circel Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 ii bivol poate pun vaka sa va"linga" cu roata spate, pe voi astia mai nastrusnici asa, va stiti voi care... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 He,he,de fapt e mortaciune ....Avind in vedere aerografiile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 He,he,de fapt e mortaciune ....Avind in vedere aerografiile... * bey, tu nu intelegi nimic din arta! mai bine explica ce are Vulcanul cu vulturul ala (made in USA)...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 bey voi nu stiti nimica. de fapt vulturul ala e cioara griva bastinasha aflata in misiune sub acoperire * bey, tu nu intelegi nimic din arta! mai bine explica ce are Vulcanul cu vulturul ala (made in USA)...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 Eu am o scuza...Asa am luat-o ...!Stiti foarte bine ca vreau s-o revopsesc. Cand ma mai intreaba cite unu' care-i motoreta mea,eu raspund "aia cu cioara pe rezervor"...Legatura e ca are o gramada de accesorii Highway Hawk,emblema lor e cu vultur,si-n general vulturul reprezinta "libertate",si cam e specific chopperelor (asta ar fi trebuit s-o stii deja,na!). Am dreptate,Black-ule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 Eu am o scuza...Asa am luat-o ...!Stiti foarte bine ca vreau s-o revopsesc. Cand ma mai intreaba cite unu' care-i motoreta mea,stiti foarte bine ca zic "aia cu cioara pe rezervor"...Legatura e ca are o gramada de accesorii Highway Hawk,emblema lor e cu vultur,si-n general vulturul reprezinta "libertate",si cam e specific chopperelor (asta ar fi trebuit s-o stii deja,na!). Am dreptate,Black-ule? mai bine o repari intai, sa vedem ca merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 mai bine o repari intai, sa vedem ca merge Stii foarte bine ca am gramada de piese noi.Stimatii domni mecanici (se stiu ei ),ma tot amina cu reparatu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat August 25, 2007 Share Postat August 25, 2007 domnule circel iata piesa pe care o cautati dumneavoastra. Exista desigur si in forma sa fixa pe ebay dar e urata. O puteti comanda de aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat August 26, 2007 Share Postat August 26, 2007 Hai ma lasati salivareala asta lunga cat o telenuvela pentru Intruder 1800. Suficient. E ok cruiseru desi nu-mi place la unele chestii. Dau challenge la oricare posesor de Intruder 1800 sa se dea cu mine si cu Warrioru pe Amckart. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 26, 2007 Share Postat August 26, 2007 Hai ma lasati salivareala asta lunga cat o telenuvela pentru Intruder 1800. Suficient. E ok cruiseru desi nu-mi place la unele chestii. Dau challenge la oricare posesor de Intruder 1800 sa se dea cu mine si cu Warrioru pe Amckart. . * te inteleg, Ak_Raptor, chiar iti dau dreptate, nu e cine sti ce "scula" Intruderul asta vaka (depinde - mereu! - cu ce compari), dar noi aici nu salivam, ci ne distram punandu-l pe circel la incercare cu tot felul de teme Totusi, faza cu AMCkart-ul n-o inteleg nici sa ma omori. Ce are poola cu prefectura?! sau ...te plictiseai? Iar ai nimerit din greseala pe un alt topic decat intentionai...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat August 26, 2007 Share Postat August 26, 2007 (editat) Hai ma lasati salivareala asta lunga cat o telenuvela pentru Intruder 1800. Suficient. E ok cruiseru desi nu-mi place la unele chestii. Dau challenge la oricare posesor de Intruder 1800 sa se dea cu mine si cu Warrioru pe Amckart. . Te crezi la NFS dar ai nimerit in poola. Eu la NFS jucam cu cheaturi, luam basculanta si o luam in sens invers de la linia de start. Editat August 26, 2007 de sukhoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat August 26, 2007 Share Postat August 26, 2007 (editat) Cred ca voi aveti obsesii cu poola. .in ce fel nu stiu. .eu m-am dat de multe ori cu warriorul pe amckart. In afara de gugu nu mai stiu cine s-a mai dat cu un cruiser pe amckart. Poate incercati si voi sa faceti ceva similar, daca nu v-ati luat moto cruiser decat sa mergeti in linie dreapta pe deneu. Editat August 26, 2007 de AK_Raptor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 Cred ca voi aveti obsesii cu poola. .in ce fel nu stiu. .eu m-am dat de multe ori cu warriorul pe amckart. In afara de gugu nu mai stiu cine s-a mai dat cu un cruiser pe amckart. Poate incercati si voi sa faceti ceva similar, daca nu v-ati luat moto cruiser decat sa mergeti in linie dreapta pe deneu. Deci cine nu vine pe amckart nu mai are curbe.... Eu nu am fost pe amckart, as merge de curiozitate cu vaka, dar in nici un caz sa ma intrec. Asta mi se pare cea mai mare tampenie. Ai aruncat degeaba manusa, nu cred ca aceste motociclete sunt facute pentru circuit. Rupe-ti tu gatul daca te pasioneaza viteza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 (editat) Deci cine nu vine pe amckart nu mai are curbe.... Eu nu am fost pe amckart, as merge de curiozitate cu vaka, dar in nici un caz sa ma intrec. Asta mi se pare cea mai mare tampenie. Ai aruncat degeaba manusa, nu cred ca aceste motociclete sunt facute pentru circuit. Rupe-ti tu gatul daca te pasioneaza viteza. Nu conteaza ca nu sunt facute pentru circuit, eu m-am dat, sa vad cum se descurca caterpillarul. Si s-a descurcat bine, mancaiash farul Da nici nu ma intereseaza sa intre mai multi cruiseristi acolo. Eu sunt multumit ca am facut-o eu. .de multe ori. Si apropos, daca nu ma dadeam pe Amckart poate nu as fi invatat niciodata care sunt limitele la inclinare cu Warrioru. . Acum am 50% din scarite dupa multe sedinte pe Amckart. . Deci am acumulat o experienta acolo, pe care nu as fi prins-o pe Cheia probabil. Editat August 27, 2007 de AK_Raptor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 Nu conteaza ca nu sunt facute pentru circuit, eu m-am dat, sa vad cum se descurca caterpillarul. Si s-a descurcat bine, mancaiash farul Da nici nu ma intereseaza sa intre mai multi cruiseristi acolo. Eu sunt multumit ca am facut-o eu. .de multe ori. Si apropos, daca nu ma dadeam pe Amckart poate nu as fi invatat niciodata care sunt limitele la inclinare cu Warrioru. . Acum am 50% din scarite dupa multe sedinte pe Amckart. . Deci am acumulat o experienta acolo, pe care nu as fi prins-o pe Cheia probabil. Nu cred ca vreau sa merg la limita cu intruderul ma las destul de mult, mai dau cu calcaiele, dar mi-e frica sa nu o trantesc.... Cel mai greu este de manevrat monstrul pe curbe extrem de stranse)ac de par) --- Mesaj completat în 27 Aug 2007 14:40 -------------total offtopic: un warrior modificat pe la 150 de caluti... http://www.motorcyclecruiser.com/tech/patr...rior/index.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 Nu cred ca vreau sa merg la limita cu intruderul ma las destul de mult, mai dau cu calcaiele, dar mi-e frica sa nu o trantesc.... Cel mai greu este de manevrat monstrul pe curbe extrem de stranse)ac de par) <small>--- Mesaj completat în 27 Aug 2007 14:40 -------------</small><br/>total offtopic: un warrior modificat pe la 150 de caluti... http://www.motorcyclecruiser.com/tech/patr...rior/index.html Stiu Warrioru ala de curse de la Patrick Racing. . .chiar am si schimbat niste mesaje cu Patrick, si mi-a dat niste sfaturi despre evacuari pentru Warrior. Omul se da la drag races cu el. si sa stii ca avand cuplul f. mare pe cruiser te ajuta sa o tii inclinata la limita pe ace de par. singura chestie este arcul de cerc mai mare pe care trebuie sa-l faci pe amc. (comparativ cu un SS). . .si pozitia mai incomoda pentru abordat virajul la inclinare mare. In rest, e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
33ska Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 pics.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 Ha,ha ,parca vad ce-o sa baleasca unu'cu Intruder cu harci pe rezervor (?),cand o sa vada pozele... Felicitari,33ska! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 pics.. foarte frumos vreau si eu, la poza 3 mai ales... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 foarte frumos vreau si eu, la poza 3 mai ales... Oare de ce nu ma mir?! Da' "koala" stie ...? Iar am vazut parcat un M109R, alb,pe Stirbey Voda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 Ha,ha ,parca vad ce-o sa baleasca unu'cu Intruder cu harci pe rezervor (?),cand o sa vada pozele... Felicitari,33ska! ca tu nu balesti... Dam o carpa la botic.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 verificati cardanul si cutia, sunt ingrijorari despre aceste subiecte printre posesorii de M1800 / M109R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 (editat) M1800 e pe cardan? Pffff. .. .Halal curbe. . Aveam un gand pentru noul V_Maximus. .dar mi-a zis old_school ca e tot pe cardan, ,,asa ca ma lipsesc. in Romania . .de asa ceva pe gropi pe curbe. Editat Septembrie 7, 2007 de AK_Raptor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 verificati cardanul si cutia, sunt ingrijorari despre aceste subiecte printre posesorii de M1800 / M109R Ia zi-ne mai multe, ca eu nu am auzit nimic despre asta. A mea are doar 11.000 km din aprilie.... E drept, timoneria mai scapa, dar e rezonabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
33ska Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 daa, zi-ne mai multe despre eventualele probleme ce ar putea sa apara.. Pana acum nici una...5500 km. As vrea sa-mi schimb tobele de pe motorul meu cu unele care sa sune mai barbatesc . Ce recomandati? unde gasesc, cam cat costa? merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate