b86dtm Postat Iulie 21, 2017 Share Postat Iulie 21, 2017 Am deja power commander pe ea,asta este motivul pentru care am scris acolo dynojet..la ce fac eu cu ea este suficient...cat despre fiabilitate am unul care functioneaza de vreo 3 sezoane si nu da semne de oboseala...mai tine si de noroc, cum il nimeresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_b Postat Iulie 23, 2017 Share Postat Iulie 23, 2017 Salutare,caut o pompa de frana radiala pt cbr600rr 2008. Daca stiti vre una dati de veste. Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrLexic Postat Iulie 23, 2017 Share Postat Iulie 23, 2017 (editat) Credeti ca gasesc in vreo 3 sapt cbr 600rr 2003 pana in 3000, stare buna? Atunci dau traseul. Momentan pe olx nu am gasit ceva multumitor la prima vedere. Editat Iulie 23, 2017 de DrLexic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zupy Postat Iulie 25, 2017 Share Postat Iulie 25, 2017 Am posibilitatea sa iau deafara o motocicleta Honda CBR 600 RR din 2010, la care in anunt scrie ca este limitata la 25 kW. Este posibil sa fie limitata asa de mult? Si poate fi scoasa usor limitarea, astfel incat sa revina la puterea normala de 120 CP? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ettore Postat Iulie 25, 2017 Share Postat Iulie 25, 2017 Da, e posibil sa fie limitata atat de mult. Nu stiu cum e limitata, la 1000 RR (SC57) e o piesa mecanica ce limiteaza cursa clapetelor de acceleratie. O dai jos si gata limitarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zupy Postat Iulie 26, 2017 Share Postat Iulie 26, 2017 Multumesc ettore! Am mai discutat intre timp cu vanzatorul si zicea tot ceva de genul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iulie 29, 2017 Share Postat Iulie 29, 2017 Daca moto vine limitata din fabrica nu are nici o chestie de dat jos si gata. Sunt destul de multe componente.In admisie,evacuare si in ECU. Depinde cat de mult si pentru ce piata a fost limitata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Iulie 31, 2017 Share Postat Iulie 31, 2017 Salutare! are cineva nevoie de scarite pilot pentru fireblade 016? am set noi oem, compatibile pe 08 -017! Sau discuri fata Yutaka ,noi..Ma intereseaza si schimburi ,cu o guma spate 190 noua.. 0721602721 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DANIEL_NPM Postat Iulie 31, 2017 Share Postat Iulie 31, 2017 (editat) la kitul de coborare va trebui schimbat si alte piese ? lant ,arcuri sau altele ? ca vreau sa instalez acest kit dar sa stiu ce presupune exact...sau daca mai trebuie sa schimb ceva.. https://www.unimotors.ro/Kit-coborare-suspensie-Honda-CBR-1000-RR-Fireblade-04-07-Lucas-TRW_p_54962.html?XTCsid=r2li7sc5e6jsc3vd6f4pmcbnq6 Editat Iulie 31, 2017 de DANIEL_NPM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezar2 Postat August 5, 2017 Share Postat August 5, 2017 Salutare, am un CBR 1000RR din 2006 si de 3 saptamani am o problema: Am observat atat in mers cat si pe loc ca am oscilatii de temperatura, acuma arata 80 grade dupa care sare la 88, scade la 79 urca la 90 si tot asa variatii . Sa fie problema senzorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat August 7, 2017 Share Postat August 7, 2017 Salut..vreau si eu cateva pareri pro si contra despre cbr 1000rr 2005 2007 .. daca modelul are vreun defect sau alte probleme .. ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat August 8, 2017 Share Postat August 8, 2017 2004-2005 e diferit de 2006-2007. Un model bun de stradă. Relativ comod Pt o sportiva dar nu cea mai buna Pt track day. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat August 8, 2017 Share Postat August 8, 2017 Cine stie cu ce placute este echipat 600RR 03-06 din fabrica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat August 8, 2017 Share Postat August 8, 2017 Nissin sinterizate dar problema ta nu e neapărat la plăcute. Ti-am scris pe topicul de service. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 2004-2005 e diferit de 2006-2007. Un model bun de stradă. Relativ comod Pt o sportiva dar nu cea mai buna Pt track day. si imi poti spune cam ce este diferit in afara de facelift ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 Motorul și electronica sigur. 2006-2007 e și mai ușoară și parcă e mai înaltă în pic. Poți găsi toate diferențele la o căutare pe net. Nu le știu nici eu pe toate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bokus Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 Salut, a mai montat cineva mansoane barracuda ? Stie careva daca sunt bune de ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 11, 2017 Share Postat August 11, 2017 Salut, a mai montat cineva mansoane barracuda ? Stie careva daca sunt bune de ceva ? Sunt foarte bune daca iesi pe la victoriei . Te admira lumea ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat August 11, 2017 Share Postat August 11, 2017 (editat) Salutare, am un CBR 1000RR din 2006 si de 3 saptamani am o problema: Am observat atat in mers cat si pe loc ca am oscilatii de temperatura, acuma arata 80 grade dupa care sare la 88, scade la 79 urca la 90 si tot asa variatii . Sa fie problema senzorul? Posibil senzorul,sau conexiunile de la el la ECU.O diagnoza ar simplifica lucrurile, pentru ca ai vede infirmatia pe care o primeste ECU. Editat August 11, 2017 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bokus Postat August 11, 2017 Share Postat August 11, 2017 Sunt foarte bune daca iesi pe la victoriei . Te admira lumea ))) Multumesc, mi ai fost de foarte mare ajutor ) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 12, 2017 Share Postat August 12, 2017 Sunt foarte bune daca iesi pe la victoriei . Te admira lumea ))) Exact asta vtoiam sa spun si eu. Pt cunoscatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bokus Postat August 12, 2017 Share Postat August 12, 2017 Nu ma pricep , altfel nu intrebam . Dar trag concluzia ca le am comandat degeaba . Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 13, 2017 Share Postat August 13, 2017 Intii intrebi.Si vezi dupaia daca le si cumperi. Dar sa stii, per total iesi bine, o sa ti le admire la Piata Victoriei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ettore Postat August 13, 2017 Share Postat August 13, 2017 Ce aveti mai cu omul? Poate chiar cerea o parere vis-a-vis de modul in care se monteaza / se potrivesc. Sa nu-mi spuneti ca la voi nu aveti briz-brizuri pe ale voastre. Pe de alta parte a fost buna si ironia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat August 13, 2017 Share Postat August 13, 2017 Eu sunt de parere ca mansoanele astea ar trebui sa fie de calitate, adica la naiba, tii mainile pe ele, de ce sa nu faci un efort si sa platesti in plus in cel mai important punct care are nevoie de confort, dupa sa. Eu mi-am pus manere Puig racing pe scuter , se simte o imbunatatire considerabila. Adica astea de mai jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate