Neutral Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 asta nu e mers lejer pentru un miar, ci mers chinuit si subturat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 salut. vreau sa stiu va rog cat consuma un 1000rr mers lejer. in oras sa zic sub 8000rpm si in afara intre 100-130km/h. mersi In afara scoti sub 6. In oras sa fii multumit daca iti ia sub 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Owens_k2 Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 Salut! Ce vascozitate trebuie sa aiba uleiul din furca la cbr 600 rr 2003-2004? ajunge 1 litru? Am cautat in manual dar legat de vascozitate nu am gasit nimic. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 http://www.transmoto.com.au/publish/products/7799233/Comparative-Oil-Weights-Table Am folosit la un 600RR /2007 ulei KYB01, feedback-ul a fost mai bun decit cel original cu care a venit din fabrica. SHOWA SS-05 15.7 SHOWA SS-7 16.6 3.77 SHOWA SS-8 36.8 SHOWA SS-15 20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoz1978 Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Salut un sfat ce ar trebui sa aleg intre Dunlop Qualifier , Dunlop Qualifier 2 si Bridgestone BT016 pentru CBR 1000 (model 2007) Nu merg pe circuit (inca) dar merg destul de tare (cel putin asa cred eu) Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 nu mergi tare daca te-ai gandit pt variantele acelea ,alege sportsmart insa nu cred ca ai norocul sa mai gasesti cu 55 pe spate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoz1978 Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 nu mergi tare daca te-ai gandit pt variantele acelea ,alege sportsmart insa nu cred ca ai norocul sa mai gasesti cu 55 pe spate ! momentan am pe ea bt015 care sunt superbe deci pot spune ca merg tare am intrebat de cele trei tipuri deoarece am o oferta foarte buna de pret nu ca as vrea neaparat asa ceva si imi trebuie 50 spatele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 stiam ca vine spatele pt modelul acela cu 50 insa eu ziceam de 55 ca e mai buna varianta pt curbe pt ca ai zis ca mergi tare,o pata mai mare de contact... alegere buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoz1978 Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 stiam ca vine spatele pt modelul acela cu 50 insa eu ziceam de 55 ca e mai buna varianta pt curbe pt ca ai zis ca mergi tare,o pata mai mare de contact... alegere buna Am fost oprit de politie si a fost o problema destul de mare cu dimensiunea cauciucurilor si nu mai vreau sa risc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 Salut un sfat ce ar trebui sa aleg intre Dunlop Qualifier , Dunlop Qualifier 2 si Bridgestone BT016 pentru CBR 1000 (model 2007) Nu merg pe circuit (inca) dar merg destul de tare (cel putin asa cred eu) Multumesc ! BT R10 de la Bridgestone. Considera diferenta de citeva zeci de euro la pret , ca un CASCO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 cine are pilot power 3?cum ar fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 are cineva de vanzare prizele alea de aer ce vin pe codita la un 600 rr din 2003-2004 ?sau daca stiti de unde pot sa cumpar o pereche as fi recunoscator....multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 31, 2013 Share Postat Martie 31, 2013 Am fost oprit de politie si a fost o problema destul de mare cu dimensiunea cauciucurilor si nu mai vreau sa risc Nu cred ca s-a uitat gaborul la anvelopa spate si a zis ca e 55 in loc de 50. In talon nici nu mai e specificata dimensiunea anvelopelor. Nici echipele de la rar nu cred ca stiu prea bine despre ce-i vorba. Pe tine mai exact pt ce te-au oprit si ce obiectii au avut fata de cauciucuri? Cu ce motocicleta erai si ce dimensiuni erau pe jante? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoz1978 Postat Martie 31, 2013 Share Postat Martie 31, 2013 Nu cred ca s-a uitat gaborul la anvelopa spate si a zis ca e 55 in loc de 50. In talon nici nu mai e specificata dimensiunea anvelopelor. Nici echipele de la rar nu cred ca stiu prea bine despre ce-i vorba. Pe tine mai exact pt ce te-au oprit si ce obiectii au avut fata de cauciucuri? Cu ce motocicleta erai si ce dimensiuni erau pe jante? Aveam toate actele motocicletei inclusiv cartea de identitate unde apar dimensiunile si le-am dat cu totul fara sa vreau. Pe spate aveam 55 in loc de 50 si nu i-a convenit dar pana la urma m-a lasat sa plec. La RAR s-au uitat la dimensiunea cauciucurilor Cine poate sa-mi spuna daca Dunlop Sportmart Sportmax este acelasi lucru cu Dunlop q2 (http://www.fcp.ro/dunlop-anvelope-moto/sportsport-touringcircuit/sport/dunlop-sportsmart/) Daca nu este acelasi lucru care este q2??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 31, 2013 Share Postat Martie 31, 2013 nu i-a convenit dar... probleme nu ti-a facut, relax 55 mai bun decat 50 oricand. Sportmax - clasa de cauciucuri sport Dunlop Spotsmart - un cauciuc din gama Sportmax Q2 nu este cauciuc facut pt Europa. http://www.dunlop.eu/dunlop_euen/mc/tyres/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xlord Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 Cum se numeste aceasta piesa.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 Cum se numeste aceasta piesa.? EXUP sau EXCVA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xlord Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 Multumesc. Ai idee de unde pot cumpara unul sau daca se poate repara? Ca google nu ma ajuta deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 (editat) Multe modele de moto sint echipate din fabrica cu 190/55 . Sint mult mai manevrabile pe viraje. 190/55 sint recomandate si pt jante de 5.5tzoli, cele ce echipeaza motoretele SS de 600cc. Pt SBK (1000cc) se recomanda 200/55. Care ai CBR954 roshu si te dai tare printre masini la ora 19 pe Calea Vacaresti? Aseara, am zis ca nu-i adevarat! Un 954roshu croseta printre masini, era aglomerat, circulatie de cacao. Cu putin inainte de intersectia cu ministradutza Tudor Arghezi, i-a dat si un mic wheelie de 10m, o masina de pe T Arghezi tocmai vroia sa se bage sa treaca transversal toate benzile de-a curmezisul. Parea un baiat foarte tinar. Editat Aprilie 3, 2013 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Multumesc. Ai idee de unde pot cumpara unul sau daca se poate repara? Ca google nu ma ajuta deloc. Ce sa faci cu el? Toata lumea il scoate si tu vrei sa-l montezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Salut, azi mi.am luat un 1000rr, an 2006 si am cateva lintrebari pt voi: Cati litrii de ulei intra la schimb cu tot cu filtru Unde se gaseste cablul dedicat luminii pt numar? Nu am si imi trebuie pt itp. M.am uitat sub seaua spate, nu gasesc. Si lultima am toba after-market full si evident....nu mai are exup...si am eroarea aia in bord (bec rosu +FI).vreau sa stiu cine a avut, la ce service din bucuresti a rezolvat.o. Am inteles ca se face o smecherie pe acolo atata timp cat exista...servomotorul Mersi mult! Va rog sa rsp ca vreau maine sa o pun la punct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 posibil ca becul de la numar sa fie legat pe aceleasi fire cu celpentru pozitie,adica nu vad de ce nu ar merge si asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 am rezolvat cu uleiul....vreau va rog sa stiu unde se gaseste servomotorul. aveti idee daca suportul de numar de la un 600rr se potriveste la 1000rr? ambele 2006, e vorba de suportul normal. tot nu stie nimeni de eroare FI de la exup? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 Elimina exup-ul cu un montaj electronic si nu-i mai duci grija. Mai incearca si un "flap mod" si o sa-ti placa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 da, am fost la baietii de la skr...mi l-au facut pe jumate...adica becul de FI se aprinde cateodata...in mers...i.am sunat...ma duc iar luni. ce e ala flap mod? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate