aliass_pitbull Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 ... Pasiunea nu cunoaste limite ... FELICITARI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tesz Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 Frumoasa rau d tot!!! si e utre sa o vopsesc p a mea... imi spui si mie dak stii codul culorii k imi place la nebunie pls:) drum uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 7, 2007 Autor Share Postat Martie 7, 2007 (editat) ... Pasiunea nu cunoaste limite ... FELICITARI Frumos spus! Frumoasa rau d tot!!! si e utre sa o vopsesc p a mea... imi spui si mie dak stii codul culorii k imi place la nebunie pls:) drum uscat! Merci. Secret culoarea Editat Martie 7, 2007 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 pantera....TE IUBESC pt co iubesti pe frumoasa kawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 5, 2007 Autor Share Postat Mai 5, 2007 pantera....TE IUBESC pt co iubesti pe frumoasa kawa ........................................................... Cateva poze cu ea gata...estetic vorbind Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 fain. in sfarsit e numarul unde trebuie Drum uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 6, 2007 Autor Share Postat Mai 6, 2007 fain. in sfarsit e numarul unde trebuie Drum uscat ! Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 pantera....TE IUBESC pt co iubesti pe frumoasa kawa fratzica ai grija cum iti alegi cuvintele ca ca sunt mai greu de cap si poate intaleg gresit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 fratzica ai grija cum iti alegi cuvintele ca ca sunt mai greu de cap si poate intaleg gresit iese cu mardeala.... frumoasa, next color? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 10, 2007 Autor Share Postat Mai 10, 2007 iese cu mardeala.... frumoasa, next color? pink Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 Frumoasa rau, de fiecare data cand prind o poza cu ea o observ pe indelete Da ma rod niste intrebari, fata fiind: cum te descurci cu ea? Pe unde mergi? Cati km ai cu ea? N-ai avut incidente (sper)? Bafta multa si asfalt uscat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 Superba motocicleta, sa o folosesti sanatoasa, fara incidente neplacute. P.S.:Misto tatuaju si eu am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 20, 2007 Autor Share Postat Mai 20, 2007 Frumoasa rau, de fiecare data cand prind o poza cu ea o observ pe indelete Da ma rod niste intrebari, fata fiind: cum te descurci cu ea? Pe unde mergi? Cati km ai cu ea? N-ai avut incidente (sper)? Bafta multa si asfalt uscat!! Ma descurc foarte bine, merg pe strada (mai fac si un pic de enduro din cand in cand pe drumuri de tzara). am facut in jur de 11.000 de km, si n-am avut incidente de nici un fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tarzan_ro Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 Inca o data s-a demonstrat ca o femeie are mai mult bun-gust si simt estetic decat un barbat. Respectele mele. Este una dintre cele mai frumoase motociclete pe care le-am vazut vreodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 29, 2007 Autor Share Postat Mai 29, 2007 Inca o data s-a demonstrat ca o femeie are mai mult bun-gust si simt estetic decat un barbat. Respectele mele. Este una dintre cele mai frumoase motociclete pe care le-am vazut vreodata. Sar'naaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 si daca expuneai IJU vopsit, astia spuneau ca e cea mai frumoasa motocicleta din lume!!! barbatii nu mai stiu ce sa faca sa se invarta pe langa fuste.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Iunie 13, 2007 Autor Share Postat Iunie 13, 2007 si daca expuneai IJU vopsit, astia spuneau ca e cea mai frumoasa motocicleta din lume!!! barbatii nu mai stiu ce sa faca sa se invarta pe langa fuste.. Gadila-ma sa "ma" rad ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 Gadila-ma sa "ma" rad ! rade-te! pai zi si tu asa, parca nu au mai vazut kawe vopsite. de parca ai descoperit india inaintea lu columb. Inca o data s-a demonstrat ca o femeie are mai mult bun-gust si simt estetic decat un barbat.Respectele mele. Este una dintre cele mai frumoase motociclete pe care le-am vazut vreodata. zi si tu... cea mai frumoasa motocicleta din viata lui... ai facut-o din verde rosie si gata femeile au cel mai tare simt estetic din lume... normal ca era urata verde!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Iulie 2, 2007 Autor Share Postat Iulie 2, 2007 rade-te! pai zi si tu asa, parca nu au mai vazut kawe vopsite. de parca ai descoperit india inaintea lu columb. zi si tu... cea mai frumoasa motocicleta din viata lui... ai facut-o din verde rosie si gata femeile au cel mai tare simt estetic din lume... normal ca era urata verde!!! O vorbit si nea Ion ca e si el om. Unde a fost verde motorul meu inainte bai ametitule? Verzi sunt omuletii ce-i visezi tu noapte de noapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 O vorbit si nea Ion ca e si el om. Unde a fost verde motorul meu inainte bai ametitule? Verzi sunt omuletii ce-i visezi tu noapte de noapte habar n-am, nu verde???? naiba mai stie ce motoare aveti si cum le amestecati intre voi, de nu mai stie ION care cum le posedati. Io credeam ca verde! acuma am dat back in za past si am vazut ca era... cacanie... buna treaba cu vopsitul... esti zeita mea cu motor rosu, cea mai tare motocicleta pe care am vazut-o in viata mea de la nastere si pana in viitor!!! Inca o data s-a demonstrat ca o femeie are mai mult bun-gust si simt estetic decat un barbat.Respectele mele. Este una dintre cele mai frumoase motociclete pe care le-am vazut vreodata. sa fiu in ton cu toata lumea... cea mai cea mai cea mai cea mai cea mai cea mai cea mai.... (Bogdan, vezi ca Tzaran_ro pardon Tarzan. se da la prietena ta!! ) Later true edit: Acuma, gata cu off-topic, ai facut super treaba... este intr-adevar o motocicleta frumoasa! Multi km in fata si in spate va doresc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Iulie 7, 2007 Share Postat Iulie 7, 2007 super frumos culoarea asta!!! in sfarsit cineva cu gust adevarat toate kawasakiurile sunt lafeli, asta macar nici nu semana cu altele. Sa-l stapanesti sanatoasa! FOARTE FRUMOASA A IESIT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psy Postat Iulie 7, 2007 Share Postat Iulie 7, 2007 Eu vreau sa o vad si prin oras, ca pana acum numai zx-10r-ul l-am vazut ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Iulie 14, 2007 Autor Share Postat Iulie 14, 2007 Eu vreau sa o vad si prin oras, ca pana acum numai zx-10r-ul l-am vazut ... E de ceva timp pe tusha in service in Ungaria, si tre s-o duc in Germania...probleme cu CDI-ul...deci o s-o vezi in curand ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 14, 2007 Share Postat Iulie 14, 2007 E de ceva timp pe tusha in service in Ungaria, si tre s-o duc in Germania...probleme cu CDI-ul...deci o s-o vezi in curand ) aoleu...ai forjat-o bai !!! ma duc sa ma imbat..maine iti cer iar ajutorul online Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Iulie 14, 2007 Autor Share Postat Iulie 14, 2007 aoleu...ai forjat-o bai !!! ma duc sa ma imbat..maine iti cer iar ajutorul online Oh nuuuuuu! Nu mai beeeaaaa! ..muraturi, lamaie ....NU!!!...deci NU SHAORMA!!! NU CARTOFI PRAJITI CU SALATA DE ROSHII CU CEAPA !!! Baaaad Reverse! bad ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate