daxy Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 baieti imi era dor de voi!!! ma intorc cu ceva surprize,pe sf sapt termin si io de taiat. Va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoleks Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 baieti imi era dor de voi!!!ma intorc cu ceva surprize,pe sf sapt termin si io de taiat. Va salut porcu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Da chiar nimic mai oameni buni ... chiar asa, nu a mai facut nimeni nimic ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 ba daaaaaaa am mai facut multe da si pauze lungi si dese poate nu retin eu bine dar inca odata va amintesc in luna mai mai exact pe data de 16 (initial era programat de 23 )pe aeroportul din baia mare se va desfasura campionatul mondial de stunt riding 2009 romania cu participare celor mai buni stunteri din lume(statele unite brazilia portugalia franta etc etc)Tot evenimentul este organizat de clubul urbanmoto mai multe detali de luni pe site www.urbanmoto.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Gata , am strans toate piesele necesare. Saptamana asta incepe asamblarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 asteptam poze!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 asteptam poze!!!!!!! Lasa pozele , eu dabea astept sa o termin De curiozitate , cum se aude "toba" aia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 care ca numai saptamana viitoare ma apuc sa fac una pt ea trebe sa o fac eu pt nu gasesc care sa incapa sub pedalier si sa se termine acolo:) da dupa ce o fac o sa intregistrez soundul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 care ca numai saptamana viitoare ma apuc sa fac una pt ea trebe sa o fac eu pt nu gasesc care sa incapa sub pedalier si sa se termine acolo:) da dupa ce o fac o sa intregistrez soundul poti face asa ceva doar ca mai scurta ... din inox, cu vata minerala hand made by me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 are careva un desen cu arata o toba originala in interior sectiune?longitudinala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 Originala nu, doar modificata asta, de SV650, poate te ajuta la ceva Arata bine de tot mobra ta Sper sa reusesc sa ajung la campionatul organizat de voi si sa o vad si live Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 mersi mersi cred ca ma descurc dupa asta tre sa imi fac eu toba nu pot adapta nimic e prea mic locul si asa va fi o toba de max 24cm lunga:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 Cu mare placere. Spor la treaba!! Si asteptam poze cand termini si desigur o inregistrare sa ne incante urechile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 Hai ca zilele astea ma etalez si eu cu poze , sper ca pana in weekend sa fie ok de scos pe strada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 esti tareeeeeeee pina in week end ioi eu mai am de lucru vo luna si jumate (( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 (editat) esti tareeeeeeeepina in week end ioi eu mai am de lucru vo luna si jumate (( nu-ti fa ca in poza ... o sa iti trimit eu PM cu un mic truc, simplu de facut si superb ca sunet Editat Februarie 4, 2009 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 nu-ti fa ca in poza ... o sa iti trimit eu PM cu un mic truc, simplu de facut si superb ca sunet Si nu vrei sa publici si aici acel truc??? Sau macar trimite-mi si mie un PM cu el . Eu am gasit acea schita pe net acu doua zile, deci nu stiu cat de buna este. Ma bate gandul sa imi fac si eu o toba daca nu reusesc sa imi cumpar una mai zgomotoasa , deci mi-ar prinde bine un truc de genu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 (editat) Si nu vrei sa publici si aici acel truc??? Sau macar trimite-mi si mie un PM cu el . Eu am gasit acea schita pe net acu doua zile, deci nu stiu cat de buna este. Ma bate gandul sa imi fac si eu o toba daca nu reusesc sa imi cumpar una mai zgomotoasa , deci mi-ar prinde bine un truc de genu. Daca vrei iti fac ... exact cum vrei tu ... contracost bineinteles Editat Februarie 4, 2009 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 si cam la cit mar ajunge o jucarie din asta dupa desenele mele? are max 25 cm lungime si e putin curbat tre sa scoata un sound gros frumos pt motor de 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 Am revenit cu o dilema si anume problema jugului superior. Se pot da gauri in jugul original pentru a monta riserele ? Nu stiu ce sa fac , sa las pentru moment semighidoanele si sa gasesc un jug deja facut pt asa ceva ? Sa dau gauri? Cat de sigura e treaba cu datul gaurilor ? Unde pot gasii un jug superior special facut pentru ghidon de SF ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 deci treaba e 100% sigura doar ca eu am facut o mica smecherie.Daca intorci jugul superior dedesupt e mai gol si are numai nervuri.Am mers la un sudor si am umplut jugul cu sudura pina la nivelul nervurilor.Sudura a durat vreo 4 ore incet cite putin ca sa nu se incalzeasca sa nu se deformeze etc etc si a iesit betonnnnn am un perete gros de aproape 2cm e daca il poti tu rupe ala tare ma tem ca nu o sa mai ai nevoie veci de motor:))Dar !!!! la 900rr am facut tot asta da fara sa umplu spatele si a tinut super ok niciodata nu am avut probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 (editat) deci treaba e 100% sigura doar ca eu am facut o mica smecherie.Daca intorci jugul superior dedesupt e mai gol si are numai nervuri.Am mers la un sudor si am umplut jugul cu sudura pina la nivelul nervurilor.Sudura a durat vreo 4 ore incet cite putin ca sa nu se incalzeasca sa nu se deformeze etc etc si a iesit betonnnnn am un perete gros de aproape 2cm e daca il poti tu rupe ala tare ma tem ca nu o sa mai ai nevoie veci de motor:))Dar !!!! la 900rr am facut tot asta da fara sa umplu spatele si a tinut super ok niciodata nu am avut probleme. Merci pt idee. Mi se pare destul de smechera faza care ai facuto. Sa vad ce si cum fac sa rezolv si eu cu jugul meu. PS. Cat despre ruptul jugului ... stai linistit ca am reusit sa rup furca .. dar un amarat de jug Editat Februarie 5, 2009 de dezu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 e furca e usor de rupt ca ai vazut si tu 100 rupte da jug??? griji numa sa sudeze incet fara graba sa nu il deformeze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 e furca e usor de ruptca ai vazut si tu 100 rupte da jug??? griji numa sa sudeze incet fara graba sa nu il deformeze Din cate ai vazut ambele juguri au cedat + furca + discuri + janta.... si asta fara a avea un impact frontal cu, ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 sincer nu am vazut niciodata un jug superior rupt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate