Dan-Andrei Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 bine, bine, pana la gaze ma loveste "pufi" de langa parbriz Un nume demn de o bestie, nu-i asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 alt nume de bestie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 ahaaa deci din cauza ta nu am gasit numar personalizat cu "BRB" ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 ahaaadeci din cauza ta nu am gasit numar personalizat cu "BRB" ( imi cer scuze public Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 alt nume de bestie Ai deschis pagina 69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Ai deschis pagina 69 fa-tzi 3 cruci repede si pupa icoana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 fa-tzi 3 cruci repede si pupa icoana! Am scuipat de 3 ori in san! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Am scuipat de 3 ori in san! in san-ul cui ? ai "scuipat "... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Am scuipat de 3 ori in san! yuk!!!...now go shower! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 se tine tare domnitza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 se tine tare domnitza! Poate ajutati domnitza cu un sfat: daca ma prezint cu asa ceva fac figuri RAR-ishtii? am si semnalele stock nefunctionale, le las pana trec RAR-ul si apoi imi pun suport de nr rabatabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 mai nu cred...pare legal...are toate luminile necesare...deci organele ar trebui sa fie multumite... cu numarul rabatabil....s-ar putea si cu ala...dar mai bine mergi pe safe side oricum dragutza instalatia...ca pt o adevarata Barbie ma inclin respectuos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Poate ajutati domnitza cu un sfat: daca ma prezint cu asa ceva fac figuri RAR-ishtii? am si semnalele stock nefunctionale, le las pana trec RAR-ul si apoi imi pun suport de nr rabatabil. Vai , suport de numar rabatabil si mergi cu 50 , 60 maxim . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 marfaaa si acum incepe scandalul pe locuri...GOOO! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 poze de azi : cam atat am reusit sa ma inclin cu ea ... insa asfaltul nu era atat de cald sa-mi permita mai mult . restul pana-n margine promit sa studiez pe amkart ... nu pe strada ...oricum , se culca singurica pe curbe Salut , nu te supara, pozele sunt cumva facute la Piata Constitutiei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Vai , suport de numar rabatabil si mergi cu 50 , 60 maxim . o sa sari urzicat de pricolici daca ma vezi cum pilotez la viteza aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 si vrem raspunsul!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 (editat) marfaaasi acum incepe scandalul pe locuri...GOOO! luatzi-va locuri cat mai in fatza! si vrem raspunsul!!! & the answer is...I DO! Editat Martie 26, 2009 de Barbie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 offf...nu tu n-ai cu cine sa intretii o balacareala... vroiam actiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 offf...nu tun-ai cu cine sa intretii o balacareala... vroiam actiune actziune am facut destul pe topicul din militari...doar sa pomenesti de mine si-ai sa vezi cum sar ca arshi...acu balacareala cu un misogin frustrat (Thug-R) ca o femeie l-ar putea eclipsa pe moto nu am sa intretzin, chiar daca brembo e somnolent in seara asta si-ar vrea un stimul sa omoare timpul mai placut pana adoarme molcom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 as sugera sa renuntam la culorile astea de roz,ca nu suntem la circ! in speranta ca nimeni nu a luat-o personal, va doresc tuturor noapte buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 actziune am facut destul pe topicul din militari...doar sa pomenesti de mine si-ai sa vezi cum sar ca arshi...acu balacareala cu un misogin frustrat (Thug-R) ca o femeie l-ar putea eclipsa pe moto nu am sa intretzin, chiar daca brembo e somnolent in seara asta si-ar vrea un stimul sa omoare timpul mai placut pana adoarme molcom Pup pisi . Nu te mai ataca asa ! Era sub forma de gluma . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 as sugera sa renuntam la culorile astea de roz,ca nu suntem la circ! dar nu sunt de circ...sunt de budoar, nu-i asa adidasule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 dar nu sunt de circ...sunt de budoar, nu-i asa adidasule? Se poarta anul asta rozul si movul. Tocmai am fost si m-am informat WE asta la Milano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Poate ajutati domnitza cu un sfat: daca ma prezint cu asa ceva fac figuri RAR-ishtii? am si semnalele stock nefunctionale, le las pana trec RAR-ul si apoi imi pun suport de nr rabatabil. mai, ar putea sa faca, in special sa aibe motiv sa se bage in seama acelasi bloc il am si eu, si pe ele scrie not road aproved, dar cel mai probabil e vb de america, unde e specificata o distanta minima intre semnalizari, si char cat sa fie maxim intre capatul tobei si numar, sa nu il ascunda prea bine. ce nu stiu este daca aceste lucruri sunt specificate si la noi in legislatie. de ce nu iti conectezi si semnalizatoarele normale daca tot le ai pe moto,pana treci de rar? inca o problema care o am (eu, cel putin) este cu iluminatul numarului. inca nu am rezolvat problema asta, n-am avut timp sa caut ceva ce pot sa folosesc. oricum,sunt curios daca iti spun ceva la RAR. da de stire, pls macar sa am lectia invatata daca ma mai opreste politia sa ma puna "s-o turez si eu putin" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate