nervOptik Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 Primu' uichend din sept, Vama Veche....vezi pe topicul indicat mai sus... Adicalea 3,4,5 sept ... Nu m-am uitat pe linkul pus de tine ca am multa treaba ... asa ca te rog sa-mi zici daca stii cam cate motorete se vor aduna pe acolo ... Banuiesc ca ati facut o "prezentza" estimativa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 (editat) Aprox 10 mobre / 20 oameni....Vama Veche, casute de 2 locuri si locuri de cort (cucu)rte interioara unde sa putem baga motoarele, 50 ron/casuta de doua locuri/noapte sau daca vrei 25 RON/noapte de om.... Editat August 31, 2010 de sorin128 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex-bandit Postat Septembrie 11, 2010 Share Postat Septembrie 11, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cardan Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 superb,imi place!linie simpla,curata,codita frumoasa,furca beton,evacuarile...just gorgeous! felicitarile mele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 super , de unde ti-ai luat filtrele si cum ai reusit sa reglezi amestecul ? unde ai ascuns bateria ? arata super . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex-bandit Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 (editat) filtrele, ebay. amestecul: kit stage 2 de la dale walker (www.holeshot.com). de mers merge brici. toba totusi nu va ramane asa din pacate, e mult prea galagioasa, imi duduie capu in casca. bateria se vede in centrul primei poze. deschide si zoom-eaza Editat Septembrie 17, 2010 de alex-bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 super fain , . fa si din fata o poza sau ne vedem odata live si vorbim . Oricum pune o poza . lauda-te Ma apuc si eu imediat de altul ca am ramas fara iara.. numai sa fac rost de moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 super fain , . fa si din fata o poza sau ne vedem odata live si vorbim . Oricum pune o poza . lauda-te Ma apuc si eu imediat de altul ca am ramas fara iara.. numai sa fac rost de moto Nu te intereseaza Blade-ul meu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 nu . eu vreau sa-l fac fighter , nu sa iau unu partial facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 nu . eu vreau sa-l fac fighter , nu sa iau unu partial facut Pai tocmai de aia ti-am si scris, ca munca e facuta pe jumatate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 mi-am luat deja , ma apuc de munca , mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 mi-am luat deja , ma apuc de munca , mersi Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
square Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 vand codita spate yamaha r6 2007 pentru streetfighter. contine cadru codita, carena si undertail, stop frana si ambele sei. culoare neagra. 0765336589 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 vand codita spate yamaha r6 2007 pentru streetfighter. contine cadru codita, carena si undertail, stop frana si ambele sei. culoare neagra. 0765336589 Eu nu sunt sigur ca inteleg ... codita (carena) e modificata? E facuta manual, are un design si se potriveste (are aceleasi prinderi) pe cadrul coditei de R6? sau e carena normala de R6 si vinzi si cadrul ei si restul ? Daca e prima varianta, te rog pune 2-3 poze ... Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 (editat) salutare, am chocetat si eu cu ideea de a construi un streetfighter, momentan m-am limitat la un caferacer... daca aveti nevoie de indoit teava la rece va pot ajuta cu placere. @ alex: felicitari pentru proiect, arata superbine!!! Editat Octombrie 20, 2010 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 Monster Energy III 90 % gata mai trebuie sa fac toba . saua + cateva mici detalii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 ai combinat bine culorile si furca aia face toti banii nice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 Monster Energy III 90 % gata mai trebuie sa fac toba . saua + cateva mici detalii . Super farul ... ai un link ceva cu el ? As vrea si eu sa-mi iau unul ca ala. Foarte misto ti-a iesit, felicitari ... coditza totusi ... nu e deloc agresiva. Uite un clip care ma inspira de fiecare data ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brumix Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 Super farul ... ai un link ceva cu el ?As vrea si eu sa-mi iau unul ca ala. Foarte misto ti-a iesit, felicitari ... coditza totusi ... nu e deloc agresiva. Uite un clip care ma inspira de fiecare data ... http://bikeshop.ro/accesorii/anunturi-vanz...+n+-115298.html Mi-am cumparat si eu de la el.M-am apucat si eu de un mic proiect in limita bunului buzunar:))). Arata f misto dar lumineaza km din parti.Ultima oara cand am vb cu Robert mai avea unu cu parbrizu'albastr(nu ca ar conta culoarea!) Cine ma ajuta si pe mine sa mi zica ce tip de bec sa pun pe masca aia sa intzeleg si eu ceva din noapte ca nu-i de gluma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cardan Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 http://bikeshop.ro/accesorii/anunturi-vanz...+n+-115298.html Mi-am cumparat si eu de la el.M-am apucat si eu de un mic proiect in limita bunului buzunar:))). Arata f misto dar lumineaza km din parti.Ultima oara cand am vb cu Robert mai avea unu cu parbrizu'albastr(nu ca ar conta culoarea!) Cine ma ajuta si pe mine sa mi zica ce tip de bec sa pun pe masca aia sa intzeleg si eu ceva din noapte ca nu-i de gluma! la modelul asta (acerbis cyclope) merg becuri H3 atat la proiector cat si la lupa!eu am becuri normale ,de 55w si sunt multumit de ele!nu se vede ca si un far stock,dar e acceptabil!singura solutie ar fi un kit xenon,dar probabil o sa te coste mai mult decat masca! bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lordgrec Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 Salutis am si eu cyclope cu tot cu xenoane pe ambele becuri dar nu-s deloc multumit la drum lung e frectie...lumineaza in toate partile nu focalizeaza deloc pe drum...si bate si la 10-15 m in fata...la viteza mai mare nici nu ai timp sa ocolesti gropanul daca ai bulan de vreunul...si cum traim in romanica...cine e din buc pot sa le fac o demonstratie sa se convinga inainte sa dea cu banu... La cat mai multe proiecte finalizate...Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brumix Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 Ms mult.O sa le incerc pe aman2....sa vad ce iese...tre sa iasa cva:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cardan Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 inceput de proiect...mai e mult de munca dar iarna e lunga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 http://bikeshop.ro/accesorii/anunturi-vanz...+n+-115298.html Mi-am cumparat si eu de la el.M-am apucat si eu de un mic proiect in limita bunului buzunar:))). Arata f misto dar lumineaza km din parti.Ultima oara cand am vb cu Robert mai avea unu cu parbrizu'albastr(nu ca ar conta culoarea!) Cine ma ajuta si pe mine sa mi zica ce tip de bec sa pun pe masca aia sa intzeleg si eu ceva din noapte ca nu-i de gluma! Salut, am mai primit niste culori , iar in scurt timp o sa mai primesc un model de masca. O sa postez in semnatura. Si eu am pe un moto masca aceea si sunt multumit in oras seara . Acuma eu nu mi-am facut fighterul sa fac drum lung cu el si nici voua nu va recomand Masca aceea e 80% pentru aspect . Dar daca vrei sa lumineze ca si un far original , schimba becul si gata . Spor la munca ,Cardan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 7, 2010 Share Postat Noiembrie 7, 2010 (editat) Nu vreau sa jignesc pe nimeni si nu mi-o luati in nume de rau.dar...oameni buni,nu v-ari saturat de faruri/masti de astea kitchoase de doi lei,calitate execrabila doar din simplul motiv ca sunt ieftine?e drept,gusturile nu se discuta,dar toti faceti acelasi lucru.fighter cu bani marunti,care in final asa si arata.repet,nu vreau sa jignesc pe nimeni,dar lumea pe aici a intrat in efectul de turma si nu e tocmai calea cea mai buna pt un fighter reusit.sanatate si spor la munca tuturor Editat Noiembrie 7, 2010 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate