Sari la conținut

Streetfighter

amimagz
 Share

Postări Recomandate

salutare!

Dupa ce am cochetat cu topicul asta in timp ce calaream un Z 750 si un SV 1000 si dupa ce am luat o pauza de 2 ani pentru a-mi misca cu*ul pe o baragladina de Varadero, m-am hotarat sa ma intorc ...

..asa ca o sa fiu mai activ pe topicul asta, promit :lol:

BI-JU-TE-RI-E!!!!!!!!extraordinar motoru,e perfect totul pe el...sa va intelegeti bine si sa stati numai sus :smoke:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1,8k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

salutare!

Dupa ce am cochetat cu topicul asta in timp ce calaream un Z 750 si un SV 1000 si dupa ce am luat o pauza de 2 ani pentru a-mi misca cu*ul pe o baragladina de Varadero, m-am hotarat sa ma intorc ...

post-555-1277729034_thumb.jpg

post-555-1277729076_thumb.jpg

post-555-1277729120_thumb.jpg

Arata foarte misto !

XB aproape stock ...

Felicitari ... o achizitie ... frumoasa. Nu ma prea pricep la Buell ... dar mi-ar placea sa-mi duduie sub poponeata.

Sa va stapaniti sanatosi unu pe altu' :smoke:

Editat de nervOptik
Link spre comentariu

salutare!

post-555-1277729034_thumb.jpg

post-555-1277729076_thumb.jpg

post-555-1277729120_thumb.jpg

Flippere, tata, sa te bucuri de ea la maxim si multi km sa aduni in bord :smoke:

Link spre comentariu

salutare!

..asa ca o sa fiu mai activ pe topicul asta, promit :smoke:

Cand o sa fi mai activ ? ... ia mai bine zi-ne cum e sa simti 2 halbe de bere sub sha ... Cum e feelingul ?

Zi-ne cum ti se pare, ce-ti place, ce nu ... etc ...

E de 900, de 1200 ?

Editat de nervOptik
Link spre comentariu

Saru`mana tuturor pentru urari, sper sa ne vedem la intalniri anul asta... ;)

Cand o sa fi mai activ ? ... ia mai bine zi-ne cum e sa simti 2 halbe de bere sub sha ... Cum e feelingul ?

Zi-ne cum ti se pare, ce-ti place, ce nu ... etc ...

E de 900, de 1200 ?

e de 900 (de fapt 985 cc ) si e tare ciudat motorul. in primul rand e un motor de harley = vibratii + pretentii. Dupa cum imi place sa spun, motocicleta asta este un Vmax la puterea -1, adica:

Vmaxul (nu cel nou) are un motor exceptional dar niste frane si o ciclistica de c..at

Buellul are o ciclistica si niste frane impecabile in schimb motorul lasa de dorit (eu tot am tendinta sa il compar cu sv-ul de 1000 care are 125 cp)

per total eu sunt super incantat de motocicleta, dar te poti desfasura cu ea pana la 130-150 km/h dupa care incepe sa gafaie, vibreze, etc...

post-555-1278068508_thumb.jpg post-555-1278068729_thumb.jpg

Editat de Flipper
Link spre comentariu

baieti aveti idee unde gasesc 2 sisteme de prindere a oglinzilor pe ghidon?

Pe louis.

Vrei prinderi pe bara? adica prinderile de langa blocurile electrice stanga si dreapta ... sau in capete? pe capetele de ghidon ?

Oricum, ambele le gasesti pe www.louis.de

Adica aici: http://www.louis.de/_3094bc7b94a12c2e40aeb...e=0&typ_id=

Link spre comentariu

Frumoase unele exemplare :( , apar si doua Hornet modificate cu bun gust.

Nu ma refeream neeaparat la exemplare ... ca noi, romanii, suntem mai saraci, n-avem noi bani sa nikelam cadru, jantele, etc ...

Ma refeream la spiritul carciumei ... cum au facut ei, probabil o data pe an o adunare si si-au expus mobrele in birt ... frumos ... Cam asa se vrea si Biker's Club din Otopeni ... fain si el dealtfel.

Link spre comentariu

Nu ma refeream neeaparat la exemplare ... ca noi, romanii, suntem mai saraci, n-avem noi bani sa nikelam cadru, jantele, etc ...

Ma refeream la spiritul carciumei ... cum au facut ei, probabil o data pe an o adunare si si-au expus mobrele in birt ... frumos ... Cam asa se vrea si Biker's Club din Otopeni ... fain si el dealtfel.

Locatia e superba, servirea lasa mult de dorit la Biker's Otopeni, dar asta e alta poveste.

Link spre comentariu

Locatia e superba, servirea lasa mult de dorit la Biker's Otopeni, dar asta e alta poveste.

Draceee ... e Romania, ce vrei? :) Si in plus ... iti da alune gratis :laugh:

L.E.

Da' am mai vazut STF-uri prin Buc ... nu facem si noi o adunare ... cat de cat? Ar fi fost placut. O dupamiaza pe an macar ...

Sa ne minunam ... sa ne cunoastem, etc ...

:(

Editat de nervOptik
Link spre comentariu

Draceee ... e Romania, ce vrei? :) Si in plus ... iti da alune gratis :laugh:

L.E.

Da' am mai vazut STF-uri prin Buc ... nu facem si noi o adunare ... cat de cat? Ar fi fost placut. O dupamiaza pe an macar ...

Sa ne minunam ... sa ne cunoastem, etc ...

:(

Pai propune ceva....sunt sigur ca vor veni si oameni fara STFuri (vezi eu) dar care sunt interesati de miscarea asta.....ce iti recomand : zii o zi in timpul saptamanii seara fiindca cu vremea asta probabil in week-end oamenii pleaca la plimbari mai lungi....

Link spre comentariu

Pai propune ceva....sunt sigur ca vor veni si oameni fara STFuri (vezi eu) dar care sunt interesati de miscarea asta.....ce iti recomand : zii o zi in timpul saptamanii seara fiindca cu vremea asta probabil in week-end oamenii pleaca la plimbari mai lungi....

Sorin ... eu am aparut relativ tarziu pe threadul asta ... nu ma consider o indeajuns de "important" sa convoc STF-istii la o adunare ...

Initiatorii threadului ar trebui sa faca asta. Am mai fost si eu la intalniri ... stiu cat de greu se ajunge la o intalnire, chiar si bine organizata ...

Ma gandeam, sa propunem o adunare de genul o data pe an ... la Biker's ca e spatiu mare si frumos, e loc de etalare ... discutii ... imprieteniri ... etc.

Ar trebui vizat o data la care se face intrunire la Bucuresti, ca si cei din tzara sa poata impusca 2 lucruri de-o data ...

Link spre comentariu

propuneri doar sa fie.....nu conteaza din partea cui vin.eu ma numar printre cei care ar veni la o adunare de STF-isti(ce sec suna :( )...ca se pare ca pana la urma motoreta mea asa se numeste,desi stii si tu ca eu speram la o alta de numire...dar in primavara anului viitor se va vedea adevarata denumire :)

post-35274-1279024916_thumb.jpg

Editat de george05
Link spre comentariu

:laugh:

Dude ... ce noutati mai ai ?

Ce-ai facut cu coada ?

Mesaj completat

propuneri doar sa fie.....nu conteaza din partea cui vin.eu ma numar printre cei care ar veni la o adunare de STF-isti(ce sec suna)...

Daca vrei ... fac acum o propunere si-ti garantez ca inafara de tine, MetalWarrior si Sorin128 n-o sa raspunda ... iar IceMan nu e in tzara :D

Poate or mai fi cativa ... sa speram.

Haideti sa propunem locatii ... Eu am zis Biker's ca are parcarea aia misto si e cat de cat calumea ... dar poate mai sunt, eu nu's prea umblat pe la bodegi :) asa ca astept propuneri.

Ar fi frumos ca inafara de un stil si o "subcultura" pe care o adoptam, sa devenim si un fel de comunitate ... sa ne cunoastem, sa prinda lumea si gustul nostru

So ... hai s-o facem. Serios ! Hai sa gasim o solutie sa ne vedem in vara asta in mod organizat.

Eu ma gandesc la urmatoarele lucruri, spuneti-mi daca vi se pare ok si va rog veniti cu modificari/adaosuri.

1. Reclama banner in "motociclism.ro" - Ma ocup eu de grafica, poate cineva moderator, sau supermenbru poate sa intrebe conditiile de a pune reclama aici (fara costuri - pentru ca nu facem o organizare la care sa castigam ceva) - eventual raman eu si spal vase :(

2. De gasit o bodega mistocutza in stil moto cu parcare neeaparat ... in care sa ne punem mobrele, << si eventual cu o mica hartie tipizata in care sunt incluse campuri cu model/an/modificari, etc ... (?!) >>

Cam atat m-a dus capul pana acum :laugh: Sunt sigur ca va fi greu sa ne miscam, mai ales daca moderatorii nu accepta o reclama sau ceva ...

Mesaj completat

aaa ... ceva idei, dar ma indoiesc ca nu stiati de forumul asta:

http://www.customfighters.com/forums/showthread.php?t=4845

Link spre comentariu

Daca vrei ... fac acum o propunere si-ti garantez ca inafara de tine, MetalWarrior si Sorin128 n-o sa raspunda ... iar IceMan nu e in tzara :)

Poate or mai fi cativa ... sa speram.

Eu zic prezent, desi nu am STF, doar un naked amarat :laugh: Poate intr-o zi va lua drumul modificarilor si va ajunge un STF.

nervOptik - daca gsxr-ul tau de 1100 este un STF negru, il stiu, l-am studiat anul trecut in parcare la Militari Shopping Center :( , dar poate ma insel.

Link spre comentariu

Pai oameni buni, uite ce va propun eu....la inceputul lui Septembrie sper sa strangem (pentru a treia oara anul asta) hornetistii la o intalneala la mare. Mai mult ca sigur macar eu si George vom fi acolo. Ocazia este perfecta de a vedea/cunoaste cat mai multe/multi STFuri/STFisti....Locatia va fi in una din statiuni probabil, va fi vorba de un week-end cu cazare la pensiuni mici sau corturi, iar 250 km de Bucuresti nu cred ca reprezinta o problema pentru nimeni. Daca suna bine si daca e cineva interesat va voi tine la curent.

P.S. : Pun si eu cateva poze a non-STFului meu pentru(poate) inspiratie.

post-32983-1279086979_thumb.jpg

post-32983-1279086985_thumb.jpg

post-32983-1279086994_thumb.jpg

post-32983-1279087004_thumb.jpg

post-32983-1279087010_thumb.jpg

post-32983-1279087026_thumb.jpg

post-32983-1279087043_thumb.jpg

post-32983-1279087051_thumb.jpg

post-32983-1279087057_thumb.jpg

post-32983-1279087066_thumb.jpg

post-32983-1279087073_thumb.jpg

post-32983-1279087095_thumb.jpg

Link spre comentariu

Respect george. Superb Hornetul tau. Nu-mi vine sa cred ce bine sta codita aia de r6 acolo.10/10.

E finalizat proiectul sau mai ai de lucru ?

multumesc de aprecieri :( .....e "under construction" inca,acum sincer nu vreau sa lucrez la el vreau sa motoresc...dar din 15 octombrie reiau munca...nu mai e mult,dar trebuie desfacut tot din nou.va fi mai mult un rat-bike decat un STF :laugh:

Mesaj completat

Pai oameni buni, uite ce va propun eu....la inceputul lui Septembrie sper sa strangem (pentru a treia oara anul asta) hornetistii la o intalneala la mare. Mai mult ca sigur macar eu si George vom fi acolo. Ocazia este perfecta de a vedea/cunoaste cat mai multe/multi STFuri/STFisti....Locatia va fi in una din statiuni probabil, va fi vorba de un week-end cu cazare la pensiuni mici sau corturi, iar 250 km de Bucuresti nu cred ca reprezinta o problema pentru nimeni. Daca suna bine si daca e cineva interesat va voi tine la curent.

yep....agree.cel putin noi doi vom fi acolo :)

Link spre comentariu

Ok ... suna bine in principiu ... numai ca nu cred ca va avea rezultatul scontat din moment ce va fi o adunare de hornetisti ... Nu ma intelege gresit, mie imi place orice fier cu 2 roti ... numai ca ma tem sa nu se simta alti mofturosi ciudat sau ca se asociaza STF-ul cu honda hornet :( .. zic si eu ... tre sa iei in calcul toate profilele psihologice :)

Putem totusi sa perfectionam ideea ?

Mi se pare bine in weekend intr-o statiune de munte ... chiar perfect.

Hornetistii au stabilit deja o data la inceputul lui sept? ... sau inca nu?

Sunt de parere ca ar fi cazul sa facem niste advertising ... indiferent in ce fel .. print / banner ...

Later edit:

Sorin, clestele de la ambreiaj e Rizoma ?

Si farul e de la Gixxer k8 ?

Editat de nervOptik
Link spre comentariu