Geamanu Alin Postat Decembrie 1, 2016 Share Postat Decembrie 1, 2016 cam asa m-am gandit eu in mare pentru la anul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Decembrie 1, 2016 Share Postat Decembrie 1, 2016 Alin, daca ajungi in Sighet, obligatoriu trebuie sa vizitezi inchisoarea - muzeu din localitate, daca nu ai vazut-o deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Decembrie 1, 2016 Share Postat Decembrie 1, 2016 Alin, daca ajungi in Sighet, obligatoriu trebuie sa vizitezi inchisoarea - muzeu din localitate, daca nu ai vazut-o deja. nu am fost deloc in Maramures.Am sa opresc . Momentan caut obiective de vizitat. Cheile bicazului , chiar daca le-am vazut , Transraraul , Manastirea Barsana , salina Turda , Transalpina etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Decembrie 1, 2016 Share Postat Decembrie 1, 2016 Salve, Cristi ! Voi incerca sa ajung. Totul tine doar de job. Stii ca anul asta daca puteam veneam cu scuter, cu masina... nu conta cu ce, dar visam sa va bem o bere impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Decembrie 2, 2016 Share Postat Decembrie 2, 2016 Multumesc domnu'! Ce ochi de vultur ai! Multi ani si tie si sotiei, cu sanatate si liniste! Si nevasta-mea tot sagetator, pe 14. Cuplurile de sagetatori nu se plictisesc, asta e clar! ) O iarna scurta tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Decembrie 2, 2016 Share Postat Decembrie 2, 2016 Hai, la multi ani, sa traiesti Zappy! @Cristi: sa-ti traiasca nevasta! Drept cadou primeste link-ul cu filmarile din drona de la Capu Cetatii http://fastupload.ro/ad5f801a31dab787ecb43967b7f28ee4.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Decembrie 2, 2016 Share Postat Decembrie 2, 2016 (editat) Legat de transrarau...drumu e super tare si au renovat hotelul din varf intr-un mare stil... Cristi tu cand pleci si revii din rusia? Ca sa participi si tu la aprilisti? heheheh Editat Decembrie 2, 2016 de ricomuerte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 2, 2016 Share Postat Decembrie 2, 2016 Nu confunda intrunirile alea de care si eu ma feresc sa particip,cu ceea ce se intampla la Aprilieni.Nicio legatura!La fel am si io pitici ce nu-mi permit sa particip la asa ceva. Daca pleci din start ca vei sta acasa,apai acolo sa sezi.Nu te obliga nime' la nimic. ... Nu confund nimic...dar pana la urma, este tot o intrunire moto, nu?! Si daca ma feresc de anumite zone (fiindca deh, am muscat-o candva, nu demult, si nu vreau sa repet faza!), daca piticii mei trebuiesc alimentati, da...voi sta acasa, sau poate voi merge in alta parte...nu stiu asta de-acum! Cert este ca te rog sa nu mai vii cu paralele si comparatii care nu-si au rostu'! Nu-mi place alegerea, si gata! Oamenii, prietenii...pot sa-i intalnesc si in alte locuri in care si io sa ma simt bine, nu doar ei! Si cu asta am terminat comentariile aici! Distractie maxima sa aveti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Decembrie 2, 2016 Share Postat Decembrie 2, 2016 Pe mine ma pun pe ganduri observatiile lui @ivan pedala . E un motociclist cu multa experienta si in care am deplina incredere . Eu zic ca trebuie sa tinem cont si de sfaturile sale . Ce ziceti de Valea Cernei ? Intre Cerna sat si Petrosani e zona de adventure adevarata , putini motociclisti au facut zona . Am beneficia si de suportul logistic al lui nenea @ivan pedala . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Decembrie 2, 2016 Share Postat Decembrie 2, 2016 In alta ordine de idei am tras azi o fuga pana la Brazesti,pe Valea Ariesului,in locul unde a avut loc Apriliana a 1 a. Am facut si mancat niste mici si retur. Iaca cateva poze,inclusiv cu Buc. Cum reusesti sa gasesti zone asa golase? Ia uite ce-i la mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Decembrie 2, 2016 Share Postat Decembrie 2, 2016 (editat) Dronei ii plac mai mult brazii iar uneori si bucatariile ! Editat Decembrie 2, 2016 de remu1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Decembrie 2, 2016 Share Postat Decembrie 2, 2016 » Post actualizat in 02 Dec 2016 17:18 Un filmulet de la Apriliana a 2 a: Cred ca fix atunci am ajuns eu si cu Remus. Ce cascadorie am facut eu pe drum... Acum imi vine sa rad cand imi aduc aminte ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Decembrie 2, 2016 Share Postat Decembrie 2, 2016 Cred ca ar fi timpul sa ne-o povestesti pentru ca numai tu stii cum ai reusit-o . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Decembrie 2, 2016 Share Postat Decembrie 2, 2016 Stii gluma aia cu "mi-a sarit pomul in fata"? Mie mi-a iesit o curba in fata, nu am putut sa o evit si am luat-o in plin ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Decembrie 3, 2016 Share Postat Decembrie 3, 2016 Sa-ti traiasca si sa aveti parte de multi ani fericiti impreuna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Decembrie 3, 2016 Share Postat Decembrie 3, 2016 Unde gasesc si eu un meserias, prin Bucuresti sau imprejurimi, ca sa-mi faca o protectie d-asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Decembrie 3, 2016 Share Postat Decembrie 3, 2016 @ Cristi 1-La multi ani pentru Mirela .Sa fiti sanatosi , sa va impliniti doate bucuriile de pe lumea asta, sa ramaneti meru vii si cu zambetul pe buze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Decembrie 3, 2016 Share Postat Decembrie 3, 2016 Unde gasesc si eu un meserias, prin Bucuresti sau imprejurimi, ca sa-mi faca o protectie d-asta? Daca vii in UK te rezolv eu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Decembrie 3, 2016 Share Postat Decembrie 3, 2016 Mirela iti doreste asemenea,iar eu iti doresc sa tii capul sus si sa-ti iei o enduroaica! sunt in tratative! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Decembrie 4, 2016 Share Postat Decembrie 4, 2016 Daca vii in UK te rezolv eu ) Gata, maine plec! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Decembrie 5, 2016 Share Postat Decembrie 5, 2016 La multi ani pe motoare, si la multi kilometri frumosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Decembrie 5, 2016 Share Postat Decembrie 5, 2016 Mno,azi am implinit 47 de ani frumosi. Cu ocazia asta va doresc sanatate la maxim,freicire cat incape si multi km alaturi de mobrele voastre. Mno...sa fii sanatos sa ai parte de plimbari placute , de lucruri si fiinte minunate inca 47 de aici in colo. La multi ani ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IulianPEG*650 Postat Decembrie 5, 2016 Share Postat Decembrie 5, 2016 Salut stimabili, Inca mai este o dispozitie placuta observ:) Va scot putin din topic cu un deranj de-al meu. Sa fac o scurta sumar .. din cand in cand inca mai lucrez la Pegasul meu care tot nu am reusit sa il fac ( dar am aflat lucruri nooi despre probleme) Daca la inceput am mers cu becul la ulei aprins si fara ulei in motor( nu mai zic consecintele dar pt incepatori... NU MERGETI CU MOTORUL DACA BECUL ESTE APRINS ca este foarte RAU ) Acum am descopperit ca pompa de ulei (alimentare) avea o oarecare problema si nu se invartea usor( se bloca). De aici au aparut multe probleme. Insa ieri am desfacut motorul pentru a face o verificare si nu stiu cum am reusit dar am rupt un segment de la piston- cel de ungere- Este cineva care stie unde se poate gasi si daca este mai bine sa le schimb pe toate? Pe la mine sunt destul de scumpe ( ~100£/ set) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Decembrie 7, 2016 Share Postat Decembrie 7, 2016 Draga iulian! Nu stiu cum se fac verificarile de rutina la Aprilia ta, de reusesti sa scoti pistonul si sa-i rupi segmentul de ungere (apropos, aia se scot si pun cu o cheie speciala, ca un rac), dar la mine se umbla doar pe la 24.000 km si se verifica jocul supapelor. In alta ordine de idei, te completez si atrag atentia ca nici cu becul portocaliu, ala de benzina, aprins, nu e bine sa umbli mult, mai ales prin pustietati. Stiu ca vine Craciunul si dau bine beculetele rosii, portocalii si albastre, daca mergi si cu faza lunga, dar, asa cum ai zis si tu, nu e bine deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackbeardbob Postat Decembrie 7, 2016 Share Postat Decembrie 7, 2016 Iulian, in principiu, daca schimbi, e bine sa-i schimbi pe toti. Pretul e corect... cam atat costa si pe-aici. Pe viitor, daca iti mai iese pistonul din camasa, NU scoate segmentii de pe el decat daca stii sigur ca vrei sa-i schimbi, iar asta de regula se face cand observi ca nu mai ai compresie adecvata. Gasesti pe youtube ceva tutoriale despre cum sa desfaci (de tot) un motor dintr-asta.. ce e drept, de BMW, nu de Aprilia... dar tot Rotax-Bombardier e, crede-ma!Mai departe, spor la documentare si mestereala! Ai grija sa iei segmentii corecti (sunt pe cote) si citeste bine de tot atat manualul de reparatie al motocicletei cat si pe cel al motorului (mult mai important asta din urma la stadiul in care esti tu) cauta "Rotax 655 service manual" ar trebui sa-l gasesti usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate