Sari la conținut

Accident Stirbei-Plevnei - Bucuresti - 03.03.2007


megane
 Share

Postări Recomandate

insanatosire grabnica.

incepusem sa ma gandesc daca sa ii raspund celui care incepuse predica cu "ne vaneaza ca pe rate" dar ma abtin.

ceea ce ma socheaza si imi da de gandit este ca in una din poze se vede rezervorul care e indoit rau. indoitura nu este in lateral ci in locul in care pilotul ar lovi rezervorul. cand te uiti si vezi cum arata fierul ala si ma gandesc ca un corp uman l-a deformat asa, cel putin pe mine, ma cam trec fiorii . atentie mare si inca o data sanatate si insanatosire grabnica

Editat de gaxel
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 191
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Nu vroiam sa scriu aici nimic dar trebuie sa va lamuresc cum s-au intimplat lucrurile exact, asta pentru ca am mers roata la roata pina la impact cu Nic. Am sa va spun punctual unele lucruri ca sa nu va datzi aiurea cu presupusul.

 

1. Am demarat impreuna (eram doar noi 2, nu grup) cind s-a pus verde pe pod si, ajunsi aproape de intersectia cu pricina, din cauza soarelui puternic ce batea in semafoare, nu am vazut ca functionau samafoarele. Masini nu erau in intersectie dar eu am taiat gazul si am frinat. Nic nu a facut asta si, intrat in intersectie, s-a trezit cu masina Clio ce venea din stinga. A virat dreapta vreo 4 metri dar nu destul... Am vazut cum se izbeste in Clio iar apoi cum zboara peste Clio si se opreste in BMW-ul 7 negru ce intrase in intersectie din dreapta. Atit.

 

2. Nic CONDUCE ZILNIC motocicleta, nu are simtzuri atrofiate, fiind ca mine, fara jena de ploaie, frig, ceatza, luni, vineri, iarna sau alte minuni...

 

3. Baiatul cu Q7, martor la scena si motociclist dealtfel, nu cred ca adeclarat ca am trecut 2 semafoare pe rosu, asta ar fi minciuna. Se intereseaza sincer de starea lui Nic, iar asta e de apreciat.

 

4. Politia a ajuns prima acolo iar salvarea (caci a fost doar una) a venit cu greu dupa 25 de minute.

 

5. Nic este in stare foarte grava internat la Terapie Intensiva la Spitalul Municipal. Are fracturi multiple la toate membrele, fractura de bazin si o severa contuzie toracica ce afecteaza un plamin si inima. De aseara, a fost trecut pe aparate, mai precis intubat, pina la stabilizare. Sper din inima sa se stabilizeze odata...

 

6. Ana, fata cu Clio, nu a avut nicio vina, m-a sunat aseara sa ma intrebe amanunte despre Nic si m-a intrebat daca poate sa ne ajute in vreun fel.

 

Acestea fiind zise, sper sa nu mai scrieti versiuni ciudate.

 

Multumesc baiatului cu Q7, Anei cu Clio care s-a comportat exemplar, D-lui chirurg de la urgenta care s-a oprit si a dat sfaturi utile pina a venit salvarea, celor care ne-au ajutat imediat dupa accident, politiei care a fost prompta si decenta, lui Edy de la United, lui Mos Craciun, lui Catalin de la Tomina si altora care au ajutat, fiecare in felul lui, la minimalizarea efectelor cumplitului accident.

 

SANATATE NIC.

 

Cred ca este foarte bine ca ai ales sa spui ce s-a intamplat cu adevarat. In caz contrar sunt multi care aleg sa isi dea cu parerea sau sa ofere lectii de viata.

 

Sanatate multa lui Nic si sa se intoarca cat mai repede pe doua roti!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ceea ce ma socheaza si imi da de gandit este ca in una din poze se vede rezervorul care e indoit rau. indoitura nu este in lateral ci in locul in care pilotul ar lovi rezervorul. cand te uiti si vezi cum arata fierul ala si ma gandesc ca un corp uman l-a deformat asa, cel putin pe mine, ma cam trec fiorii .

 

 

La asta ma uitam si eu.. Doamne... l-a indoit cu bazinul... :bounce: nici nu pot sa imi inchipui prin ce suferinte trece.. :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Imi pare nespus de rau pentru baiat, pana la urma bine ca a scapat si este in viata. Acum sa ne rugam sa se faca bine. Trebuie sa invatam din aceste evenimente neplacute. Chiar cand este si verde trebuie sa ne uitam in stanga si dreapta.Stiti vorba....LOOK AND LOOK AGAIN.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt inca o gramda de semafoare cu bec de putere mica, si sunt prafuite si ziua abia le intelegi, mi-e si scarba sa ma uit la ele, daca a fost cazul in intersectia cu pricina atunci si asta e un motiv.

Multa bafta in spital.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Situatia lui Nik s-a agravat. Doctorii i-au chema familia la spital. A facut aseara un edem cerebral.

tot binele din lume!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In momentul asta comentariile sunt de prisos. Mai bine puneti mana si donati sange.

Sa-i dea Dumnezeu sanatate...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sansele lui scad catre zero. Cheagurile pe care le-a facut in corp s-au pus in vasele creierului. Mai multe parti din creier au intrat in stop cerebral. Nu ii pot administra anticoagulante pentru ca pornesc hemoragiile.

 

M-au luat ametelile.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Clexane. E un medicament scump, injectabil. Nu are efectele unui anticoagulant obisnuit. Adica eu stiu ca nu produce hemoragii. Cea mai buna dovada este ca avand piciorul rupt mi se administra pentru prevenirea cheagurilor de sange si deplasarea lor prin organism si fara sa intrerup administrarea am intrat la chirurgie (fiare in picior & stuff).

 

Nu pun la indoiala competenta medicilor care il ingrijesc dar totusi medicina si medicatia au avansat.

Editat de Dragon Warrior
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Super nasol! Sper sa-l ajute Dumnezeu sa se faca bine! Cei care stiti mai multe, daca pot sa ajut cu ceva, orice, va rog sa ma anuntati si pe mine! Din cate am inteles era bun prieten cu unchiul meu... Doamne fereste pe toata lumea de astfel de incidente!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

vad ca am inceput cu stangul sezonul acesta...

initial am crezut ca nu e grav lovit, dar acum am citit restul de detalii si cum eu am mai trecut printr-o experienta asemanatoare cu o prietena buna....va spun ca momentan nu putem face nimic (exceptie donare sange) decat sa asteptam si sa ne rugam ca el va lupta pt viata lui...cu sufletul!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De la mine a cumparat Fazeru :-(. Parea un tip echilibrat, care are experienta destula sa manevreze bestia. Acum am vorbit cu seful de la ATI de la Municipal si se pare ca starea este extrem de grava si cu sanse minime. Trebuie sa-i tinem pumnii super stransi si sa speram intr-un miracol.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ma rog sa scape cat se poate de ok din toate astea... :bounce: trec des p-acolo si mereu ma uitam si ma uit chiar si cand am verde in ambele parti si incetinesc inainte.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...