cristibmw Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 am fost w/e asta la Bran, plecat vineri pe cheia, intors azi pe dn1. Am facut cunostinta mai bine ... si zic ca ne declaram incantati unul de celalalt. vineri am avut parte de tiruri,intuneric si ud pe jos...ma declar multumit de: cum sta pe strada,frane pe umezeala, abs, acceeratii si deceleratii rapide...etc Azi ne-am aplecat mai mult pe curbele de la rasnov, am testat ESA si am verificat daca acul vitezometrului tine pasul cu cel de la turometru - aproape ca le-a iesit nemtilor, cel de la turometru e cu 1 secunda mai rapid Sensei, pana imi ajunge cd-ul de service, te rog spune-mi ce ulei folosesti pt motor.M-am uitat la nivelul de pe furtunash si sunt cu 2cm sub minim cand e motorul rece si mobra dreapta.Also,te rog spune-mi daca se face revizie si la 5000km, am ajuns la 4300. PS - sugerez sa nu va duceti la SIAB, isi bat astia joc de noi cu organizarea lu' peste.gasiti aceleasi info si pe internet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 Cristi, ti-am zis, fa-i poze si baga topic de prezentare, ca daca nu, jur ca-i fac eu poze si le pun online Semnat: omul cu GPZ-ul ala parcat langa a ta la garaj PS: Da' mai bine nu deschideti un topic dedicat pt modelul asta? (naked/carenat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 cristibmw fa-ti un user pe forumul pe care activeaza si Sensei. L-am desconspirat mai demult,din greseala. K Bikes sau bmw-k sau ceva de genu', intreaba-l ca el stie. Si acolo ai MULTE informatii legate de update-uri, suspensii, problemele cu franele, si alte chestii care tu acu le descoperi ...insa care altii le-au descoperit cu mult inainte si poti culege foarte usor roadele muncii lor printr-un search etc. Ai K1200R sau K1200R sport pana la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Octombrie 9, 2007 Autor Share Postat Octombrie 9, 2007 Sensei, pana imi ajunge cd-ul de service, te rog spune-mi ce ulei folosesti pt motor. CASTROL GPS 10W-40. Daca nu stii ce ulei ai in ea acum iti recomand sa-l schimbi, ca sa dormi linistit. Also,te rog spune-mi daca se face revizie si la 5000km, am ajuns la 4300. Reviziile se fac la 1.000 km, apoi la 10.000 km, apoi din 20 in 20 de mii de kilometri. Sau anual, daca nu faci 20 de mii intr-un an. @insider Cristi are R, galben. Site-urile de care zici sunt www.k-bikes.com si www.bmw-k.com. A mea si-a tras un nou look. Naked de tot. Mai urmeaza modificari, piesele sunt pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 Zici ca e ruda cu Transformers, nene... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristibmw Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 insider, sunt deja inregistrat pe site-ul respectiv. Intre timp mi-a venit si cd-ul de service(il pun la dispozitie doritorilor) si am mai aflat diverse lucruri despre ulei, revizii,inspectii .etc Sper sa termin intr-o ora la Rar si pe urma sun la bmw sa ma programez la un check. Sensei, arata f misto noile faruri. Trebuie sa ne vedem - am mai vazut un k12r in trafic duminica pe dn1 pe la ikea - tot galben - il cunosti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Octombrie 9, 2007 Autor Share Postat Octombrie 9, 2007 Da, fratele Laurentiu. Vreau si eu CD-ul, te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 insider, sunt deja inregistrat pe site-ul respectiv. Intre timp mi-a venit si cd-ul de service(il pun la dispozitie doritorilor) si am mai aflat diverse lucruri despre ulei, revizii,inspectii .etc Sper sa termin intr-o ora la Rar si pe urma sun la bmw sa ma programez la un check. Sensei, arata f misto noile faruri. Trebuie sa ne vedem - am mai vazut un k12r in trafic duminica pe dn1 pe la ikea - tot galben - il cunosti? Am uitat sa te intreb la garaj... ce ulei bagai in ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bzn Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 Caranquejeira Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Octombrie 9, 2007 Autor Share Postat Octombrie 9, 2007 Caranquejeira Exact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 Da bagati si voi niste poze ,nu torturati psihic lumea doar cu 'vorbe'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristibmw Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 (editat) asta sunt eu (dormisem doar 3 ore) la primirea bestiei si alte poze cu jucaria: <small>--- Mesaj completat în 09 Oct 2007 16:04 -------------</small><br/>m-au tinut romanii astia de la RAR pt autentificare si omologare 5 ore juma' - uite de aia e bine sa-ti iei moto in leasing - te durea la basca @sensei, cand e gata motorul tau, ne vedem si iti aduc CD-ul ... si te rog sa-mi imprumuti si mie manualul de utilizare sa-i fac o copie la cateva pagini; @mr watt, eram cu bidonu de castrol 10w40. I-am pus vreo 300ml si acum cand e inclinata am nivelul la ulei exact pe semnul din mijloc (intre max si min). Cand e dreapta, e putin peste maxim. @insider, daca vrei poze cu zoom-uri ale jucariei ...let me know Editat Octombrie 9, 2007 de cristibmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravemaker Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 Frumos motor Sa-l stapanesti sanatos si asfalt uscat! Multa bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 cristibmw ce sa-ti mai urez, ti-a urat deja toata lumea:) stii rutina.. Am vazut-o si in realitate, am si stat pe ea...dar totul e degeaba...pana nu mergi cu una. Dar daca mai ai poze mai baga,sunt binevenite:) Mi se intampla ceva inexplicabil,incepe sa-mi placa R sport mai mult decat R Apropos tu de ce ai optat pt R si nu R sport? Banuiesc c-a fost o chestie de design/gust,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristibmw Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 (editat) Multumesc de urari m-am dat si cu R sport, nu am atat de multa experienta incat sa simt diferente de putere/viteza/cuplu ...etc prin urmare ... am ales K1200R pentru aspect, e motorul pe care l-am vazut si mi-a placut la nebunie. Nu pot spune acelasi lucru despre alt motor sau despre varianta 1200 Sport - nu mi-au placut carenele, din punctul meu de vedere nu o prind bine. Nici culoarea galben nu mi-a placut prima data, dar acum nu regret ca am optat totusi pt galben cu negru. Editat Octombrie 9, 2007 de cristibmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 Oricum nici nu prea aveai ce sa sesizezi, sunt identice identice...motor,cutie,si alte specs... Ai vazut cum si-a nenorocit Sensei motorul cu noul look?) Cum le da Dumnezeu unora motoare si cum le strica estetic (joke) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Octombrie 11, 2007 Autor Share Postat Octombrie 11, 2007 Oricum nici nu prea aveai ce sa sesizezi, sunt identice identice...motor,cutie,si alte specs... Ai vazut cum si-a nenorocit Sensei motorul cu noul look?) Cum le da Dumnezeu unora motoare si cum le strica estetic (joke) R inseamna naked. R Sport nu-mi zice nimic. Daca vrei carene iti iei S. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 KR=SUPERB KS=turing...dragutz... KR sport....fuck...carena e oribila...cu asta au stricato...parerea mea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Octombrie 12, 2007 Autor Share Postat Octombrie 12, 2007 Noul far face intr-adevar lumina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Octombrie 13, 2007 Share Postat Octombrie 13, 2007 Nu te bate gandu sa-i pui un parbriz mic si discret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristibmw Postat Octombrie 13, 2007 Share Postat Octombrie 13, 2007 @sensei - seamana cu robotelul ala simpatic (fusese un film) de unde ideea pt acest look? si cine a implementat conceptul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Octombrie 13, 2007 Autor Share Postat Octombrie 13, 2007 (editat) Nu te bate gandu sa-i pui un parbriz mic si discret? Ba da. E unul din proiectele pentru la iarna. <small>--- Mesaj completat în 13 Oct 2007 17:06 -------------</small><br/> @sensei - seamana cu robotelul ala simpatic (fusese un film) de unde ideea pt acest look? si cine a implementat conceptul? Farul face parte din kitul de modificare pentru K 1200 R gandit de Wunderlich. Motocicleta lor se numeste Caranguejeira, un paianjen veninos brazilian. Grila radiatorului de ulei e Rizoma. Editat Octombrie 13, 2007 de Sensei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 @magg: asa ziceam si eu intai, ca R sport arata oribil dar, inexplicabil, a inceput sa-mi placa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 (editat) @magg: asa ziceam si eu intai, ca R sport arata oribil dar, inexplicabil, a inceput sa-mi placa. no coment... sensei...am vazut ca sunt si niste hand guards...se pun pe ghidon...ceva in genul enduro...sunt din carbon...nu te tenteaza...? Editat Octombrie 14, 2007 de magg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Octombrie 15, 2007 Autor Share Postat Octombrie 15, 2007 Nu m-am gandit, dar stiu despre ce zici. Asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate