wob Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 Guys, Stie careva de unde gasesc niste crash protectors, repede, pana nu raman de tot fara carene. help help help sau la trancanici,pe str Fizicienilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretzeL Postat Iunie 17, 2007 Share Postat Iunie 17, 2007 Ca tot nu se mai intampla nimic pe thread, m-am gandit sa pun si eu o poza cu capacul de monopost Ce se vede in ultimele doua poze pe pernuta de cauciuc este un mic fir de praf sau ceva. Nu este zgariat thank God. Mi se pare oricum ca schimba mult in bine aspectul motocicletei si este bun in a oprima tentatia de a duce o pasagera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 hai ca am mai reusit niste poze! totusi, e greu de gasit un fotograf adevarat, pana gasesc unul, trebuie sa schimb si lantul!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 hai ca am mai reusit niste poze! totusi, e greu de gasit un fotograf adevarat, pana gasesc unul, trebuie sa schimb si lantul!! Un filmulet pe cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 Un filmulet pe cand? am cate ceva, dar e totusi prea putin si nu e filmat chiar profi. cand gasesc pe cineva sa se stie la filmat, poate reusesc sa pun si un mic film. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan73 Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 Ca tot nu se mai intampla nimic pe thread, m-am gandit sa pun si eu o poza cu capacul de monopost Ce se vede in ultimele doua poze pe pernuta de cauciuc este un mic fir de praf sau ceva. Nu este zgariat thank God. Mi se pare oricum ca schimba mult in bine aspectul motocicletei si este bun in a oprima tentatia de a duce o pasagera. intr-adevar arata bine! unde gasesc si eu un monopost pt 1000RR-ul meu si cat costa? merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 o poza si cu al meu: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretzeL Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 (editat) intr-adevar arata bine! unde gasesc si eu un monopost pt 1000RR-ul meu si cat costa? merci! Sincer cele mai mari sanse ai la United Motors. Este in jurul a 200-220 Euro. Cred ca ar arata mortal pe un 1000RR! Cat priveste unul SH nu stiu sincer unde ai putea sa gasesti in Ro. Eu nu am vazut capace de monopost la nimeni (ma refer la motoare care nu vin cu ele stock)! (de fapt de aceea mi l-am si luat!) Editat Iunie 20, 2007 de pretzeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 Sincer cele mai mari sanse ai la United Motors. Este in jurul a 200-220 Euro. Cred ca ar arata mortal pe un 1000RR! Cat priveste unul SH nu stiu sincer unde ai putea sa gasesti in Ro. Eu nu am vazut capace de monopost la nimeni (ma refer la motoare care nu vin cu ele stock)! (de fapt de aceea mi l-am si luat!) Incearca sa-l contactezi pe Thomas caci am inteles ca ei aduc si sei monopost, in jurul a 100-150euro, de la powerbronze. Ps:eu stiam ca la firma ,ORIGINALE 100% sunt in jurul a 250euro ,nu chinezariile de la United...de la powerbronze ,sunt pe la 100-150 euro din cate stiam eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretzeL Postat Iunie 21, 2007 Share Postat Iunie 21, 2007 (editat) sry eram cu mintea altundeva. Vroiam sa zic Inter Motocycle. Doar nu am luat HONDA de la United . si da...undeva pe la 220...poate mai mult. Nu mai stiu exact cat a fost. Ma tot gandesc probabil la echipamentul care trebuie sa vina de la United... Editat Iunie 21, 2007 de pretzeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 23, 2007 Autor Share Postat Iunie 23, 2007 bai..care mai aveti toba aia arrow primita moca de la honda?sau cumparata ma rog,slip on`u arrow din titaniu sau aluminiu ce e ... am eu senzatia nebuna sau se aude foaaarte taaare de la 7 mii pana la 9 mii de ture ...?!peste parca nici nu o mai aud ...ma rog cei de afara ma injura dar eu nu prea o aud..intre 7 si 9 imi infunda urechile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
svengali_no Postat Iunie 23, 2007 Share Postat Iunie 23, 2007 Reverse, au venit tobele in sfarsit ? Cand ai primit-o ? Pe mine inca nu m-au sunat. Eu deja m-am saturat sa ma milogesc de ei pe banii mei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 24, 2007 Autor Share Postat Iunie 24, 2007 Reverse, au venit tobele in sfarsit ? Cand ai primit-o ? Pe mine inca nu m-au sunat. Eu deja m-am saturat sa ma milogesc de ei pe banii mei. Au venit , vineri mi-au montat-o.Eu zic sa-i suni ca trebuie sa fi venit si a ta , baga o programare si dupa o ora jumate maxim ai toba montata .. P.S sa-ti scoti silenceru ala ca nu se aude nimic cu el , certificatu ala "road legal" oricum il primesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretzeL Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 Lasa ca se aude bine paraitoarea ta....prea bine pentru ce stii tu sa faci cu moto oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 dupa vreo mie de km o sa se auda cum trebuie, acum ai tu impresia.sa se arda un pic, pe urma suna bine, dar la ture mari, suna gros.dupa 7000 de ture. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 25, 2007 Autor Share Postat Iunie 25, 2007 Lasa ca se aude bine paraitoarea ta....prea bine pentru ce stii tu sa faci cu moto oricum adevaru e ca ...sunt idolu tau in fata colegelor de liceu reusesc sa duc wheeliu in limitare =)) dupa vreo mie de km o sa se auda cum trebuie, acum ai tu impresia.sa se arda un pic, pe urma suna bine, dar la ture mari, suna gros.dupa 7000 de ture. pai o cam ard in fiecare zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretzeL Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 el zicea de toba....ca stim cu totii ca o arzi aiurea in fiecare zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Iunie 26, 2007 Share Postat Iunie 26, 2007 el zicea de toba....ca stim cu totii ca o arzi aiurea in fiecare zi. sa ii dai si niste benzina,poate reuseste mai bine. sunt curios,voi ati dat spatele ala urat jos?cu tot cu semnalizari. unde ati pus numarul dupa aia, mie mi-a picat de 3 ori pana acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 26, 2007 Autor Share Postat Iunie 26, 2007 sa ii dai si niste benzina,poate reuseste mai bine. sunt curios,voi ati dat spatele ala urat jos?cu tot cu semnalizari. unde ati pus numarul dupa aia, mie mi-a picat de 3 ori pana acum? pai nu l-am dat jos ptr ca n-am gasit solutia cu numarul si cu semnalele...pana la urma cred ca o sa-mi iau stop cu semnale incluse ..iar numarul,prins cumva mai pe ascuns el zicea de toba....ca stim cu totii ca o arzi aiurea in fiecare zi. o ard eu aiurea da` am luat 10 la bac fara sa invat nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
svengali_no Postat Iunie 26, 2007 Share Postat Iunie 26, 2007 (editat) Acum cateva zile am reusit sa cad. Oprit la o intersectie, m-am asigurat pentru viraj la dreapta, am plecat de pe loc, cei din fata au franat imediat, am franat cu fata pentru ca am avut degetele pe frana, nu brutal, a fost ceva ulei jos pentru ca a alunecat imediat si am fost jos la 10km/h. Urmarile in pozele atasate (scuze pentru calitate - telefon): E destul de frustrant sa cazi asa. Nu stiu daca cea mai buna solutie ar fi sa o repar pe CASCO, dat fiind ca distrugerea nu e mare, dar probabil destul de scumpa (pentru crapatura cred ca trebuie inlocuit tot nasul). Ce parere aveti ? Editat Iunie 26, 2007 de svengali_no Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretzeL Postat Iunie 26, 2007 Share Postat Iunie 26, 2007 pfff abia se vede. Tragi un "sticher" cu shoei sau k&n filter alea alea nos si e ca noua . Imi imaginez cat de frustrant trebuie sa fie dar eu zic sa nu o bagi prin reparatii cat e vremea frumoasa. (nu stiu cat dureaza) cand se face mai frig si mai urat o bagi si o faci ca noua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Marooni Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 Guys Stie cineva de unde se pot cumpara Crash Protectors pentru CBR 600RR 2007? Daca aveti si o idee de pret... sunte-ti grozavi... TNX asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
svengali_no Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 (editat) Ai incercat la Inter Motorcycle ? Stiu ca aveau Valter Moto. Erau vreo 70 de euro. Eu cand am vrut sa pun nu aveau in stoc. Intreaba la ei poate au acum. Editat Iunie 27, 2007 de svengali_no Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 pfff abia se vede. Tragi un "sticher" cu shoei sau k&n filter alea alea nos si e ca noua . Imi imaginez cat de frustrant trebuie sa fie dar eu zic sa nu o bagi prin reparatii cat e vremea frumoasa. (nu stiu cat dureaza) cand se face mai frig si mai urat o bagi si o faci ca noua! pai daca ai casco, iti comanda piesele,nu inseamna ca sta motoru in service nu stiu cat. de inlocuit o carena si alea alea se rezolva in cateva ore, crede-ma.ca sa lipeasca carenele cu aptipilduri e o tiganie, mai ales daca motoru e nou sau aproape nou.totul trebuie pus NOU pe ea daca ai casco!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
patrat Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 fara sa o faci pe casco nu ai cum...spre exemplu numai carena fata este 1000 de euro cu TVA... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate