si eu cand ma fac mare...sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi km pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S George Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 Si, pentru cei care nu stiu deja, asa functioneaza suspensia fata BMW Duolever. Fratee...sa moara bibi, ala e paralelogram sau multi-link d'ala McPherson.Cred ca le-au ramas ceva piese pe stoc la bavarezi de la seria 7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Februarie 21, 2007 Autor Share Postat Februarie 21, 2007 Cardanul si suspensia spate BMW Paralever. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 de unde ai pozele asta asa faine? ca vrem mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 Si o reclama pe masura ... Felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Februarie 22, 2007 Autor Share Postat Februarie 22, 2007 de unde ai pozele asta asa faine? ca vrem mai multe Mai am. Inima fiarei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate