spn Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 Si eu ma bag la intalnire.De Amckart ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 (editat) SPN asta a fost ceva genul.."mananci calule ovaz???" ) normal ca eu ma bag daca au mai spalat si aia pista ) ce intrebari pui si tu ... off off mai mai, ahhh s-ar putea ca sp33d fr3ak sa nu vrea... ca nu l-au lasat sa intre cu combinezon din 2 bucati ) Editat Septembrie 8, 2011 de alecs_1000rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spn Postat Septembrie 9, 2011 Share Postat Septembrie 9, 2011 Salut.Atunci haideti maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Septembrie 10, 2011 Share Postat Septembrie 10, 2011 SPN eu ma duc maine(duminica) la ora 10 sunt acolo. Sorry dar abia acum am vazut ca ai zis sa mergem azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 (editat) datorita carui fapt Honda a ales pt motocicletele de 1000 incepand cu 2008 ambreiajul pe cablu in defavoarea celui hidraulic? multzam Editat Septembrie 12, 2011 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 Din cauza fiabilitatii si a sistemului mai simplu. La fel au facut si suzuki, k7 k8 aveau hidraulic si la k9 au revenit pe cablu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lordgrec Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 este mai fiabil cel hidraulic dar cum la un SS sau SP se cauta performanta maxima(cat mai multa putere si kg cat mai putine) s-a ales cel pe cablu ca e de minim 10 ori mai usor chiar de 20ori la alte tipuri de mobre si de ce sa nu o spunem si pe aia dreapta ..cost cutting (mult mai ieftin de produs) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
17RUN Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 deci se mai tine sau nu intalnirea ? s-a renuntat asa repede ? macar una sezonu asta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 (editat) s-ar tine daca s-ar stabili si un punct de intalnire ) ca daca nu o sa ne intalnim pe strada cand trecem unul pe langa altul cautand punctul de intalnire asa ca hai sa stabilim ceva CONCRET Gata m-am hotarat sa dau RR-ul cu parere de rau. Uitati anuntul aici http://www.pro-bike.ro/forums/topic/84341-vand-honda-cbr-1000rr/ Nu ezitati sa ma intrebati ce vreti sa stiti. Editat Septembrie 14, 2011 de alecs_1000rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
17RUN Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Baieti caut in draci o pereche de oglinzi pt 600 RR - 2003, ceea ce am eu nu e original, eu sunt putin mai fixist in privinta asta, pe langa faptul ca ma deranjeaza ca sunt putin mai mare in brate si nu vad in ele, sunt dispus sa le dau la schimb plus ceva $$ nu mult indeajuns cat sa merite schimbul. Oglinzile au forma celor de aici : http://i51.tinypic.com/2s7ewc0.jpg, dar fara semnal, sunt ideale celor ce le place si se pot strecura intre masini la intersectii. Astept PM daca cineva e interesat, MS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diaboliqute Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 In fiecare joi la rondul BGS (sau constitutiei, dar in ultima perioada mai mult la rondul BGS) e intalnirea CBR. Pe vremuri veneau Fisti multi, insa cea mai mare parte dintre noi a trecut pe RR. Acum cred ca suntem jumatate RRisti jumatate Fisti :-) Si restul alte marci :-) Deci sunteti bineveniti! Maine la 19:00 la BGS in principiu. Cat despre oglinzi..eu vreau sa trec pe http://tripageled.com/os/product_info.php?cPath=21_25_37&products_id=175 :-) Insa mai intai faruri.. si dupa asta oglinzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
17RUN Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Cat despre oglinzi..eu vreau sa trec pe http://tripageled.co...products_id=175 :-) Insa mai intai faruri.. si dupa asta oglinzi. arata super insa si pretul e pe masura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 cat de tari sunt oglinzile alea! le-am pus pe lista de "must have" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Numai eu sunt de parere ca pică precum nuca-n perete pe modelele vechi? Ma rog, de gustibus, cum zic unii p-aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_costin Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Numai eu sunt de parere ca pică precum nuca-n perete pe modelele vechi? Ma rog, de gustibus, cum zic unii p-aici. Nici eu nu mi-s fan briz-briz-uri... dar oglinzile alea imi plac Totusi sunt prohibitiv de scumpe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xeqtor Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Nici eu nu mi-s fan briz-briz-uri... dar oglinzile alea imi plac Totusi sunt prohibitiv de scumpe. Nu sunt chiar asha de scumpe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_costin Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Nu sunt chiar asha de scumpe Tu stii cat am dat pe motoreta mea, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 bai nene... sunt exagerat de scumpe... 330 euro pt niste oglinzi ))) ENORM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 baieti, are cineva o finala aftermarket de 600rr 2007 ? eventual ofer stock-ul + diferenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
17RUN Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 Baieti caut in draci o pereche de oglinzi pt 600 RR - 2003, ceea ce am eu nu e original, eu sunt putin mai fixist in privinta asta, pe langa faptul ca ma deranjeaza ca sunt putin mai mare in brate si nu vad in ele, sunt dispus sa le dau la schimb plus ceva $ . Oglinzile au forma celor de aici : http://i51.tinypic.com/2s7ewc0.jpg, dar fara semnal, sunt ideale celor ce le place si se pot strecura intre masini la intersectii. Astept PM daca cineva e interesat, MS si deci nimeni nu e interesat de un shimb cu mine ? http://i51.tinypic.com/2s7ewc0.jpg, (nu au semnal cele ce le am eu) contra celor originale + ceva $$. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
droom Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 Care va intorceati, mai, ieri in trei cu motoarele de la Predeal (sau Brasov etc.) spre Bucuresti? Ati trecut pe langa mine (eram cu masina) intre Busteni si Sinaia, al doilea dintre voi era cu un CBR RR in culori Movistar. Ultimul dintre voi (combinezon negru?! pe un RR) era sa se faca muci intr-o curba daca masina din fata mea nu frana si se ducea foarte aproape de marginea drumului. Nu va mai bagati aiurea sa depasiti in curbe, cu trafic din fata etc... L-am vazut pe motociclist cum a franat pana in mijlocul curbei, se chinuia sa ia curba si sa nu intre pe contrasens, putea oricand sa-i fuga cauciucul fata... La intrarea in Bucuresti, chiar inainte de Otopeni, v-am vazut opriti la benzinaria OMV de dupa firma aia cu iahturi de vanzare. N-am mai tras langa voi ca mi se urase de atata drum cu masina de la Sighisoara. Apropo, muresenii chiar se dau misto pe drumul ala pana in Padurea Bogata, i-am vazut ieri la lucru, aia chiar stiau sa mearga, desi tot cred ca riscau inutil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 (editat) Daca movistaru avea numar de prahova, ii cunosc eu. Poate sa franeze in curba dar cu grija, i-am pus cauciucuri moi Riscul insa si-l asuma singuri. Depesirea in curbele de dreapta, fara vizibilitate este intr-adevar de risc. Editat Septembrie 19, 2011 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
droom Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 Primii doi (inclusiv Movistarul care intr-adevar avea numere de PH) mergeau foarte ok, au depasit ok, insa ultimul parea nesigur si neexperimentat, probabil incerca sa se tina dupa ceilalti. Daca chiar era incepator, atunci rusinica pentru ceilalti doi, niciodata nu lasi pe cel mai ne-experimentat la coada grupei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 Am sa vorbesc cu baietii sa le explic cum sta treaba. Ai facut foarte bine ca ai semnalat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate