enemy2day Postat Iulie 25, 2015 Share Postat Iulie 25, 2015 1 ai dreptul sa nu vrei ceva, nu sa nu-mi permiti ceva. sper ca stii sa faci diferenta intre cele doua chestii ca altfel vorbesc degeaba. de exemplu ai dreptul sa-mi sugerezi ceva chiar daca eu nu vreau sa-mi sugerezi (sa-mi "masor expresiile"). 2 forumul este despre motociclete dar pe forum sunt useri. despre "testosteronul" exagerat al unor useri facusem eu offline-ul. adica despre exprimarea exagerata a pasiunilor. inca o data, exagerata, nu normala. exagerat este atunci cand in loc de "buna ziua" cineva sare cu "mai nesimtitule". 3 nu vazusem foarte clar ca-ti cerusei scuze apropo de adi. daca da, foarte corect din partea ta. oricum ramane mesajul meu apropo de (rarele) exagerari de pe sectiunea asta legate de pasiunea aprilia. o zi buna in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Iulie 25, 2015 Share Postat Iulie 25, 2015 1 ai dreptul sa nu vrei ceva, nu sa nu-mi permiti ceva. sper ca stii sa faci diferenta intre cele doua chestii ca altfel vorbesc degeaba. de exemplu ai dreptul sa-mi sugerezi ceva chiar daca eu nu vreau sa-mi sugerezi (sa-mi "masor expresiile"). 2 forumul este despre motociclete dar pe forum sunt useri. despre "testosteronul" exagerat al unor useri facusem eu offline-ul. adica despre exprimarea exagerata a pasiunilor. inca o data, exagerata, nu normala. exagerat este atunci cand in loc de "buna ziua" cineva sare cu "mai nesimtitule". 3 nu vazusem foarte clar ca-ti cerusei scuze apropo de adi. daca da, foarte corect din partea ta. oricum ramane mesajul meu apropo de (rarele) exagerari de pe sectiunea asta legate de pasiunea aprilia. o zi buna in continuare 1.nu m-am referit la " offline-ul tau , dac este despre motoare poti sa spui orice , Uniforma militara nu-ti da dreptul sa ma analizezi , atata timp cat nu ma cunosti. 2. Un lucru m-a derjat( cred ca deranja pe oricine): intri odata pe an pe topicul despre Aprilia, si vorbesti despre un subiect care n-are legatura cu Aprilia......nu e corect fata de niciunul dintre noi Eu am incheiat subiectul aici ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enemy2day Postat Iulie 25, 2015 Share Postat Iulie 25, 2015 2 parca nu era bine sa-ti dai cu parerea despre altii ("cred ca deranja pe oricine"...lasa-i pe ei eventual sa-si exprime deranjul, nu te prevala de tacerea lor ca sa-ti obtii suporteri cand poate nu-i ai); si o corectie: intru o data la 2-3 zile pe topicul despre aprilia, dar daca postez mai rar (nici chiar anual) aia e altceva. ca si tine si probabil ca si ceilalti postez cand am ceva de spus. cu ultima replica iti dau dreptate 100%: si eu consider subiectul incheiat aici. o zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Iulie 25, 2015 Share Postat Iulie 25, 2015 2 parca nu era bine sa-ti dai cu parerea despre altii ("cred ca deranja pe oricine"...lasa-i pe ei eventual sa-si exprime deranjul, nu te prevala de tacerea lor ca sa-ti obtii suporteri cand poate nu-i ai); si o corectie: intru o data la 2-3 zile pe topicul despre aprilia, dar daca postez mai rar (nici chiar anual) aia e altceva. ca si tine si probabil ca si ceilalti postez cand am ceva de spus. cu ultima replica iti dau dreptate 100%: si eu consider subiectul incheiat aici. o zi buna merci la fel , desi e cam cald aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Iulie 26, 2015 Share Postat Iulie 26, 2015 Salutare! Cu parere de rau va anunt ca nu putem veni la intalnire, cu toate ca de jumatate de an tot despre asta vorbeam. Motivul este pur financiar. Sunt peste 1.000 de km de aprcurs si cu doua motoare costul este prea mare pentru perioada asta. Asa cum am cunoscut doi aprilisti adevarati. fata in fata, mi-ar fi placut sa va vad pe toti la o bere rece in varf de munte. In alta ordine de idei, am de dat doua casti flip-up Uvex GT 350, cu ochelari de soare, purtate dar bune, una S, una M. Daca stiti pe altii mai putin ajurati decat noi, carora chiar le lipsesc din dotare castile, dati-mi de stire. Cand am zis ca-s de dat ma refeream pe gratis. O zi calduroasa va doresc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Iulie 26, 2015 Share Postat Iulie 26, 2015 (editat) Salutare! Cu parere de rau va anunt ca nu putem veni la intalnire, cu toate ca de jumatate de an tot despre asta vorbeam. Motivul este pur financiar. Sunt peste 1.000 de km de aprcurs si cu doua motoare costul este prea mare pentru perioada asta. Asa cum am cunoscut doi aprilisti adevarati. fata in fata, mi-ar fi placut sa va vad pe toti la o bere rece in varf de munte. In alta ordine de idei, am de dat doua casti flip-up Uvex GT 350, cu ochelari de soare, purtate dar bune, una S, una M. Daca stiti pe altii mai putin ajurati decat noi, carora chiar le lipsesc din dotare castile, dati-mi de stire. Cand am zis ca-s de dat ma refeream pe gratis. O zi calduroasa va doresc! marimea M ma intereseaza pt sotia mea » Post actualizat in 26 Jul 2015 10:55 Salutare! Cu parere de rau va anunt ca nu putem veni la intalnire, cu toate ca de jumatate de an tot despre asta vorbeam. Motivul este pur financiar. Sunt peste 1.000 de km de aprcurs si cu doua motoare costul este prea mare pentru perioada asta. Asa cum am cunoscut doi aprilisti adevarati. fata in fata, mi-ar fi placut sa va vad pe toti la o bere rece in varf de munte. In alta ordine de idei, am de dat doua casti flip-up Uvex GT 350, cu ochelari de soare, purtate dar bune, una S, una M. Daca stiti pe altii mai putin ajurati decat noi, carora chiar le lipsesc din dotare castile, dati-mi de stire. Cand am zis ca-s de dat ma refeream pe gratis. O zi calduroasa va doresc! Imi pare rau ca nu puteti veni. Nu stiu daca va fi o problema cu cazarea , Cristi a dat un acont pentru camere, parca .... parerea mea este ca daca va ganditi sa veniti cu una , 1200-le mi se pare cel mai bun , costurile se reduc la jumatate , Cred ca o sa fie fain » Post actualizat in 26 Jul 2015 11:05 Pana la urma cati am ramas? Editat Iulie 26, 2015 de Geamanu Alin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Iulie 26, 2015 Share Postat Iulie 26, 2015 sincer sa fiu sotia are una bunicica singura chestie este ca desi are marimea M o stranga . a mea este tot marimea M si e buna. Daca cineva chiar nu are eu renunt . Oricum trebuiesc probate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Iulie 26, 2015 Share Postat Iulie 26, 2015 Gata, s-a rezolvat: M merge la Alin si S la Mihai. Contactati-ma ca sa vad cum vi le trimit! 0730.660.418 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Iulie 26, 2015 Share Postat Iulie 26, 2015 (editat) Salutare! Cu parere de rau va anunt ca nu putem veni la intalnire, cu toate ca de jumatate de an tot despre asta vorbeam. Motivul este pur financiar. Sunt peste 1.000 de km de aprcurs si cu doua motoare costul este prea mare pentru perioada asta. Asa cum am cunoscut doi aprilisti adevarati. fata in fata, mi-ar fi placut sa va vad pe toti la o bere rece in varf de munte. In alta ordine de idei, am de dat doua casti flip-up Uvex GT 350, cu ochelari de soare, purtate dar bune, una S, una M. Daca stiti pe altii mai putin ajurati decat noi, carora chiar le lipsesc din dotare castile, dati-mi de stire. Cand am zis ca-s de dat ma refeream pe gratis. O zi calduroasa va doresc! Intr-o zi am refacut curbura de la parbrizul meu cam cum ai vrea tu , am intors buza de sus inspre fata insa doar 3 cm , si un pic lateralele.Te anunt dupa proba daca are efect. eu termin serviciul pe la 16:30 undeva in jurul orei 17: 17:30 eu sunt disponibil, singura treaba este sa fac rost de incalzitor , cu lampa se va strica parbrizul si nu ma bag.La a mea m-am bagat deoarece nu a costat nimic si momentan fac probe pe el.Daca poti veni sambata e si mai Ok poate facem o tura la Vulcanii Noroiosi. vorbim maine dupa amiaza , cand ies de la servici , am primit sarcini noi si am mult de lucru » Post actualizat in 26 Jul 2015 13:04 Gata, s-a rezolvat: M merge la Alin si S la Mihai. Contactati-ma ca sa vad cum vi le trimit! 0730.660.418 Editat Iulie 26, 2015 de Geamanu Alin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Iulie 26, 2015 Share Postat Iulie 26, 2015 Intr-o zi am refacut curbura de la parbrizul meu cam cum ai vrea tu , am intors buza de sus inspre fata insa doar 3 cm , si un pic lateralele.Te anunt dupa proba daca are efect. eu termin serviciul pe la 16:30 undeva in jurul orei 17: 17:30 eu sunt disponibil, singura treaba este sa fac rost de incalzitor , cu lampa se va strica parbrizul si nu ma bag.La a mea m-am bagat deoarece nu a costat nimic si momentan fac probe pe el.Daca poti veni sambata e si mai Ok poate facem o tura la Vulcanii Noroiosi. vorbim maine dupa amiaza , cand ies de la servici , am primit sarcini noi si am mult de lucru » Post actualizat in 26 Jul 2015 13:04 Ok, atunci ne auzim la telefon. Si iti aduc si casca. Ramane sa ma intalnesc si cu Mihai in Ploiesti ca sa o las si p-aia S. » Post actualizat in 26 Jul 2015 13:27 Aline, uite cum vine parbrizul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Iulie 26, 2015 Share Postat Iulie 26, 2015 Ok, atunci ne auzim la telefon. Si iti aduc si casca. Ramane sa ma intalnesc si cu Mihai in Ploiesti ca sa o las si p-aia S. » Post actualizat in 26 Jul 2015 13:27 Aline, uite cum vine parbrizul! P7127380.JPG P7117227.JPG o sa fie ceva probleme deoarece este foarte curbat pe orizontala , ma gandesc poate cu un distantier il ridicam spre fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Iulie 26, 2015 Share Postat Iulie 26, 2015 Inca sunt in cautari. Eu m-am hotarat la Pegaso, fara discutie, mai ales ca mi-au placut Aprilia dintotdeauna. La 14 ani am avut un SR, dupa aia la 16 un RS 50, apoi RS 125, dupa care am tot visat la un RSV, dar ratiunea a invins, asa ca vreau Pegaso. In weekendul asta am fost plecat, dar incepand de maine vreau sa le vad macar pe cele de pe langa Ploiesti. Multumesc frumos! Cu placere, sa nu uiti sa-mi lasi un nr de tel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Iulie 26, 2015 Share Postat Iulie 26, 2015 Salutare, dragii mei Aprilieni! Tinand cont ca mai sunt 14 zile pana la marea intrunire, propun sa strigam prezenta, sa stim cati suntem. Eu primul! Ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Iulie 26, 2015 Share Postat Iulie 26, 2015 Salutare, dragii mei Aprilieni! Tinand cont ca mai sunt 14 zile pana la marea intrunire, propun sa strigam prezenta, sa stim cati suntem. Eu primul! Ne vedem acolo noi suntem 2 » Post actualizat in 26 Jul 2015 13:52 Ma pregatesc de plecare , ma intorc acasa dupa scurta pauza din Shighisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin_escu Postat Iulie 26, 2015 Share Postat Iulie 26, 2015 Si eu aaaa... suntem 2, ha, ha, e corect? Noi plecam din Bucuresti, dar am un gand mai nastrusnic! Vreau sa agat motorul de conserva, ceva de genul acesta: Ce parere aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Iulie 26, 2015 Share Postat Iulie 26, 2015 Florine, care mai e scopul plimbarii atunci? ) asa iau trenul si am rezolvat-o ) » Post actualizat in 26 Jul 2015 15:08 Drum bun, Aline! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edy Edi Postat Iulie 26, 2015 Share Postat Iulie 26, 2015 Ma puteti ajuta si pe mine cu o aparatoare pentru roata de fata (Pegaso 2002) daca ar fii si rosie si mai bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Iulie 26, 2015 Share Postat Iulie 26, 2015 (editat) Frumos gest, Madalin ! Va suspectez (pe tine si pe Andrea) ca de fapt sunteti niste Aprilisti care doar se plimba cu BMW-urile din dotare Citesc de cateva ori pe zi forumul dar nu am mai scris pana acum. Anul trecut, majoritatea comunitatii se oferea sa ma ajute financiar sa ajung la intalnirea care nu a mai avut loc in 2014. Anul acesta vreau sa contribui macar cu 100 ron pentru carburant, astfel incat sa strangem bani pentru cei doi BMW-isti cu suflet mare. Ar trebui vreo 600 ron. Mai pune cineva vreo suma modica ? 1. Mony - 100 ron Editat Iulie 26, 2015 de mony Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin_escu Postat Iulie 26, 2015 Share Postat Iulie 26, 2015 2. Florin - 100 lei Victor, am ajuns sa apreciez o plimbare in gasca, dar crede-ma ca ma plictisesc teribil pe autostrada.... si de la o varsta apreciezi confortul! Unde mai pui ca te mai lasa un genunchi, ba o intepeneala de spate... batranetea! :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin_escu Postat Iulie 26, 2015 Share Postat Iulie 26, 2015 (editat) Multi ani inainte si multi alti kilometri... fara catei (prietenii stiu de ce!). Este o provocare tehnica, sa vedem ce iese! Inca saptamana asta mai am ceva de livrat, dar de saptamana viitoare ma apuc de sudat. Va tin la curent. Si la mine pe "kilometraj" se apropie de 43, deci nu sunt departe, doar ca nu am experienta ta in km reali pe 2 roti! Editat Iulie 26, 2015 de Florin_escu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Iulie 26, 2015 Share Postat Iulie 26, 2015 Si eu aaaa... suntem 2, ha, ha, e corect? Noi plecam din Bucuresti, dar am un gand mai nastrusnic! Vreau sa agat motorul de conserva, ceva de genul acesta: Ce parere aveti? ideea este interesanta insa nu stiu cat de legala » Post actualizat in 26 Jul 2015 20:48 Frumos gest, Madalin ! Va suspectez (pe tine si pe Andrea) ca de fapt sunteti niste Aprilisti care doar se plimba cu BMW-urile din dotare Citesc de cateva ori pe zi forumul dar nu am mai scris pana acum. Anul trecut, majoritatea comunitatii se oferea sa ma ajute financiar sa ajung la intalnirea care nu a mai avut loc in 2014. Anul acesta vreau sa contribui macar cu 100 ron pentru carburant, astfel incat sa strangem bani pentru cei doi BMW-isti cu suflet mare. Ar trebui vreo 600 ron. Mai pune cineva vreo suma modica ? 1. Mony - 100 ron cand primesc casca tin si eu 100 :parca nu e corect chiar degeaba , mai ales atunci cand esti in nevoie. nu au momentan posibilitatea sa vina la intalnire dar ne dau castile degeaba.un lucru frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Iulie 27, 2015 Share Postat Iulie 27, 2015 Eu vin cu sotia,e clar.Deci 100% sunt Alin,sotia lui,Florin,sotia lui,Victor(vii cu prietena sau nu?),sotia mea si eu.Deci 7!Asta la cazarea in pensiune.S-au mai anuntat la cort unii si altii,dar nu stiu numarul lor exact!Ii rog sa se anunte aici! Sotia mea si cu mine vom pregati de joi un ceaun cu gulas si "niste" beri de intampinare!Fiecare isi aduce ce doreste de mancare si baut.Se pot cumpara din Lidl,caci va voi "pescui" din parcare la o ora stabilita de voi si va voi conduce spre locatie.Abia astept marsul... Nu se plateste taxa de intrare,cazarea este taxa de intrare.De baut se poate cumpara local,ma refer la apa minerala,cafea,suc,bere,etc. Nu exista reguli impuse,ci functioneaza doar cele ale bunului simt(legat de mizerie,galagie,etc).Politistul din zona(Gligor)este prieten cu mine si locuieste gard in gard cu pensiunea. Voi organiza o tombola,iar banii stransi va voi anunta in ce scop si unde vor merge,atunci! Vreau sa facem un foc ceva in genul celui de tabara.Spuneti voi cand e mai bine:vineri sau sambata seara.Astept sugestii. S-a deschis si corpul nou de cladire,asa ca,banuiesc ca vor mai fi si alte locuri de cazare,daca apare neprevazutul. Cristi noi aterizam Vineri 07.08.2015. Cat despre "foculet" parerea mea este sambata seara .Vineri vom fi cam obositi noi cei din sud iar sambata nu vreau sa zac , poate facem un traseu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Iulie 27, 2015 Share Postat Iulie 27, 2015 Deci avem asa pana acum: 1. Mony - 100 ron 2. Florin - 100 lei 3.Mirela&Cristi - 50 de roni! 4. Alin - 100 ron cand primeste casca. Haideti ca se poate. Cine mai contribuie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Iulie 27, 2015 Share Postat Iulie 27, 2015 Uau, am ramas fara cuvinte, si asta nu e bine pentru un ziarist. Gestul vostru m-a luat cu totul prin surprindere si nu ca as suspecta comunitatea asta magnifica de neimplicare in diferite cazuri sociale. Dar gata cu stransul banilor. Ajung 350 de lei. De restul ne ocupam noi. Si, oricum, acesti bani ii luam ca pe un imprumut venit din partea prietenilor, iar restituirea sumei se va face in urmatoarele doua saptamani. Cred ca am devenit singurul caz social care are nevoie de cheta pentru benzina pentru un BMW 1200 GS! ))))) Problema la noi, ca la majoritatea intreprinzatorilor mici si particulari, este ca nu incasam sumele datorate de clienti, mai ales pe timp de vara, cand majoritatea e plecata. Este adevarat si ce a spus Alin: ca sa reducem costurile la jumatate sa venim doar cu BMW-ul 1200, dar asta iesea din discutie din doua motive. Unul este ca Andrea e motociclista veche si, ca oricarui motociclist, nu-i place sa fie pasager, decat pe distante scurte si atunci la nevoie. Al doilea motiv este unul de eticheta. Nu avem cum sa venim la intalnirea Aprilistilor cu un BMW care n-are nici o legatura cu marca. Asa ca venim cu doua, dar cel putin unul este Aprilia cu sigla BMW pe rezervor. Ca sa facem economie, vom veni cortul, asta ca sa stie cum imparte camerele Cristi. Daca este vreun lac prin apropiere, luam si barca pneumatica de patru persoane. Si gratarul, dar presupun ca au si gazdele acolo. Gata, ne-am apucat de impachetat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Iulie 27, 2015 Share Postat Iulie 27, 2015 Yeeeeessssssssssssss....Mno,asa da! Gratar este,disc este,ceaun mare si mic sunt,dar lac de barca.nu! Cu cazarea daca asa vreti,stati la cort!Nu-i bai! Aprilia Pegaso este un motiv de intalnire,oricare alt mobrist cu alta marca e binevenit,cu singura conditie de a nu defaima in vre-un fel brandul Aprilia! Am zas! PS:Dar Mony chiar nu vine? pai chiar .Daca aveam atas il luam eu , dar sunt plin » Post actualizat in 27 Jul 2015 11:53 Uau, am ramas fara cuvinte, si asta nu e bine pentru un ziarist. Gestul vostru m-a luat cu totul prin surprindere si nu ca as suspecta comunitatea asta magnifica de neimplicare in diferite cazuri sociale. Dar gata cu stransul banilor. Ajung 350 de lei. De restul ne ocupam noi. Si, oricum, acesti bani ii luam ca pe un imprumut venit din partea prietenilor, iar restituirea sumei se va face in urmatoarele doua saptamani. Cred ca am devenit singurul caz social care are nevoie de cheta pentru benzina pentru un BMW 1200 GS! Problema la noi, ca la majoritatea intreprinzatorilor mici si particulari, este ca nu incasam sumele datorate de clienti, mai ales pe timp de vara, cand majoritatea e plecata. Este adevarat si ce a spus Alin: ca sa reducem costurile la jumatate sa venim doar cu BMW-ul 1200, dar asta iesea din discutie din doua motive. Unul este ca Andrea e motociclista veche si, ca oricarui motociclist, nu-i place sa fie pasager, decat pe distante scurte si atunci la nevoie. Al doilea motiv este unul de eticheta. Nu avem cum sa venim la intalnirea Aprilistilor cu un BMW care n-are nici o legatura cu marca. Asa ca venim cu doua, dar cel putin unul este Aprilia cu sigla BMW pe rezervor. Ca sa facem economie, vom veni cortul, asta ca sa stie cum imparte camerele Cristi. Daca este vreun lac prin apropiere, luam si barca pneumatica de patru persoane. Si gratarul, dar presupun ca au si gazdele acolo. Gata, ne-am apucat de impachetat! cred ca nu indeplineste conditiile unui"caz social" mai degraba as numi-o " sincopa financiara" .Se intampla oricui , Mie personal nu trebuie sa-mi dai nimic inapoi -primesc casca de la tine.deci cu mine e rezolvata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate