elcamino Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 Dezu baga o poza sa vedem faru ala:) La multi ani si un an nou fericit pt toti motoristi si nu numai,sanatate bucurii bani si fie ca anul sa va prinda fara evenimente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Ianuarie 3, 2009 Share Postat Ianuarie 3, 2009 Incepe sa prina forme ... Din pacate trebuie sa ii fac niste prinder pt ca , cele originale care au venit cu farul nu ma ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spn Postat Ianuarie 5, 2009 Share Postat Ianuarie 5, 2009 salut dezu , spune-mi te rog cat a costat farul cu totu (asta daca l-ai luat nou) si de unde l-ai luat. multumesc si sport la treaba , sa ne mai arati poze pe parcurs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Ianuarie 6, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2009 salut dezu , spune-mi te rog cat a costat farul cu totu (asta daca l-ai luat nou) si de unde l-ai luat.multumesc si sport la treaba , sa ne mai arati poze pe parcurs. E in jur de 120 de euroi un Acerbis Cyclope de nou.. Dar vine cu becuri standard! Daca vrei pe xenon, se poate pune ulterior.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spn Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 am pus un "t" in plus la "spor" in postul anterior , sry. ms amimagz , ma poti ajuta cu un site ceva , daca cunosti. thanks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Ianuarie 7, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2009 am pus un "t" in plus la "spor" in postul anterior , sry.ms amimagz , ma poti ajuta cu un site ceva , daca cunosti. thanks http://www.auner.at/ Sunt oameni pe aici pe forum care aduc de la Auner.. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spn Postat Ianuarie 7, 2009 Share Postat Ianuarie 7, 2009 ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monster madness Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 http://www.bikeshop.ro/show.php?id=157690 DUCATI MONSTER STREETFIGHTER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoleks Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 e al tau cumva??? vad ca i-ai dat jos un disc de frana! de ce??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 elcamino ... nimic nou ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 imi cer scuzeeeeee am fost foarte bizzi dar uite revin si am si noutati uriaseeeeeee Deci ca sa va las un pic in aer pe data de 26 mai la baia mare pe aeroprtul local clubul Urbanmoto organizeaza pt prima data in romania Campionatl Mondial de Stunt Riding Ediatia 2009 Romania cu participarea celor mai buni 32 de concurenti din lumea.Momentan se lucreaza la partea birocratica si in luna februarie speram dupa cum am vb deja sa avem si sprijinul FRM-ului Deci pt orice intrebari sau nelamuriri va raspund personal pe mail maczo_istvan@yahoo.com e si ceva poze din lucrare ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 imi cer scuzeeeeee am fost foarte bizzi dar uite revin si am si noutati uriaseeeeeeeDeci ca sa va las un pic in aer pe data de 26 mai la baia mare pe aeroprtul local clubul Urbanmoto organizeaza pt prima data in romania Campionatl Mondial de Stunt Riding Ediatia 2009 Romania cu participarea celor mai buni 32 de concurenti din lumea.Momentan se lucreaza la partea birocratica si in luna februarie speram dupa cum am vb deja sa avem si sprijinul FRM-ului Deci pt orice intrebari sau nelamuriri va raspund personal pe mail maczo_istvan@yahoo.com e si ceva poze din lucrare ..... Baga mare omule ca acum vine iar caldura ... felicitari pentru eveniment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 mersi mersi avansez incet incet,azi cu un sparay negru lam festit asa doar sa vad alura din mare ......a iesi bine ) da e multa munca asta e.La eveniment bineinteles va atept pe toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 Arata bine. Eu mai astept inca dupa discurile de frana si sa vad cum montez riser`ele pentru ghidon pt ca se pare ca sunt gandite pt o suprafata plana nu pt jugul superior de la honda. Sper ca pana la sfarsitul lunii Feb sau cel tarziu la jumatatea lui martie sa fie finalizata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 (editat) mersi mersi avansez incet incet,azi cu un sparay negru lam festit asa doar sa vad alura din mare ......a iesi bine ) da e multa munca asta e.La eveniment bineinteles va atept pe toti ce ai facut cu manunchiul de fire ce venea la bord far si toate alea ??? Editat Ianuarie 16, 2009 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 (editat) . Editat Ianuarie 16, 2009 de dezu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 am mascat firele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 am mascat firele Zi`mi si mie de ghidon, cum fac cu el ca am vazut ca ai cunostine . Ma poti ajuta cu un strungar sau ceva de genul asta sa fac adaptarea la prinderi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 poi treaba e simpla din catalog din auner pt e ieftin fata de louise iti comanzi inaltatoarele de ghidon tot ce e important e sa aibe talpa dreapta la alea partea de jos sunt cu un surub pe mijloc si capaul cu 2.masori distanta si dai o gaura in jugul superior si nu te uita ca e mai subtire peretele pt garantat nu il rupi de acolo apoi pui dedesupt o saiba mai mare si gata.zici ca de acolo o fost si este ieftin 40 euro pt ghidon de 28.Acuma nush treaba ta da zic sa iti iei un ghidon cu memorie e mai scump ghidonul da face de cite ori il dai de pamant ma refer daca faci strunt se indreaqpta singur.e beton. cadru e gata!!! asta sa scap de vopsit cadru sa nu scot motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 poi treaba e simpla din catalog din auner pt e ieftin fata de louise iti comanzi inaltatoarele de ghidon tot ce e important e sa aibe talpa dreapta la alea partea de jos sunt cu un surub pe mijloc si capaul cu 2.masori distanta si dai o gaura in jugul superior si nu te uita ca e mai subtire peretele pt garantat nu il rupi de acolo apoi pui dedesupt o saiba mai mare si gata.zici ca de acolo o fost si este ieftin 40 euro pt ghidon de 28.Acuma nush treaba ta da zic sa iti iei un ghidon cu memorie e mai scump ghidonul da face de cite ori il dai de pamant ma refer daca faci strunt se indreaqpta singur.e beton. cadru e gata!!! asta sa scap de vopsit cadru sa nu scot motoru hai ca usor usor iese motoreta. Abia astept sa vina putin caldura sa ma apuc si eu de ea. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 Man. Faza e ca am inaltatoarele numai ca vreau sa le montez pe un jug superior de 929 iar inaltatoarele au talpa dreapta asa ca am 2 posibilitati. Ori le iau la strung si le refac ori achizitionez altele fixe pt 929. PS. Folia aia imitatie de carbon de unde ai luat`o ? Este cea din bricostore ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 sincer folia mia adus-o un amic tot ce stiu este ca e foarte groase se poate intinde mult de tot cu un pistol de aer cald aaaaaaa si suporta lacuirea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 din cate stiu eu CafeRacer e o motocicleta de strada careia i se aduc modificari pt a fi sportivizata! (toba ridicata; coarne sport)... din cate stiu eu termenul a aparut in franta intre cei care faceau intreceri de la o cafenea la alta in ideea ca cine ajunge ultimul da cafeaua! ...DAR VA ROG SA NU NE ABATEM DE LA SUBIECT!! CAFE RACER = 1 / (STREETFIGHTER) ... adica opusul Salutare! Exista la noi adepti CAfe Racer? Ar fi ceva deosebit sa avem si noi asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 sincer folia mia adus-o un amic tot ce stiu este ca e foarte groase se poate intinde mult de tot cu un pistol de aer cald aaaaaaa si suporta lacuirea faci treaba faina ..... si parerea mea: -cu mult gust is curios cum o sa iasa...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 mersi mersi mult o sa fie poze cu el si gata:) si pt intrebarea cafe racer daca avem te linistesc 70% dintre motristi cel putin la noi sunt cafe racer:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate