misionaru Postat Iulie 13, 2018 Share Postat Iulie 13, 2018 Eu vin, daca se stabileste ceva clar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackbeardbob Postat Iulie 13, 2018 Share Postat Iulie 13, 2018 Deci hai cu lista (din nou) fraților! Încep eu 1. Blackbeardbob - o persoană - oricare weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan155 Postat Iulie 15, 2018 Share Postat Iulie 15, 2018 Deci hai cu lista (din nou) fraților! Încep eu 1. Blackbeardbob - o persoană - oricare 2. Stefan155 - 1 persoana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madapribu Postat Iulie 15, 2018 Share Postat Iulie 15, 2018 Deci hai cu lista (din nou) fraților! Încep eu 1. Blackbeardbob - o persoană - oricare 2. Stefan155 - 1 persoana 3. Madalin, o pers, oricare wk. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 1. Blackbeardbob - o persoană - oricare2. Stefan155 - 1 persoana 3. Madalin, o pers, oricare wk. 3. Vlad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Eu ma retrag pt ca tocmai am primit avans pt motoreta. Vanzarea o fac peste 2 saptamani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Daca nu mai ai Aprilia, nu inseamna ca nu mai poti participa. Eu nu mai am si tot merg. Madalin, care nu a avut niciodata, chiar a organizat doua din apriliene, dupa care a avut indrazneala sa si participe, venind cu un v-strom ) Nu e vorba de ce motor ai acum, ci de...motoare in general, cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 1. Blackbeardbob - o persoană - oricare 2. Stefan155 - 1 persoana 3. Madalin, o pers, oricare wk. 4. Vlad. 5. Victor - 2 persoane - nu pot weekend-ul cu 8-9 septembrie.. in rest orice we inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Iulie 17, 2018 Share Postat Iulie 17, 2018 1. Blackbeardbob - o persoană - oricare 2. Stefan155 - 1 persoana 3. Madalin, o pers, oricare wk. 4. Vlad. 5. Victor - 2 persoane - nu pot weekend-ul cu 8-9 septembrie.. in rest orice we inainte. 6. Marius - 1-2 persoane, prefer weekendul 25-26, dar nu zic nu nici urmatorului, doar ca nu sunt sigur acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HoriaBGT Postat Iulie 17, 2018 Share Postat Iulie 17, 2018 Salut din nou...pana la urma trebuie sa schimb motorul cu totul. Dezmembreaza cineva modelul asta sau o indrumare catre cineva care se ocupa? Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackbeardbob Postat Iulie 18, 2018 Share Postat Iulie 18, 2018 (editat) Salut din nou...pana la urma trebuie sa schimb motorul cu totul. Dezmembreaza cineva modelul asta sau o indrumare catre cineva care se ocupa? Merci!Păi ce are de trebuie schimbat cu totul?Că asta nu ne-ai zis Editat Iulie 18, 2018 de Blackbeardbob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HoriaBGT Postat Iulie 18, 2018 Share Postat Iulie 18, 2018 Fostul proprietar nu a schimbat uleiul la timp iar chiulasa are depuneri, e indoita si supapele strambate, asta din spusele unui mecanic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackbeardbob Postat Iulie 18, 2018 Share Postat Iulie 18, 2018 (editat) Păi... de ce nu schimbi chiuloasa? 1 - e ceva mai ieftin decât să schimbi tot motorul 2 - te scuteşte de o vizită la RAR 3 - te scuteşte de o vizită la un service autorizat Aprilia... RAR nu face omologarea la schimb de motor fără dovada că operațiunea a fost făcută în service autorizat Vezi că era pe olx un grup termic de pegaso la vânzare (vânzătorul îi zice set motor) adică toată partea de sus a motorului... cilindru, piston, chiuloasă şi capac de tacheți... ce se vede din imagini... e în Turda Editat Iulie 18, 2018 de Blackbeardbob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HoriaBGT Postat Iulie 18, 2018 Share Postat Iulie 18, 2018 Am mai gasit unul in bucuresti care are ambielajul defect...oare reusesc din al meu si al lui sa fac unul bun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackbeardbob Postat Iulie 18, 2018 Share Postat Iulie 18, 2018 cel mai probabil da... depinde si ce alte vicii ascunse are » Post actualizat in 18 Jul 2018 14:16Revin cu lista pentru "Apriliana 2018" 1. Blackbeardbob - o persoană - oricare2. Stefan155 - 1 persoana3. Madalin, o pers, oricare wk4. Vlad.5. Victor - 2 persoane - nu pot weekend-ul cu 8-9 septembrie.. in rest orice we inainte. 6. Marius - 1-2 persoane, prefer weekendul 25-26, dar nu zic nu nici urmatorului, doar ca nu sunt sigur acum 7. Mihai Sandu - o persoana - 31.08 02.09 Cel mai probabil locatia va fi http://pensiunea-ursuletul-voina.ro/ Conform site-ului pretul ar fi de 1300-1400 lei pe weekend (doua nopti) si capacitatea e de 18 locuri. In functie de solicitari si disponibilitate se va decide weekendul intrunirii. Doritorii sunt rugati sa se inscrie pe lista cat mai curand ca sa putem continua demersurile de organizare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan155 Postat Iulie 18, 2018 Share Postat Iulie 18, 2018 Hai inca 11... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iulie 18, 2018 Share Postat Iulie 18, 2018 eu ma bag in principiu oricand ...doar ca e departe a dracu zona aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iulie 18, 2018 Share Postat Iulie 18, 2018 Eu ma retrag pentru ca in rastimpul asta a gasit sotia un loc unde sa ne cheltuim tichetele de vacanta... Sa va distrati frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Iulie 18, 2018 Share Postat Iulie 18, 2018 Nici eu nu o sa fiu prezent anul asta. Poate ne vedem anul viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilvef Postat Iulie 19, 2018 Share Postat Iulie 19, 2018 Nici eu nu o sa fiu prezent anul asta. Poate ne vedem anul viitor. Poate la anu si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan155 Postat Iulie 19, 2018 Share Postat Iulie 19, 2018 Revin cu lista pentru "Apriliana 2018" 1. Blackbeardbob - o persoană - oricare 2. Stefan155 - 1 persoana 3. Madalin, o pers, oricare wk 4. Vlad. 5. Victor - 2 persoane - nu pot weekend-ul cu 8-9 septembrie.. in rest orice we inainte. 6. Marius - 1-2 persoane, prefer weekendul 25-26, dar nu zic nu nici urmatorului, doar ca nu sunt sigur acum 7. Mihai Sandu - o persoana - 31.08 02.09 8. Paul Z - o persoana Cel mai probabil locatia va fi http://pensiunea-ursuletul-voina.ro/ Conform site-ului pretul ar fi de 1300-1400 lei pe weekend (doua nopti) si capacitatea e de 18 locuri. In functie de solicitari si disponibilitate se va decide weekendul intrunirii. Doritorii sunt rugati sa se inscrie pe lista cat mai curand ca sa putem continua demersurile de organizare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackbeardbob Postat Iulie 19, 2018 Share Postat Iulie 19, 2018 Revin cu lista pentru "Apriliana 2018" 1. Blackbeardbob - o persoană - oricare 2. Stefan155 - 1 persoana 3. Madalin, o pers, oricare wk 4. Vlad. 5. Victor - 2 persoane - nu pot weekend-ul cu 8-9 septembrie.. in rest orice we inainte. 6. Marius - 1-2 persoane, prefer weekendul 25-26, dar nu zic nu nici urmatorului, doar ca nu sunt sigur acum 7. Mihai Sandu - o persoana - 31.08 02.09 8. Paul Z - o persoana Cel mai probabil locatia va fi http://pensiunea-ursuletul-voina.ro/ Conform site-ului pretul ar fi de 1300-1400 lei pe weekend (doua nopti) si capacitatea e de 18 locuri. In functie de solicitari si disponibilitate se va decide weekendul intrunirii. Doritorii sunt rugati sa se inscrie pe lista cat mai curand ca sa putem continua demersurile de organizare. Lamurire: pretul este bineinteles pentru toata cabana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Iulie 22, 2018 Share Postat Iulie 22, 2018 Eu as zice ca asta e lista finala, ar trebui sa trecem deja la pasul 2...vine august Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adamgligor Postat Iulie 22, 2018 Share Postat Iulie 22, 2018 Salut, Posesor de pegaso din primavara asta (model din '97). Consum de 7 in afara si 10+ in oras in conditii de mers normale turatie 3-4000 si viteza 60-80 e normal sau ar trebui sa fac o vizita la servis ? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan155 Postat Iulie 22, 2018 Share Postat Iulie 22, 2018 (editat) Salut, Posesor de pegaso din primavara asta (model din '97). Consum de 7 in afara si 10+ in oras in conditii de mers normale turatie 3-4000 si viteza 60-80 e normal sau ar trebui sa fac o vizita la servis ? Mersi Depinde cum mergi cu ea! A mea imi ia 10 in oras, 4.5 afara depinde cum merg cu ea! Daca ii dai gaz il arde » Post actualizat in 22 Jul 2018 14:06 Eu as zice ca asta e lista finala, ar trebui sa trecem deja la pasul 2...vine august Nu cred ca e lista finala, or sa se trezesca pe 29 August ca vor si ei! Si iar o sa dormim pe jos care cum apuca Editat Iulie 22, 2018 de Stefan155 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate