Gixu. Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 bine ca ai rezolvat,insa apar 2 probleme:1:la urmatorul ITP o sa trebuiasca sa refaci operatiunea 2:s-ar putea sa ai oaresce probleme cu politia(mare atentie daca iesi peste granita) eu am avut noroc,modificarile erau in brief,asa ca l-am inscris asa. La Itp lumea nu e atat de constipata precum cei de la RaR-ul "oficial", cel putin nu cei de la Podul Fundeni... Politia te poate opri in cel mai rau caz ca sa te intrebe ce motor este sau cat costa, controlul mobil RaR poate reprezenta o problema dar nici ei n-au treaba cu 2 roti,mai mult cu 4. E pacat ca prima experienta de genul asta pe meleagurile noastre il are in prim plan pe un frustrat d-asta de la RAR, cu toate astea nu toata lumea e batuta in cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 Salutare..Ma poate ajuta cineva cu un manual tehnic de VZR1800 sau un site de unde sa-l download-ez? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lungu Edward Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 De ceva vreme salivez dupa acest model ,as dori sa achizitionez peste 1 an unul de nou si am urmatoarele intrebari adresate posesorilor de vzr 1800: -Care mai este pretul cu tot cu taxe pe la diversi dealeri ? -Cu autonomia cum sta ? -la inaltimea mea de 1.87 credeti ca as sta comod pe el ? -Cam cat de costisitoare este intretinerea(placute,filtre,gume,bujii ,etc.) -Cum lumineaza felinarul pe timp de noapte ? -Cati kilometrii ati parcurs cel mai mult intr-o zi ? -Probleme tehnice ati avut la acest model ? Credeti ca este o motocicleta pe care sa o pastrezi in ograda ceva ani buni (10-20 ani ) ? Multumesc anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balaurele Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 Cine vrea manualul de service (de reparatii, nu cel al utilizatorului) in format electronic imi poate da PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 pretul este cam tot ala cred....cel mai bine intrebi la reprezentanta poti scoate si 330-350 km cu un plin....consum de pe la 5.5-6 in sus...depinde de gaz si stil de mers eu am cam 1.87 si e f ok...la drum f lung ai avea nevoie de ceva mai lung pt picioare.....se pot pune niste prelungiri felinarul vede bine noaptea cu toate ca am pus xenon....se vede mult mai bine..... km intr-o zi au fost 700 si ceva pt mine dar se poate si mai bine probleme tehnice nu au fost la mine pana acum.... pt alte intrebari iti stau la dispizitie...... De ceva vreme salivez dupa acest model ,as dori sa achizitionez peste 1 an unul de nou si am urmatoarele intrebari adresate posesorilor de vzr 1800:-Care mai este pretul cu tot cu taxe pe la diversi dealeri ? -Cu autonomia cum sta ? -la inaltimea mea de 1.87 credeti ca as sta comod pe el ? -Cam cat de costisitoare este intretinerea(placute,filtre,gume,bujii ,etc.) -Cum lumineaza felinarul pe timp de noapte ? -Cati kilometrii ati parcurs cel mai mult intr-o zi ? -Probleme tehnice ati avut la acest model ? Credeti ca este o motocicleta pe care sa o pastrezi in ograda ceva ani buni (10-20 ani ) ? Multumesc anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi81 Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 (editat) galbena mea Editat Martie 28, 2010 de cristi81 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 Superba, merita orice efort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lungu Edward Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 pretul este cam tot ala cred....cel mai bine intrebi la reprezentantapoti scoate si 330-350 km cu un plin....consum de pe la 5.5-6 in sus...depinde de gaz si stil de mers eu am cam 1.87 si e f ok...la drum f lung ai avea nevoie de ceva mai lung pt picioare.....se pot pune niste prelungiri felinarul vede bine noaptea cu toate ca am pus xenon....se vede mult mai bine..... km intr-o zi au fost 700 si ceva pt mine dar se poate si mai bine probleme tehnice nu au fost la mine pana acum.... pt alte intrebari iti stau la dispizitie...... Iti multumesc foarte mult pentru timpul acordat si daca tot imi permiti sa mai pun intrebari vin cu urmatoarele: -Crezi ca e o motoreta pe care o poti tine o viata? -Se merita sa cumperi una sh ,e tot aceeasi treaba? -La cati km ii faci schimbul de ulei,ce capacitate intra? -Consumabilele le gasesti usor?Adica daca le poti gasi in RO? -Furca aia upside se comporta bine?Cum reactioneaza pe drumurile din ro ? -Pasagerul cum se simte cand calatoriti ? Multumesc inca o data pentru timpul acordat! Mesaj completat galbena mea Am vazut-o si pe youtube nenea ! Esti un norocos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 Iti multumesc foarte mult pentru timpul acordat si daca tot imi permiti sa mai pun intrebari vin cu urmatoarele: -Crezi ca e o motoreta pe care o poti tine o viata? -Se merita sa cumperi una sh ,e tot aceeasi treaba? -La cati km ii faci schimbul de ulei,ce capacitate intra? -Consumabilele le gasesti usor?Adica daca le poti gasi in RO? -Furca aia upside se comporta bine?Cum reactioneaza pe drumurile din ro ? -Pasagerul cum se simte cand calatoriti ? Eu unul, de cand am luat-o am rupt orice legatura cu preturi, reviste , modele.......cred ca o poti tine daca ai grija de ea si mergi cum trebuie mers......pana la urma depinde si de noroc..... sincer nush preturile second hand....dar la 8000 sau 10.000 cat e una second mai pui 1000 si o iei noua si stii ca e rodata de mana ta, ca ai fost primul care i-a dat prima cheie...... la 6000 de km se face schimbul si intra parca 3.6 l fara filtru si 3.8 cu filtru de ulei consumabile sunt....de toate...bani sa fie...... motocicleta este foarte echilibrata.....cu furca upside-down nu ai probleme....mie mi-a placut f mult cum lucreaza pt cat e de grea motocicleta.....pe drumurile noastre depinde....este foarte rigida.....nu e tocmai un vapor comfortabil...... nu am avut la km multi pasager...dar are loc suficient pt de toate..... see Ya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lungu Edward Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 (editat) M-am decis,noua sa fie de la reprezentanta dar peste un an Multumesc inca odata de timpul si rabdarea acordata. Editat Martie 30, 2010 de Impostorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manollo Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 (editat) DACA STIE CINEVA DE UNDE POT SA IAU COMENZI AVANSATE PENTRU M1800R, VA ROG NU VA SFIITI SA-MI SPUNETI Va doresc Sarbatori Fericite si Asfalt Uscat![/size] Editat Aprilie 2, 2010 de manollo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 Iti multumesc foarte mult pentru timpul acordat si daca tot imi permiti sa mai pun intrebari vin cu urmatoarele:-Crezi ca e o motoreta pe care o poti tine o viata? -Se merita sa cumperi una sh ,e tot aceeasi treaba? -La cati km ii faci schimbul de ulei,ce capacitate intra? -Consumabilele le gasesti usor?Adica daca le poti gasi in RO? -Furca aia upside se comporta bine?Cum reactioneaza pe drumurile din ro ? -Pasagerul cum se simte cand calatoriti ? Multumesc inca o data pentru timpul acordat! Mesaj completat Am vazut-o si pe youtube nenea ! Esti un norocos Pasagerul cum se simte?! Pai cine sa stie bre ce a mancat pasagerul inainte, sau daca i-a venit sau nu ciclul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 vind anvelopa spate Avon 240/50/16",noua. pret 170€. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 nu merge nici la Intruder, si asta are 18" pe spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 (editat) intruderul M1800 c are 16" pe spate. Editat Aprilie 22, 2010 de TheFatBob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 imi cer scuze daca incurc .dar stiu ca ce vand eu la semnatura se potriveste la utilajul despre care se vorbeste aici ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balaurele Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 Prin State si Canada isi coboara lumea Boulevard-ele intr-o veselie. Deci si al meu are garda mai jos, pe langa multe alte modificari. Ii sta bine si e OK cu centrul de greutate mai jos, nu zic, dar din cauza unei borduri prea inalte de la noua mea adresa tre sa-l ridic la loc. In concluzie, cine vrea sa-si coboare Intruderul o poate face moca (desi bratul respectiv costa peste 50 usedei), facand schimb de piesa respectiva cu mine. Dureaza 10 minute. Ma bate gandul sa-mi schimb si oglinzile cu unele stock si sa vand crash-bar-urile. Poze sunt pe gilbert punct ro; daca trebe mai fac si altele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi81 Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 intrebare:se pot schimba pintenii de la scarita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zamfy Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 Salutare, Are cineva sau stie cineva de unde as putea cumpara si instala un hypercharger Kuryakyn pentru un Intruder 1800? Daca are cineva instalat dati-mi va rog cateva detalii: cum se comporta motorul, merita investitia etc. Multumesc, Daniel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maitre Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 Unde gasesc codurile de vopsea pentru Intruder 1800? Ma intereseaza codul de vopsea pentru modelul alb - PEARL WHITE. Si-a vopsit cineva ceva la Intruder in Bucuresti, rog recomandati-mi un atelier de vopsitorie bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi81 Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 cumpar scarite originale de intruder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maitre Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 Un site unde gasiti codurile de culori pentru Intrudere (m109r), precum si pentru alte motoare, auto etc. http://www.colorrite.com/matrix-step1.cfm?type=2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgilcampo Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 imi cer scuze daca incurc .dar stiu ca ce vand eu la semnatura se potriveste la utilajul despre care se vorbeste aici ! cat ceri pe guma?0745357037 Mesaj completat cumpar scarite originale de intruder am eu si spate si fata si oglinzile daca te intereseaza.0745357037.m-ar interesa un pic de ajutor daca se poate.sunt posesor de intruder de anu asta, inainte m-am dat numa pe viteziste.cauciucuri la pret bun?eu mi-am comandat de pe mynetmoto.com si au cel mai bun pret care l-am gasit.poate stiti voi ceva mai bun. Mesaj completat Manolo, de unde ti-ai luat parbrizul ala mic si frumos si cat a costat?Asa mi-as pune si eu la a meu, da alte termopane nu-mi trebuie. Mesaj completat inca ceva, eu sunt nou pe forum si nu imi place sa stau mult la povesti, ca-s ocupat si nu prea am timp.dece va tot impunge-ti din tot felul de motive de-a dreptul puerile?fiecare face ce vrea cu banii lui si despre moto avem toti parerile noastre, in functie de experienta si dragostea pe care le-o purtam.eu mi-am iubit toate motoarele si daca aveam bani destui le pastram pe viata.dati-o la pace si hai sa tine-m mai mult uni la altii ca sunte-m altfel decat restul oamenilor, sau cel putin asa pretindem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andyhho Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 intrebare:se pot schimba pintenii de la scarita? Se pot schimba , sunt pe filet dar nu trebuia sa-i lasi sa se toceasca atat. Acum trebuie sa te chinui cu o bormasina sa-i scoti fara sa strici filetul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maitre Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Exista cineva in Bucuresti care modifica jante? Vreau sa o latesc pe cea de pe spate la 10 zoli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate