Sergiu 30 Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 Ce mi-e 96 ce mi-e 112...tot e mult pentru ea.Oricum multumesc.cred ca daca nu gasesc altceva ii scot 2 fise,si gata scoate doua bujii si e bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 sau cumpara o honda ca e slaba da' fiabila.......... sergiule, esti tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 ma dace vreti motociclete slabe va cumparati honde....besides va tin o viata ca is foarte fiabile DA ce vrei sa spui c KaWa nu ie fiabila ? eu ia m dat 15500 Km anu asta si in afara de ulei si filtre(+cauciucuri) nimic....in primavara tre sa schimb Kitu de lant da si ala i consumabil .....a am uitat mi s au ars 2 beculete in bord ....mmmda , da ce la Honda nu schimbi uleiu si cauciucurile ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 E brici Kawa,asta a mea merge spirt nu m-a lasat o data in drum.KLR in schimb cica au cutiile muci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Decembrie 26, 2007 Share Postat Decembrie 26, 2007 prietena mea a preluat "comanda" motoretei si ma cam tem pentru integritatea ei , de aceea as vrea sa recurg la varianta asta. Referitor la ce a zis Carja,nu pot sa iau GS pentru ca nu vrea sa vada nici o alta mobra in fata ochilor decat aceasta mobra. @sergiukawa-sa iau postul tau ca pe un compliment la adresa motoretei ???? oricum daca stie cineva,va rog spuneti-mi aaa. nasol atunci ...nu shtiu ce sa zic , impune-te , mergi cu ea pe amkart sa faca cursurile de acolo .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Decembrie 26, 2007 Share Postat Decembrie 26, 2007 Nu am fratior cu ce sa ma impun ca nu sint sub papuc,am incercat o luna sa o conving sa ia un CB ca a lui Noro,i-am aratat cred ca 5 giga de mobre care le-ar putea conduce,ea NU NU NU o vrea numai pe Baby.Nu vrea R1,nu vrea nimik de Baby.Eu in banii de pe motor i-am inclus si casca si in total m-am scos f bine cu banii,dar nu vede mobra pana nu ii fac ceva sa o limitez. PS:mergi cu noi de revelion sau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Decembrie 26, 2007 Share Postat Decembrie 26, 2007 sa inteleg ca ii vinzi la prietena ta motocicleta??? si cand va casatoriti (daca) o sa ii vinzi tot pe bani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Decembrie 26, 2007 Share Postat Decembrie 26, 2007 Inca nu imi permit prietene sa fac cadouri asa scumpe,trebuie pe bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Decembrie 26, 2007 Share Postat Decembrie 26, 2007 Nu am fratior cu ce sa ma impun ca nu sint sub papuc,am incercat o luna sa o conving sa ia un CB ca a lui Noro,i-am aratat cred ca 5 giga de mobre care le-ar putea conduce,ea NU NU NU o vrea numai pe Baby.Nu vrea R1,nu vrea nimik de Baby.Eu in banii de pe motor i-am inclus si casca si in total m-am scos f bine cu banii,dar nu vede mobra pana nu ii fac ceva sa o limitez. PS:mergi cu noi de revelion sau... nu pot sa merg , muncesc pe 1 de dimineatza , ... daca era pt mine intrebarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Decembrie 26, 2007 Share Postat Decembrie 26, 2007 da pt tine era,mama ce urat,cred ca faceam crize daca munceam pe 1.Te poop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 Schimb Zx 636 din 2004, in varianta stock, 17000 km, impecabil cu zx6rr, de 600 cmc, acelasi an. Sau cu modificari la greu pt un 600 mai nou. Se baga cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 Schimb Zx 636 din 2004, in varianta stock, 17000 km, impecabil cu zx6rr, de 600 cmc, acelasi an. Sau cu modificari la greu pt un 600 mai nou. Se baga cineva? Parca era aici un ZX-6RR de vanzare: http://www.sbz.ro/modules.php?name=Forums&...asc&start=0 Nu te lasa astia cu 636 la SS600, treb sa ai maxim 599 cmc , corect ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 Ai ghicit, prefer sa-l dau cu tot ce are pe el, pana la urma, chiar daca pierd vreo 2000 la afacerea asta si sa pun o diferenta. Stiam anuntul, multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Triciclistu Postat Ianuarie 1, 2008 Share Postat Ianuarie 1, 2008 Un an nou fericit pentru toti posesorii de zx6r si nu numai. Va dedic un zambet: http://www.glumbert.com/media/laugh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prisihayabusa Postat Ianuarie 1, 2008 Share Postat Ianuarie 1, 2008 Schimb Zx 636 din 2004, in varianta stock, 17000 km, impecabil cu zx6rr, de 600 cmc, acelasi an. Sau cu modificari la greu pt un 600 mai nou. Se baga cineva? ma bag eu pe combinatie.............. iti dau un zx6r din 96 cu tot ce am pe el si imi mai dai 5000 eur........ salutare sefu.............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 Ce bataita iti iei tu maine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawa10zxr Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 Sal frati si surori intru suferinta; va voi vorbi de bestia mea: Kawasaki zx10-r 2006;6000 km, bujii laser-iridium, modificata admisia, largita, modificat supape, modificat ax cu came, redusi dintzisori ambreiaj, modificate franele, modificata evacuarea;ridicata la 201 hp pe dynotest. Evacuare MIG, broscuta este o bomba;cauciucuri noi, de 200 pe spate, maneta pazzo racing vin peste doua saptamani. In fine, o iubesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 poze ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawa10zxr Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 poze ? Am si poza, dar habar nu am de ce nu se up-loadeaza, desi dimensiunile fotografiei se incadreaza in baremul cerut. cine ma poate sfatui, i-as multumi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 mai bine nu pune ca te vom ura de moarte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Knosmin Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 Sal frati si surori intru suferinta; va voi vorbi de bestia mea: Kawasaki zx10-r 2006;6000 km, bujii laser-iridium, modificata admisia, largita, modificat supape, modificat ax cu came, redusi dintzisori ambreiaj, modificate franele, modificata evacuarea;ridicata la 201 hp pe dynotest. Evacuare MIG, broscuta este o bomba;cauciucuri noi, de 200 pe spate, maneta pazzo racing vin peste doua saptamani. In fine, o iubesc. ce tare ..... as da orice sa am si eu una !!!!! nu toti sunt asa norocosi !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Ianuarie 5, 2008 Share Postat Ianuarie 5, 2008 mai chinuiete cu pozele alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Ianuarie 5, 2008 Share Postat Ianuarie 5, 2008 Am si poza, dar habar nu am de ce nu se up-loadeaza, desi dimensiunile fotografiei se incadreaza in baremul cerut. cine ma poate sfatui, i-as multumi. Asta??? PS Nu e 2006 ci model 2004-2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Ianuarie 5, 2008 Share Postat Ianuarie 5, 2008 Asta??? PS Nu e 2006 ci model 2004-2005 pai inseamna ca nu e acelas model. si ziceti voi ca nu te lasa cu 636 pe circuit la clasa 600? ( io deaia voiam sa imi iau 636 , pt circuit. atunci imi iau de 1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Ianuarie 5, 2008 Share Postat Ianuarie 5, 2008 Poza am pus-o eu in locul lui Si da...la curse modelul 636 nu-i acceptat ...asa ca voi inchiria la serres un motor de 1000 si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate