Alex_250EXC Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 sincer sa fiu kawa nu mi-as lua niciodata... cu scuzele de rigoare celor carora le place dar nu e pe gustul meu. Iar pt upi: Ms mult coane pt apreciere. Stelele mari laterale si cea de pe bot sunt vopsite iar cele mici sunt stikere. O sa ma chinui sa iau un alt far si sa incerc pe ala ca tre sa imi iasa neaparat dar acum imi e frica sa il desfac pe asta ca abia am facut rost de unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mack11 Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 un model de baterie decenta pentru un 600rr 2004? si de unde as putea cumpara din bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 eu am luat acum 2 saptamani un toplite yuasa la 320 lei. tot dintr-asta avea si inainte si a tinut vreo 4 ani, deci isi merita banii am luat de la "ambulanta moto", telefon 0724228200 - Patrick, sau e-mail: comenzi@srvmoto.ro bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 Salut! Are cineva o sha pasager pentru 929? 0722537975 Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Geo incearca la cei cu 900RR ca ai avea mai multe sanse. Daca s-ar potrivi cea de la mine de la 1000rr ti-as da-o cu mare drag ca eu si asa nu o folosesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Salut! Are cineva o sha pasager pentru 929? 0722537975 Multumesc anticipat! am eu sa pasager de 929 . 50 euro costa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SabinRace Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 Am si eu cateva chestii de cbr rr Computerul HRC ptr CBR 1000RR ce modifica harta de injectie Keyhin facut special ptr CBR 1000rr de catre Honda WSBK. Cine-i interesat sa dea PM. Si mai am Kitul asta de transformare pe care daca vreti sa-l descompletez, cereti detalii despre ce v-ar interesa. http://www.bikeshop.ro/accesorii/anunturi-vanzare-accesorii-echipament-motociclete-second-hand-honda+cbr600+kit+-158474.html Sper sa nu fi deranjat cu aceste componente direct pe forumul rr dar am considerat ca nu sunt lucruri de bazar ci doar ptr cei din aceasta sectiune care vor Top. Thanks. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 (editat) si eu ma alatur voua. primul rr din viata mea 2009 fabricatie cumparat din magazin prima data in 2011, 3500 km. model de america Editat Aprilie 30, 2012 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 si eu ma alatur voua. primul rr din viata mea 2009 fabricatie cumparat din magazin prima data in 2011, 3500 km. model de america Frummos coloritul, insa daca nu stiai, modelul USA e mai slab la putere cu vreo 5 cai, din calculator, am verificat personal la Dyno 2 600RR cu calculatoare de Europa si USA. Ar trebui un Bazaz ceva, si sa mergi la Dyno, prietenul meau a scos 10 cai cu slip on si Powercommander, la modelul de USA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 (editat) Frummos coloritul, insa daca nu stiai, modelul USA e mai slab la putere cu vreo 5 cai, din calculator, am verificat personal la Dyno 2 600RR cu calculatoare de Europa si USA. Ar trebui un Bazaz ceva, si sa mergi la Dyno, prietenul meau a scos 10 cai cu slip on si Powercommander, la modelul de USA. dupa multi ani de mobre inca nu trec la miar. imi sunt suficienti astia. gume schimb la ea, levierele de frana si abreiaj si CAUT O finala. are cineva de vanzare? Multumesc! Editat Aprilie 30, 2012 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 si eu ma alatur voua. primul rr din viata mea 2009 fabricatie cumparat din magazin prima data in 2011, 3500 km. model de america Sa o stapanesti sanatos nea' Florin,arata foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 si eu ma alatur voua. primul rr din viata mea 2009 fabricatie cumparat din magazin prima data in 2011, 3500 km. model de america felicitari pt achizitie, sa-l stapanesti sanatos si fara incidente. astept sa-l vad in parcare la munca, foarte interesanta schema de culori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 felicitari,frumoasa achizitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 Felicitari Florin! De la R6 ai ajuns la RR,buna alegere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 Felicitari Florin! De la R6 ai ajuns la RR,buna alegere! Multumesc! multumesc! Felicitari Florin! De la R6 ai ajuns la RR,buna alegere! Multumesc! multumesc! felicitari pt achizitie, sa-l stapanesti sanatos si fara incidente. astept sa-l vad in parcare la munca, foarte interesanta schema de culori Multumesc! multumesc! Sa o stapanesti sanatos nea' Florin,arata foarte bine. Multumesc! multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 Sa-l stapanesti sanatos Honda e Honda ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 pune 2-3 poze alexe din calatoria de @ munte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 @Florin Marfa jucaria! S-o stapanesti sanatos! Cum e fata de gixxer? Iar tre' sa schimbi costumul =)) Mi se pare mie sau deja iti trebuie vopsea pentru carena stg.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 @Florin Marfa jucaria! S-o stapanesti sanatos! Cum e fata de gixxer? Iar tre' sa schimbi costumul =)) Mi se pare mie sau deja iti trebuie vopsea pentru carena stg.? peste gsxr la tot. vine si carena stanga (casco all inclusive) bun ochi mai ai nenea. costumul? offfff multm pentru tot si bafta si tie! Sa-l stapanesti sanatos Honda e Honda ) sa fim toti saanatosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Mai 3, 2012 Share Postat Mai 3, 2012 mi-e greu sa cred ca a zis cineva ca honda este peste gixer... la asta trebuie un print screen neaparat si pus pe topicul celor cu gixer ). Poze de la plimbarea Buc-Predeal-Rasnov-Poiana-Brasov-Cheia-Buc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 3, 2012 Share Postat Mai 3, 2012 superb peisaj din poiana ,felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Mai 3, 2012 Share Postat Mai 3, 2012 (editat) mi-e greu sa cred ca a zis cineva ca honda este peste gixer... la asta trebuie un print screen neaparat si pus pe topicul celor cu gixer ). Poze de la plimbarea Buc-Predeal-Rasnov-Poiana-Brasov-Cheia-Buc Faine pozele si fain coloritul de la honda Daca mergeti pe Poiana, aveti mare grija la smoala, cu care s-au acoperit crapaturile din asfalt. (io era sa ma infig nasol acum doi ani) @cmd - pozele sunt facute de la Belvedere, nu din Poiana Editat Mai 3, 2012 de Roberte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 3, 2012 Share Postat Mai 3, 2012 e din parcarea aia mare de pe partea dreapta de unde se vede tot brasovul , ai dreptate !mea culpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Mai 3, 2012 Share Postat Mai 3, 2012 (editat) Multam mult de apreciere Pozele la Belvedere sunt facute. pacat ca nu am avut un aparat mai performant, iar legat de smoala... nu mai zic nimic ca as fi carcotas:) Editat Mai 3, 2012 de alecs_1000rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriangl Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Foarte tare rr tau Alex, un paint-job de exceptie cum rar intalnesti. Am o mare rugaminte la posesorii de 1000rr 2004, sc57 daca poate cineva sa imi recomande un site de la noi sau din afara de unde sa comand manete si mansoane(cel putin manetele sunt oribile astea stock care le am), sau eventual daca si-a cumparat cineva de pe ebay si au venit, le-a montat fara probleme sa imi de-a un link cu vanzatorul, ca nu as vrea sa le comand si sa patesc ca un prieten de-al meu sa nu se potriveasca, plus ca mai trebuie asteptat 3-4 saptamani pana vin produsele de pe ebay, multumesc. Inca o intrebare, manetele stock oare merg vopsite cu pulbere in camp electrostatic sa le fac negre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate