wtf? Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 are careva o scarita stanga pt 636 05 ?scarita pilotului care stie cat ulei intra in telecop(fata) la kawa 636 2005 ? Daca gasesti anunta-ma si pe mine te rog, am binevoit sa rup si eu jumate din a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c00ly Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 Salutare baieti, Am si eu o intrebare pentru detinatorii de 636 2005-2006: Sunteti multumiti de ele? Ca ma tenteaza unul dar am auzit ca modelul acesta ar avea probleme cu cutia. Si am observat ca si pretul e cam cu 1000 de euro mai jos fata de Yamaha, Suzuki, Honda din acelas an... Am citit la un baiat pe aici (nu mai stiu exact la cine) ca are 10000 de km cu un 636 din 2006 si ca ia mancat doar benzina, ulei si filtre, fara nici o problema mecanica. Astept un raspuns din partea voastra ca imi place tare mult modelul dar nu stiu mai nimic despre el. Multumesc si va doresc asfalt cat mai uscat si curat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 Salutare baieti, Am si eu o intrebare pentru detinatorii de 636 2005-2006: Sunteti multumiti de ele? Ca ma tenteaza unul dar am auzit ca modelul acesta ar avea probleme cu cutia. Si am observat ca si pretul e cam cu 1000 de euro mai jos fata de Yamaha, Suzuki, Honda din acelas an... Am citit la un baiat pe aici (nu mai stiu exact la cine) ca are 10000 de km cu un 636 din 2006 si ca ia mancat doar benzina, ulei si filtre, fara nici o problema mecanica. Astept un raspuns din partea voastra ca imi place tare mult modelul dar nu stiu mai nimic despre el. Multumesc si va doresc asfalt cat mai uscat si curat! unde ai vazut tu ca e cu 1000 euro mai jos? Unul bun costa 3600-3700. r6 2005 costa la fel, honda 2005 e la fel,chiar mai ieftina, si suzuki 2005 e vreo 3500 una buna. Da, au probleme cu cutia, dar doar daca abuzezi de el. Si daca etsi nefericit, pinioanele din cutie costa undeva la 300 euro, deci nu-i o avere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c00ly Postat Mai 25, 2011 Share Postat Mai 25, 2011 unde ai vazut tu ca e cu 1000 euro mai jos? Unul bun costa 3600-3700. r6 2005 costa la fel, honda 2005 e la fel,chiar mai ieftina, si suzuki 2005 e vreo 3500 una buna. Da, au probleme cu cutia, dar doar daca abuzezi de el. Si daca etsi nefericit, pinioanele din cutie costa undeva la 300 euro, deci nu-i o avere. R6 2006 e undeva pe la 4500 (minim) gixxer 2006 tot pe acolo 636 (2006) e undeva pe la 3700... Ma asteptam sa coste ceva mai mult reparatia cutiei. Nu sunt genu care abuzeaza de motocicleta (la modu ca nu trag de ea foarte tare). Oricum e o varianta pentru noua mea moto. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Mai 25, 2011 Share Postat Mai 25, 2011 tu incurci putin lucrurile ,636 C (05-06) e sora de generatie cu suzi 600 k4 k5 nu cu k6-k7 , si nici cu yamaha 2006-2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_j37 Postat Mai 25, 2011 Share Postat Mai 25, 2011 capac monopost kawasaki 636 2004 are cineva de vanzare ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c00ly Postat Mai 25, 2011 Share Postat Mai 25, 2011 tu incurci putin lucrurile ,636 C (05-06) e sora de generatie cu suzi 600 k4 k5 nu cu k6-k7 , si nici cu yamaha 2006-2008 Aha... acum inteleg de unde diferenta de pret pentru 2006 intre kawa si restul:) Mersi de info! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Mai 25, 2011 Share Postat Mai 25, 2011 tu incurci putin lucrurile ,636 C (05-06) e sora de generatie cu suzi 600 k4 k5 nu cu k6-k7 , si nici cu yamaha 2006-2008 exact, ceea ce yamaha are in 2006, Kawasaki are doar din 2009 . Chiar si modelul 2007-2008 este sub r6 2006 la performante. exact, ceea ce yamaha are in 2006, Kawasaki are doar din 2009 . Chiar si modelul 2007-2008 este sub r6 2006 la performante,de aici si preturile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinbugnar Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 Am citit la un baiat pe aici (nu mai stiu exact la cine) ca are 10000 de km cu un 636 din 2006 si ca ia mancat doar benzina, ulei si filtre, fara nici o problema mecanica. al meu nu mananca nici ulei nici filtre, si nici macar benzina cand o sa manance probleme mecanice o sa va anunt hai sa fim seriosi, cate motociclete (nu vorbesc de motoare in 2 tmpi) cu probleme mecanice ai vazut la 10.000 km? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 e posibil sa fi vrut sa zica defapt ca are 10 mii facuti de cand e la el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c00ly Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 e posibil sa fi vrut sa zica defapt ca are 10 mii facuti de cand e la el... La asta m-am referit... Azi am vb cu un amic de-al meu care stie ceva mecanica si mi-a spus ca in genereal, Kawasaki nu sunt la fel de fiabile ca Yamaha, Suzuki sau Honda... Voi sunteti de aceeasi parere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticoo Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 Pana la urma cea mai buna motocicleta este cea pe care o ai.Cand am avut Honda,ziceam cea mai buna e Honda,cand am avut Yamaha,ziceam ca nu mai vreau sa aud de Honda,cand am avut Suzuki,ziceam ca e bun si Suzuki,cand mi-am luat Kawasaki si am dat-o sa mai schimb, sa mai incerc si altceva,ce crezi,tot Kawasaki mi-am luat.Si sunt f. multumit de alegerea facuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerozen Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 Referitor la cv/ambreiaj,fa o diferenta intre kawa zx6r si suzuki gsxr la treapta a1a.Apesi ambreiajul si dai a-1-a,la suzuki se aude trosc la kawa nimic.Trage tu concluzia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 Depinde de la motor la motor si din ce an e...si cum a fost exploatata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 La mine se aude un trosc cand schimb treapta: uneori se aude la treapta 1 spre 2 sau din 4 spre 5 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinbugnar Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 (editat) Oricum e o varianta pentru noua mea moto. Eu zic ca cel mai bine e sa dai o tura ca sa vezi cum se comporta. Poti sa incerci pe a mea, nu ma deranjeaza sa te las 5 minute. tu incurci putin lucrurile ,636 C (05-06) e sora de generatie cu suzi 600 k4 k5 nu cu k6-k7 , si nici cu yamaha 2006-2008 Eu zic ca nu prea e sora de generatie cu nici una. E peste K5, dar sub K6. In 2005 a fost considerata cea mai buna din clasa 600(ma rog, a trisat un pic cu 36 cmc in plus). Detalii comparative despre comportamentul pe pista gasesti in comparatia asta, iar despre comportamentul pe strada aici. In ambele cazuri Kawasaki a iesit pe primul loc. Editat Mai 28, 2011 de alinbugnar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 La asta m-am referit... Azi am vb cu un amic de-al meu care stie ceva mecanica si mi-a spus ca in genereal, Kawasaki nu sunt la fel de fiabile ca Yamaha, Suzuki sau Honda... Voi sunteti de aceeasi parere? spune-i prietenului tau sa mai invete mecanica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticoo Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 Caut toba sport (noua sau sh) pt. zx 6 2006,indiferent de marca.M-am tot uitat dupa una noua dar la astea care vin pe sub codita au niste preturi de cazi pe spate. Astept oferte.Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinbugnar Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 Caut toba sport (noua sau sh) pt. zx 6 2006,indiferent de marca.M-am tot uitat dupa una noua dar la astea care vin pe sub codita au niste preturi de cazi pe spate. Astept oferte.Multumesc anticipat! vezi anuntul asta, s-ar putea sa dea toba separat. mai poti sa incerci si la userul KristaKe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c00ly Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 (editat) Salutare, Aseara am fost sa vad un 636 din 2005 (asta)... Motorul batea, troncanea cand o bagai in a 1-a si cand plecai de pe loc, se auzea un zgomot gen fier pe fier in oala de ambreiaj, era sparta si zgariata pe dreapta...ce sa zic...mie unul mi s-a parut o ghena. Incerca sa imi ia ochii cu niste mansoane, capete de ghidon si amortizor de ghidon (toate erau noi, nemontate) Imi pare rau ca am pierdut timpul aiurea... Eu m-am gandit ca e ceva dubios la pretul asta, dar nu ma asteptam la asa ceva... Aviz celor care se lasa impresionati de pretul mic, nu merita efortul deplasarii... Asfalt uscat Aaa, scarita pilot dreapta (sport) era un surub Editat Iunie 1, 2011 de c00ly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johndogaru Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 Salutare, Aseara am fost sa vad un 636 din 2005 (asta)... Motorul batea, troncanea cand o bagai in a 1-a si cand plecai de pe loc, se auzea un zgomot gen fier pe fier in oala de ambreiaj, era sparta si zgariata pe dreapta...ce sa zic...mie unul mi s-a parut o ghena. Incerca sa imi ia ochii cu niste mansoane, capete de ghidon si amortizor de ghidon (toate erau noi, nemontate) Imi pare rau ca am pierdut timpul aiurea... Eu m-am gandit ca e ceva dubios la pretul asta, dar nu ma asteptam la asa ceva... Aviz celor care se lasa impresionati de pretul mic, nu merita efortul deplasarii... Asfalt uscat Aaa, scarita pilot dreapta (sport) era un surub am vb si eu cu proprietarul pe messenger,mie mi-a spus k a cazut cam cu 40-50km/h incercand sa faca un wheelie sau asa ceva,si k motocicleta e buna,intre timp nu-mi mai raspunde,si pe urma imi zici ca a vandut-o,se pare ca tu trebuia sa fii fericitul posesor!!!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c00ly Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 am vb si eu cu proprietarul pe messenger,mie mi-a spus k a cazut cam cu 40-50km/h incercand sa faca un wheelie sau asa ceva,si k motocicleta e buna,intre timp nu-mi mai raspunde,si pe urma imi zici ca a vandut-o,se pare ca tu trebuia sa fii fericitul posesor!!!) Si mie mi-a spus k tre' sa vina doi baieti care au zis k o cumpara...dar probabil dupa ce au vazut-o...s-au razgandit si ei M-a sunat azi sa ma intrebe daca m-am hotarat...i-am zis k il sun dak ma hotarasc...ceea ce nu se va intampla niciodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinbugnar Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 Salutare, Aseara am fost sa vad un 636 din 2005 (asta)... Motorul batea, troncanea cand o bagai in a 1-a si cand plecai de pe loc, se auzea un zgomot gen fier pe fier in oala de ambreiaj, era sparta si zgariata pe dreapta...ce sa zic...mie unul mi s-a parut o ghena. Incerca sa imi ia ochii cu niste mansoane, capete de ghidon si amortizor de ghidon (toate erau noi, nemontate) n-ai vazut ca are 145 CP? Pai caii aia inghesuiti suplimentar nu incap bine, si nu era troncaint ci tropaitul copitelor! Zgomotul de fier e de la potcoave Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikita611 Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 salutare baieti, vinde careva 636 2005-2006? multumesc http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-kawasaki-zx%20636%20ninja-din-2005-379773.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate