Emppu Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 (editat) Nu sunt prea bun cunoscator al modelului asa ca intreb... 750 sau 1100? Ce ai facut tu acolo e super tare. Bravo! Editat Iunie 25, 2008 de Emppu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seby Stone Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 -este un gsxr 750, sau un fost gsxr 750 si iti multumesc pentru apreciere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 -aproape am terminat -am sa revin cu poze mai detaliate -a murit topicu? Ai lucrat ceva. Cred ca mergea si-un cadru negru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Care ma indruma si pe mine unde gasesc carena de jos pt bandit gsf 600 naked si ceva faruri streetfighter rezonabile ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 (editat) Ebay Germania. Io-l am pe asta. PS: Nu-ti trebuie exclusiv de Bandit 600. 6le si 12le au cadre identice. Asa daca zici ca se potriveste pe gixxeru tau unu de bandit... acesta poate fi si de 600 si de 1200. Editat Iunie 29, 2008 de Emppu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 nu stiu de ce nu merge incarcat Super motorul tau ,tu l-ai facut. Oricum imi place f mult.cred ca nu i-ar sta rau o USD. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 (editat) Ebay Germania.Io-l am pe asta. PS: Nu-ti trebuie exclusiv de Bandit 600. 6le si 12le au cadre identice. Asa daca zici ca se potriveste pe gixxeru tau unu de bandit... acesta poate fi si de 600 si de 1200. Am ginit deja cateva pe placul meu.Intodeauna imi prind urechile pe anumite site-uri.Mersi de link. Editat Iunie 29, 2008 de exores Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoleks Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 nu stiu ce intelege romanu prin streetfighter insa aici la noi, streetfighter inseamna un motor accidentat atat de rau incat nu mai poate fi reparat deci se ia motoru, frame-ul (daca nu e indoit) si restul chestilor ce se mai pot folosi se construieste un street fighter! aveti grija cand cumparati asa ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Ebay Germania.Io-l am pe asta. PS: Nu-ti trebuie exclusiv de Bandit 600. 6le si 12le au cadre identice. Asa daca zici ca se potriveste pe gixxeru tau unu de bandit... acesta poate fi si de 600 si de 1200. Poti sa pui te rog o poza mare cu motorul tau ? Vreau si eu sa imi fac un minim de modificare si acum testez piata Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iunie 29, 2008 Autor Share Postat Iunie 29, 2008 nu stiu ce intelege romanu prin streetfighter insa aici la noi, streetfighter inseamna un motor accidentat atat de rau incat nu mai poate fi reparat deci se ia motoru, frame-ul (daca nu e indoit) si restul chestilor ce se mai pot folosi se construieste un street fighter! aveti grija cand cumparati asa ceva! Pari foarte sigur de ceea ce spui.. Mai detaliaza, ca poate devine interesant Ce inseamna un "motor accidentat atat de rau incat nu mai poate fi reparat" mai ales daca discutam de cadru fara pb, motor ok...? Chiar sunt foarte interesat de "ce intelege romanu prin streetfighter" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seby Stone Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 -ia mai zi tu mai "aoleks", vad ca te pricepi asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 (editat) Poti sa pui te rog o poza mare cu motorul tau ? Vreau si eu sa imi fac un minim de modificare si acum testez piata Mersi O gramada de picturi. Evident ca nu-l consider streetfighter si asta nu pt ca e naked si nu "SS accidentat rau" ci pt ca nu l-am modificat intr-o directie prea radicala. Bafta surubatorilor! Sa aveti idei si mijloace! Respect. Editat Iunie 30, 2008 de Emppu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 o dovada de bun gust,discretie si calitate,emppu.bravo cum ar arata oare cu o toba de carbon?poate ca mai fain,ce zici?te ai gandit la asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 o dovada de bun gust,discretie si calitate,emppu.bravocum ar arata oare cu o toba de carbon?poate ca mai fain,ce zici?te ai gandit la asta? Ms de apreciere! Stai linistit ca nu trece clipa fara sa ma gandesc cum ar arata o Yoshi Trioval carbonifera. Mai ales cand vezi la ce scoruri jenale sunt acolo. Creca din toamna o sa fie si una din aia pe motoreta. Asta stock nu mi se pare prea urata da e destul de mare si grea ca pamantu insa am bucatarit-o si nu suna deloc rau (are basi si medii faine nu suna ca o trompeta sparta. Mi-a iesit bine prajitura.) Dar evident nu se poate rosti in aceasi fraza cu the one an only Yoshimura, mai ales cand e vorba de Suzuki. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prodeamihai Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 CE ZICETI DE ACHIZITIA MEA? E UN ZXR750J SPER SA AM NOROC CU EL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 (editat) CE ZICETI DE ACHIZITIA MEA?E UN ZXR750J SPER SA AM NOROC CU EL E simpatic. Sa-l stapanesti sanatos. A se observa in poza 3 Banditul 1200 imblanit. Editat Iulie 1, 2008 de Emppu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 interesant ..dar nu cred ca i-ar strica un bugspoiler si o masca la faruri gen speed triple... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prodeamihai Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 oare unde sa gesesc un bugspoiler?sunt incepator nu de alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Iulie 1, 2008 Autor Share Postat Iulie 1, 2008 oare unde sa gesesc un bugspoiler?sunt incepator nu de alta Cel mai repede pe e-bay.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 gasesti pe ebay.de,ebay.it......sunt baieti care aduc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seby Stone Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 (editat) -ala este un bandit 1200 "la blana" Editat Iulie 1, 2008 de Seby Stone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prodeamihai Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 problema mea ete ca nu are ceasuri si e cam nasol mi-am cumparaty nishte ceasuri originale(500 ron)dar cred ca o sa arate nasol cu ele ce parere aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 @Emppu fain ti-a iesit banditul asa... eu am un FZS 600 Fazer cu care am avut un accident, si am cautat innebunit piese si tot felul de combinatii cum sa o fac, pana la urma am renuntat si am facut-o cu piese originale (nu alte adaptari & choppereli ieftine). intrebare: de unde ti-ai luat farul fata si cat te-a costat? fa te rog niste poze in detaliu la sistemul de prindere al farului si al semnalelor ca ma bate si pe mine un gand cu a mea; vreau sa o las "dezbracata" de tot si sa incerc sa o aduc sa semene cu un street fighter-wannabe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 (editat) @Emppu fain ti-a iesit banditul asa... eu am un FZS 600 Fazer cu care am avut un accident, si am cautat innebunit piese si tot felul de combinatii cum sa o fac, pana la urma am renuntat si am facut-o cu piese originale (nu alte adaptari & choppereli ieftine). intrebare: de unde ti-ai luat farul fata si cat te-a costat? fa te rog niste poze in detaliu la sistemul de prindere al farului si al semnalelor ca ma bate si pe mine un gand cu a mea; vreau sa o las "dezbracata" de tot si sa incerc sa o aduc sa semene cu un street fighter-wannabe. Multam de complement. Farul este un gunoi chinezesc (imprastie o pata de lumina de toata jena) de la tanti Luiza. Am o banuiala ca, chinezaria asta e mai ok ca si calitate, da nu-s sigur. Suportul din alu e superb din toate punctele de vedere si face toti banii (multi). E compus din 2 articole separate si se poate varia in dimensiuni. Suportul de semnale e mic si discret si nu iasa in evidenta pe telescoape fiind cromat. Editat Iulie 1, 2008 de Emppu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 eu am dat o tura pe ebayul englezesc si am gasit niste faruri interesante pe acolo, cu tot cu suporti. o sa ma apuc sa search-uiesc si sa strang bani. in iarna am ganduri mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate